100

:)

преди 13 години

Чак пък да ти изпалнява всички желания... :))) За 400/нощ получаваш стандартен секс + ***. Другото е по договорка, а и не всички предлагат. Пък и какво ще правим цяла нощ? За 80/час има доста добри и хубавки момичета. Чук и Бег. :)))

99

РПГ-7

преди 13 години

Винаги е имало млади момичета, на които нито им се работи, нито им се учи /да прощава нежната половина, четяща тези редове/, пък им се живее яко, а затова трябват пари. По тази причина като не използват ума и ръцете си, използват *** си да докарват пари и то много! Редно е и държавата да взема своя дял за да има за лекари, даскали и т.н., дето се трудят с ума и ръцете си !

98

Анонимен

преди 13 години

Сива икономика има , така е , обаче не е само тя . Та в тоя ред на мисли , по добре да се намали процента на сивата икономика в проституцията , отколкото да викаме , тя не съществува , кво ви топли ако се облага с данъци някаква част от нея.

97

отбележи си :

преди 13 години

България е най бедната страна, гето в ЕС. Културата в Бг е ИЗОСТАНАЛА с 50 г. НАЗАД... Причината за изостаналост не е само в комунизъма, а просто ние българите сами се лумпенизирахме до дъното. На дъното сме !На дъното има само кал и ***. Който разбрал, разбрал.

96

pencho

преди 13 години

"Да се разреши проституцията, че да я облагаме с данъци и осигуровки" - казват някои?!?Сигурно щото останалия бизнес, а също граждани си плашат данъците в пълен размер, та мислим че *** и сутеньори ще се засилят да го правят. Как не, ами - то опашки пред данъчното ще станат... Всеки пенсионер ще получи коледна или добавка "***" към пенсията или ако има още мерак и може - в натура.Урааа...!

95

as sam ZAAAAAAA

преди 13 години

LEGALIZIRAITE GI I JOINTA SA6TO ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

94

Р

преди 13 години

Нека я легализират и си плащат данъците за това.... нека има рамки, в които да може да се проституира... сега ние, от нашите данъци плащаме да ги ловят и да ги гонят.... и те пак са си на същите места и си заработват доволно... поне да има файда за държавата от цялата работа

93

massa

преди 13 години

Като чета коментарите, за съжаление пак разбирам, че няма да станем нормална държава никога. Докато има такива слепи, ограничени и адски примитивни хора няма да стане. Викаш по-добре е да е нелегална и да се правим, че ги няма, да ги пребиват сводниците, и да печелят престъпниците, отколкото да е всичко легално, да си плащат данъци и да имат защита от държавата.Добре бе хора, не е толкова скъпо вече, излезте малко извън БГ, погледайте, помислете с тези глави, бива ли да сте такива мишки.

92

Анонимен

преди 13 години

Виж сега , по твойта логика всички извършващи дадена услуга с тялото си са стока , а то не е така . Стока щяха да са ако някой друг получава парите за изработеното от тях - както е в случая с нелагалната проституция . Когато обаче е легална , тоя дето си е дал тялото за секс срещу пари , лично получава тия пари , т.е той вече не е стока а работник ,защото лично получава парите за извършената услуга. Колко е морална или де дадена професия и въпрос на друг разговор .

91

жрица

преди 13 години

не мога да разбера ,защо ни вадят ,като плашило ,всеки път когато нещата в нашата мила родина зациклят??????Винаги ни е имало и ще ни има и ние искаме като в белите страни да си имаме синдикат и осигуровки,нямаме нищо против да си пратим данъците,искаме сигурност!

90

extr3m1st

преди 13 години

А и още нещо..има си *** и ***..да ви кажа честно за 100-200 лева, нищо читаво не се намира..ако искате нещо качествено..пригответе поне 400 за една вечер..и сега преди всички да ревнат , че това са мн пари да изтъкнем предимствата от цялата работа1.Няма чувства, а само емоция..2.Няма да нужда да я водиш по кафета и да я уговаряш3.Изпълнява всичките ти желания, без никакви задръжки4.Не се налага да се събуждаш до нея.5.Не се налага да излизаш с приятелките и.знам още 100!

89

някой

преди 13 години

Най-древната професия е съществувала винаги и ще продължава да съществува независимо от това дали е легализирана или не.А между другото, аз съм за легализиране на проституцията, не само защото държавата ще събере много повече данъци от тях. Така ще могат да ги накарат да ходят със светлоотразителни жилетки по улиците. В Испания ги бяха задължили. В България не могат да ги задължат, защото светлоотразителни жилетки са длъжни да носят всички работници на улицата, а те официално не са работнички!

88

.|.

преди 13 години

И кво си мислите, че като я легализират, мутрите точно това и чакат да направят картели! И се надявате, че жините няма да бъдат експлоатирани като робини ли! Ха-ха-ха наивници! Пак ще ви пробутат номера с кебапчетата и "благото на хората" и ще има едни "стандарт Стара планина"! Свят ще ви се завие!

87

Анонимен

преди 13 години

I AM AMA TOK TY GENIUS

86

потребител

преди 13 години

моите сладки жрици нека си ги има никак не е лошо даже да се овеличат!

85

pencho

преди 13 години

Като сме тръгнали с легализацията, аз предлагам да се разреши официално шофирането след употреба на алкохол. Както се казва и за другите - наркотици и проституция - така и така съществува и се прави - що да не го разрешим?

84

отбележи си :

преди 13 години

: В Бг. хората имат твърде разклатена психика, обърни внимание на това, никакъв морал и никакво ДОСТОЙНСТВО. В Европа с проститутките са : българки, рускини, украинки, румънки, чехкини и латино американки, жени за които достойнството не съществува. Жена която има човешко достойнство не може да бъде СТОКА..... за мъже с разклатена психика !

83

extr3m1st

преди 13 години

ГМО, моето момче...наистина ли смяташ, че проституцията е сескуално ИЗВРАЩЕНИЕ, което се нарежда до педофилията или пък изнасилванията? Защото лично аз намирам подобно твърдение за смехотворно...проституцията си е услуга между двама пълнолетни, които имат правото на собствен избор в живота.Усещаш ли къде е разликата?!

82

Анонимен

преди 13 години

Не е същото , понеже на децата като такива не им е позволено да работят каквото и да е , камо ли да са сексиграчки , освен това за дейността е нужно взаимно съгласие иначе се води експлоатация и робство. При проституцията имаш извършване на услуга - олабване на жилата срещу заплащане , проституиращите , жени и мъже си дават телата за пари , бай Иван дето копае канафки , също си е дал тялото на разположение за пари , само извършва с него други услуги.

81

гмо

преди 13 години

до 82: Пич, ами то и педофили и знасилвачи винаги е имало! Дай да легализираме всичките сексуални извращения! Например педофилите могат да се облагат с данък, а изнасилвачите след всеки свой "подвиг" просто да бъдат глобявани- зер, суха пара ще влезне в бюджета!