253

Анонимен

преди 13 години

Гоце и енергийната мафия ни готвят нов чернобил, тая централа само се чупи през месец два. 6 блок на АЕЦ му изгнили тръбите и два месеца не могат да го подкарат, а пък 5 блок е по-стар и сигурно от него тече радиация.Добре че затвориха 3 и 4 блокове на АЕЦ-а иначе досега щяхме да сме радиоактивна пустиня.

252

Анонимен

преди 13 години

Еб..си наглостта!!! Точно тоя който е отговорен за скапаното състояние на страната сега да ми говори такива приказки. Вярно е че страната трябва да се развива повече, не само София, но какво общо имат турската *** Гоце и БСП с това?

251

преди 13 години

Една умна приказка да чуя от политик за последната 1 година. Не може навсякъда да са еднакво добре развити, но 5-6 големи центъра разположени във всички краища на страната ни ще е най-добре. От това следва повечето минестерства да се намират извън софия, това ще е добро начало, плюзвете от това ще са много за цялата страна.Ако г-н Борисов или г-н Цветанов не са съгласни с мен,ги пока на публичен дебат.Не съм политик, а обикновен гражданин, който учи и работи.

250

ДО

преди 13 години

ДО ГОЦЕ НАИ ГОЛЕМИЯ ПРЕДАТЕЛ НА БЪЛГАРИЯ И БЪЛГАРИТЕ.ГОЦЕ АМА НЯМА БЪЛГАРИ ПО СЕЛАТА БЕ ПРЕДАТЕЛ *** ,КОИТО ТИ ЗАЩИЩАВАШ ИЗБИХА ИЗНАСИЛИХА И ОГРАБИХА ДЕ ЩО ИМА ОЦЕЛЯЛИ ВСЕ ОЩЕ БЪЛГАРИ.ГОООООООЦЕЕЕЕЕЕЕЕ КЪДЕ БЕШЕ ДО СЕГА БЕ ТИ СОЦИАЛЛНИЯ ПРЕЗИДЕНТ,ЗАЩО ПРЕДИ ТОВА НЕ ПОДКРЕПЯХТЕ ХОРАТА,КОИТО СЪЗДАВАХА БЛАГИНИ.ЗАЩО НЕ СЕ ОБАДИ,КОГАТО СТАНИШКО-ЗАЕКАЗПРАЩАШЕ ПОЛИЦИЯ ДА БИЯТ МИНИОРИТЕ.МЯМА БАБИ И ДЯДОВЦИ,НЯМА ГОЦЕ,ДАИ БОЖЕ ЗАВИНАГИ.

249

до 274

преди 13 години

Хм, я погледни осемнайсеткласната мрежа в Разградско и тогава коментирай. Бай Доган направи магистрали около селата в Разградксо и Търговище. Ние една истинска магистрала нямаме, на път за Варна през Разград направо бях удивен какъв асфалт има до някакви колиби и срутени паланки! Нямам думи, пътят от София през Ловеч, В. Търново, даже и Шумен - мъка!, а като стигнеш до Разград и се почва Абу Даби гран при! Мамицата им крадлива измикярска!

248

НРГоцеария

преди 13 години

В една държава с истински граждани, а не травмирани селяци-мазохисти и дребни тарикати, лицето на снимката по-горе щеше да е не само свален от бутафорния си пост, но и избутан в такава изолация, че трудно някой да си спомня за него. В селско-пролетарска България обаче агентът-лъжец и двуличен мерзавец, организирал митинги срещу НАТО и после стискал си ръцете сервилно с Дж. Буш младши, не само че си стои необезпокояван, а даже и се напъва да поучава с проникновените си брътвежи. Тъжно!

247

Анонимен

преди 13 години

ясно.гейберите могат да избиват със стотици, да крадат парите на хората и да приемат незаконни наредби, но пази боже някой да е починал преди....къде ти, кво ще се занимаваме със някви си сега некадърници, а ти знаеш ли че по време на тройната коалиция пешо гевреко открадна едно копче? кво ме интересува, че по същото време цуцко физкултурнико откраднал два милиона лева.....

246

Анонимен

преди 13 години

А БСП как разделяха парите отговорно към провинцията и в Софето оставаха достатъчно. Е сега хората си карат колите по оправените улици.

245

до 265

преди 13 години

честно ли бре ,а що изгоряха 10 човека във влак по времето на тройната коалиция бре Гоце даже беше на лов!*** сте страшна напаст по лоши сте и от Хитлер защото мачкате собствения си народ!!

244

Анонимен

преди 13 години

до 270 гейбер-активистизгнили тръбите или счупени при демонтажа :) а?или това, че са сложени директори, които дори не знаят за какво отговарят, но са верни на бате бабуин за теб не е проблем?или са важни доносите срещу предишните, а не сега да си вършат работата?

243

софия

преди 13 години

Гоце,май искаш още един мандат,а?Появи се вече на сцената и така се напиняш напоследък ,че може и да се оак.ш.Ами хайде де-грабни мангизите от тази София и ги ,,пръсни,, из прованса,кво чакаш,тъкмо ще се постопи и лавината от столичната напаст напоследък.

242

Анонимен

преди 13 години

Какви коридори, какви 5 лева? По "коридора" Търговище-Разград асфалт не е останал.

241

Klaksona

преди 13 години

Изключително мазно същество е това другарче на снимката! Направо им пее на ушенце предизборни фолклорни песнички на тема "развита столица слаба периферия"!!!

240

Анонимен

преди 13 години

Пич в момета банков служител в София взима по 1200 лв на месец, за същата работа в провинцията същия този служител взима 600 лв, мислиш ли че ако заплащането бъде изравнено , никой не би си помислил да ходи да живее и да работи в София.

239

Иван

преди 13 години

до: УФСЪГледам колко си ограничен и ми става жал за теб. Където си се родил - там *** ( това ли ти е философията за живота.....) В София ходя само по работа. Подчертавам ПО РАБОТА, не НА РАБОТА. И между другото ми е изключително неприятно там. Приятелю ти си типичен столичанин. Излязал си от на майка си ***, в някоя столична болница, и вече си повече от другите .... Това е абсурдно....

238

Георги

преди 13 години

до 265 анонимен БСП активист Абе ти си много "умен", няма що. Защото са сложили нови директори затова са изгнили тръбите на АЕЦ-а и е остаряла инфраструктурата на БДЖ. Не е заради десетките години безхаберие и плячкосване на средства. Умник

237

Хм

преди 13 години

Гоцата е пълен ***... иска му се да яхне народното недоволство... обаче народа вече е парен от кашата...

236

УФСЪ

преди 13 години

щеше да е прекрасна идилия, ако си бяхте останали и там.но по мойте скромни наблюдения, май се прибирате само събота и неделя, сигурно да почистите след смешниците ей......

235

Анонимен

преди 13 години

Парите за АЕЦ Козлодуй и АЕЦ Белене отидоха в джоба на гоце и р.овч. , а сега ние ще мръзнеме.Иначе гоцето подарява на сина си мезонет в центъра на париж дето е бюджета на смолян за годината и после им обяснява как милее за тях.

234

Анонимен

преди 13 години

А ще се сетите, после се чудите , защо всеки бяга към София. От 65 години това си е държавна политика. Всичко се прибрахте в столицата, даже и Морска администрация, да не говорим че управата на Лукоил Нефтохим, също е при вас, а как оправляват завод (вече почти закрит) от 400 км, само те си знаят.