81

Анонимен

преди 13 години

Политика...Световна политика...В политиката животът на един човек никога не е бил стойност...Вие си лайте тука като кучета, щом нямате работа...

80

жена

преди 13 години

точно тази миска няма нужда да проституира, понеже баща й е бизнесмен , свързан с атомната ни централа :)))))). иначе дали е певачка, к..ва, силиконка, с кви да е афинитети, едва ли има значение за теб , след като се вижда, че не те кефи и нищо не си загубил от това, че тя е предпочела други или някой взима пари за секс :)))) ... или?! всъщност точно мъже, които няй плюят такива жени са най -самотни и съответно най-често ползват услугите на *** :))))

79

Анонимен

преди 13 години

В саудитска арабия е най радикалния ислиям -уахабизма там постоянно се случва да се убиват жени с камъни,ама за това никой не пише защото е нецелесъобразно,нали саудитците са верен съюзник на сащ и техния петрол отива в щатите на преференциални цени-следователно там ислияма е (добър)а иранците не играят по свирката на сащ и изрел ,следователно там исляма е лош...толкова за (хубавия и лош)ислиям ,а останалото е словоблудство.

78

Анонимен

преди 13 години

В прелюбодействащата ханъма някои припознават себе си, а други - жените си...Те това е проблема...

77

Дани

преди 13 години

Кои да защитаваме според тебе тогава. Нинджите от Изтока?

76

Дани

преди 13 години

Все тая. Мис България=Високоплатена ***. Фолк-певачка=пееща силиконка със селски произход, изпитваща афинитет към телевизията и оралния секс срещу заплащане

75

Аз

преди 13 години

Не знам какво те боли за тази жена, но ако светът разсъждаваше като теб, нашите сестри нямаше да са живи до сега. На теб, вероятно, и за това не ти пука. Радвам се, че не всички мислят като теб.

74

от 44

преди 13 години

Ти вземи го прочети.Владея турски.В Корана (със значение на турски - т.е превод на турски) още в началото - първата сура Фатиха - започват преиначаванията.Още един ред като не си прочел от Корана и ти дават пояснения.И така е до края.Преди всяка сура пояснения.А имах един Коран превод от английски. Там пишеше ''християните са най-добрите вярващи''.Но в друг Коран това не съм го чел.

73

Анонимен

преди 13 години

исляма е юдейска измислица за противопоставяне на християнството , убийство с камъни за прелюбодейство идва от така наречените мойсееви закони ,а случката с блудницата която довели пред Христос е доказателство за това ,така ,че преди да плюете срещу Иран вижте откъде произлиза тази диващина ,защото и снешните евреи си почитат моше(моисей)и си спазват законите писани в тората.

72

Анонимен

преди 13 години

Пука им на Америка, че ще бесят някаква ханъма. Номера е да се дразнят с Иран...Г*золизниците на Америка веднага изкочиха...Като направят атентат в нашето метро друга песен ще пеете...Тази година колети-бомби, догодина повече...Кухи кратуни, защитавайте Америка...

71

Анонимен

преди 13 години

История писана в Библията.Който е безгрешен,нека пръв хвърли камък върху нея.

70

жена

преди 13 години

снимката е на една мис България, а не на чалга певица :)))

69

Дани

преди 13 години

Охх ако снимката ти е олицетворението ти, ми става ясно какво представляваш.

68

Анонимен

преди 13 години

Истината боли, а?!!! ХАХАХАХАХАХАХАХАХАхаа

67

Анонимен

преди 13 години

Нали ти е ясно (а може би не), че полумесецът и звездата са съществували поне 1500г. преди някой да си помисли за ислям. И чак по време на Османската империя, след превземането на Костантинопол,чиито ХРИСТИЯНСКИ герб са полумесецът и звездата, мюсулманите се сещат да ги ползват като свои религиозни символи. Първо се образовай и тогава заплашвай.

66

Анонимен

преди 13 години

не може да говориш против някого, когото не познаваш

65

от 44

преди 13 години

Ти влез в някой турски сайт да видиш как спорят турските богослови за това дали ще има жени в мохамеданският рай.Според либералните турски богослови в рая жени ще има - нищо, че в Корана не се говори нищо за това.Според другите богослови обаче, щом в Корана нищо не пише за жени в рая - то жени в рая няма да има.Според Корана жената не е човек. Спорът и по този въпрос продължава.Никъде в Корана не пише, че жената е човек.

64

Violetta

преди 13 години

А ти си невъзпитан ***.

63

до 60

преди 13 години

Анонимен съм дотолкова, доколкото и ти...Никнейм може да си сложа всякакъв, едва ли това е въпроса в случая. Аз не се крия от никого, но ти, ти учи децата си на *** и ги карай да четат Корана. Те ще отнесат плодовете на твоето безразличие! Давай ми минуси сега, *** с простаците! Безродник!

62

до 54

преди 13 години

То в Корана много неща пише, ама явно не си го чел, така че вземи да го прочетеш, после пиши......... Не се заяждам, Коранът наистина е практическо ръководство за всичко.