155

Анонимен

преди 13 години

Та как му беше фамилията на оня вашия синдикален лидер? - Мазнев !!!! - А аааа разбрах ...

154

Българин

преди 13 години

152 - средностатистическият български ушев ще тича толкова бързо, само ако някой друг му носи шкембето.

153

Левски

преди 13 години

Стига приказва глупости бе. Най.много убивани пред полицаите цъ,цъ,цъ...циркаджия. Аз оня ден бех в съда по свои рработи и гледах с очите си едни полицаи как се ядосват, че един *** с 48 кражби и няколко грабежа беше осъден в две зали от съда два пъти на пробация по 1.5 години. Тоя бил изнасилил и ограбил и някакъв старец.... Полицаите ли са виновни според теб? Не, не са. Виновни са белите якички! Полицаите ги ловят до колкото могат, а онези ги пушат бро...Йода-"С *** не мое се разбереш"

152

Кирил Софийски

преди 13 години

Сега пък какво искат?!?! Искаха да не ги съкращават. Останаха си шеисет хиляди парчета. Искаха пари. Дадоха им . От какво ли пак са недоволни??!?Единственно те и докторите в България не знаят за какво взимат пари. Ама все искат! Рекетьорска им работа! Истъпанчат се и питат : Ами сега кво ши праим?

151

Йода

преди 13 години

Винаги можеш да се разбереш с лош човек, но с *** никога... Подкрепям полицейския протест напълно ! С право хората искат промяна в законодателството и условията на труд. Интереса не е само на полицайците, а на цялата нация.

150

Българин

преди 13 години

147 - аз говоря с факти !!! Безнаказан бандитизъм, домове, обирани десетки пъти, хора, убивани пред очите на ушевите *** !!!И "Левски" се кръстил ушевият ***.... ти нямаш право дори да произнасяш това име, бе !!!

149

Nobody

преди 13 години

Минимални изисквания за полицай в любимото УСАА) 2.4 километра за:Мъже: - под 20 г - 10:51 мин, - 20 - 29 г - 10:15 мин. - 30 - 34 г - 10:50 мин. - 35 - 39 г - 11:30 мин. - 40+ - 12:15 мин.Б) Вертикален отскок. За мъже минимум 48см, за жени - 40 см.В) Лицеви опори. За мъже минимум 34+, за жени - 20+Г) Силова проверка. За мъжете общо на 2-те ръце следва да бъде минимум 96кг., за жените - 52кг.Следват 12 физически проверки, включително 200м. бягане, бутане на ремарке, заобикаляне на препятствия, прехвърляне през греда и катерене през прозорец.----------------------------------Айде покриийте го, без да измрете, пък ще протестираме заедно после...

148

Левски

преди 13 години

Хе,хее и тоя откри топлата вода! Ми то е ясно отдавна това. Съдиите и прокурорите са най-големите баровци бе пич. Съди се само когато имат интерес или иим се оказва медиен натиск. Никой не гледа фактите по делото. Всеки гледа пачката и личния си интерес... Това обаче е нормално в страна от третия свят като ***.

147

До 129

преди 13 години

Никой няма право да се меша в работата на съдебната система. Там са само полубогове и истински богове. Взимат по 3000лв. заплата и подкупи по 25000лв. минимум, но всички ги обичат. Съдят само бедните и биззащитните, а всички мафиози си плащат тлъсто , та да може боговете да си покривати разходите. Мани я Костадинова. Кажете кога ще затворите прокурорите и съдиите дето 90% са корумпирани. Там е проблема в държавата. Не толкова в тия смешните с униформите...

146

Анонимен

преди 13 години

Трябваше да се кръстиш ФК Левски или ФК Фуражка или Батков или ДС и т.н.

145

Анонимен

преди 13 години

Така е на всяка работа който не му харесва напуска. Който не си върши работата го уволняват. Само с полицаите май че не е така. Да не говорим че при престъпление извършено от полицай той рядко е наказван според закона.Не говоря за единиците свестни полицаи а за повечето. После и долъплнителни заплати. Е няма.

144

Левски

преди 13 години

Хе,хеее ?! Най-много парчета жена ти е донесла и можеш с тях да построиш Дунав Мост -3 ако ги наредиш едно до друго! От де си ги измисли тия статистики бе?! Това не минава вече. Министър Цветанов много ясно се изрази относно този въпрос в парламента. Даваха цифрите и по телевизията и колкото и да се стремите да дестабилизирате държавата и да настройвате населението срещу полицаите, няма да успеете. В тази държава освен откровенни *** има и здраво мислещи хора, които ще подкрепят това.

143

Анонимен

преди 13 години

Казва се "Локаут" но е забранено...жалко, чега само от този форум щчха да се "влеят" нови сили, изпълнени с благоговеене към ЦЦ и без никакви условия и искания...е щом и на мен ми мина такава мисъл...явно положението е зле!Закона си е закон, но Конституцията е важна, тя разрешава. И ги подкрепям!

142

ssssssssssss

преди 13 години

6te protestirate i nqma da se otkazvate do krai dokato postigneti celite si

141

Анонимен

преди 13 години

И едни други младежи ходиха да протестират ,ама ги обявиха за *** и после даваха 3-часа по телевизията едни как ги гонят по улиците и със ритници та в камионите, аиде моляви се ,баш с вашите искания ще съм солидарен ,ще съм солидарен ама другия път,,,,

140

Анонимен

преди 13 години

Който протестира да бъде незабавно уволнен. Който не е доволен от условията на работа и протестира-значи не е достатъчно мотивиран! Колкото повече уволнени-толкова повече спестени пари. Не е нормално армията да е 24 000, а в МВР работят 50 000.

139

Анонимен

преди 13 години

мишка си ти и мишка ще си останеш комплексар недъгав

138

Жоро Багера

преди 13 години

Цветанов, пъпеш ненагледен - какво става бре ?! Защо не прилагаш закона ??? А той ясно и категорично забранява на полицаите да протестират !!! Нещо повече - ясно е записано, че по закон нямат право и на синдикални изявления по медиите !!!Докога една сбирщина фуражки ще ни проглушават ушите с пискането си за още пари и още придобивки ??? Цветанов, кога ще уволниш тези, на които тази работа не им харесва ???

137

Желев

преди 13 години

Г-н Донев,нали сте чували,ч за каквото и да се говори става въпрос за пари.96 г.ме спира полицай за проврка и в същият момент спира негов колега и двамата започват разговор на няколко метра от мен.Беше най-голямата криза,а те говореха за суми от порядъка на 35-40 хил.марки.Както казваше мой познат ,,В един цирк играем,номерата си ги знаем,,.И нещата ще се оправят когато пол.служба няма да е наследствена.А сега е така.

136

Българин

преди 13 години

Имаме най-много ушеви торби на 1000 граждани в целият цивилизован свят и в същото време битова престъпност, каквата и под турско не е имало - хората особено в малките населени места са подложени на непрестанен *** терор, нито имотът, нито дори животът им са защитени !!!Направо да я закрият тая полиция, за мен ушев, който стои мирно пред *** с брадва, не заслужава нито стотинка от данъците ми - да ходи в някой обор да рине л.***.Хората са казали - който за нищо не става, става ушев.