11

Пуфа

преди 13 години

Господа, това ако не е справедлив удар на БДС, то е удар на конкуренцията. Наемете ме да диверсифицираме продуктите и качественно и количественно! Ще направи страхотни соени топчета, супа от соя, соен гулаш, кардифле от соя и кисели краставички и купчина още глезотии, които ще накарат и прическата на Мадонна да подскочи, когато ги види. Специалитета е: соен кебап ала поп-фолк - М-м-м? Само кажете и слагам бялата престилка и почваме! Нали ще ставаме европейци, значи трябва да диверсифицираме?

10

Анонимен

преди 13 години

Само мелена кайма, и то пред очите ми - без сланина и консерванти. Излиза ми 30% по-скъпо, но е само и единствено МЕСО!!! Аман от кожи и копита!

9

Анонимен

преди 13 години

Ей, Найденов, сам се издриска върху това, което създаде. На българина му трябва само намек, че се опитват да го цакат и край. Такова нещо като "връщане на доверие" не съществува в България.

8

Димитър Попов

преди 13 години

За Бога, братя, не купувайте....никакви колбаси!

7

бай Петко

преди 13 години

Нема да се учудим, ако скоро в соята вземат да хващат месо

6

Пуфа

преди 13 години

Аз пък сега съм на далавера, защото обичам соята. Ще проверя цените и ако се окаже, че в салама е по-изгодно на кило/цена, ще инвестирам там, ако ли не в - бурканче или пакет. Соята е страшно питателна храна. Даже баба е гледала *** преди и със соя - беше голям тукмак - над половин тон. В случая "Всяко зло, за добро!" пишете на етикета съдържанието и клиента ви е в кърпа вързан! Може да е удар на конкуренцията от Австралия? Те бълват месо на поразия? Направете соени кюфтета!

5

коко

преди 13 години

Така нареченато месо в саламите "Стара планина" включва кожа,сухожилия,хрущяли ,сухожилия,дроб и кръв.Това е ***,но чист от соя. Но интересно защо скочиха цените на продуктите,които не са по този стандарт?Най -добре е човек да си купува месо във формата на мръвка. лаком коко

4

.neutralen.

преди 13 години

хахах,подобно на вица с Вуте , Гоце раздава ордени само при две положения:1-Когато е в настроение и 2-Когато не е . хахахахахахахха

3

DО ГРАЖДАНИТЕ

преди 13 години

ДО ГРАЖДАНИТЕ НА Р. БЪЛГАРИЯ,НЕ КУПУВАИТЕ ТЕЗИ *** ,САМО ДЕТО ЦЕНАТА ИМ Е ВИСОКА,ПРАВЯТ ГИ СЪС СЪМНИТЕЛНИ МЕСА И ПАК ИМА КАКАЛЧЕТА,МОЖЕ БИ ОТ РОГА.

2

Анонимен

преди 13 години

Браво,много добра новина.Не само стара планина, изобщо бойкот на всички саламища, кренвирши, наденици....

1

.neutralen.

преди 13 години

за сметка на това,ордените "Стара Планина" се раздават като топъл хляб хахахахахахаха