102

Nobody

преди 13 години

Принципно си прав. Ама защо да дава човек луди пари на западни консултанти - ако имаш къща за 2 милиона евра, в общината за няколко хиляди евра ще ти я изкарат по-законна и от сградата на кметството. А НАП да фърчи с аруплано да снима...

101

Цецко

преди 13 години

...да довърша, важното е простия народец да бъде доволен! Това е крепителя на рейтинга. Обикновения неук индивид, с цялата си злоба, завист и празна кесия и празен хладилник, да си рече: е са им е*аха майката на богатите!" Това ще осмисли живота на тоя човечец и утре на изборите - ясно кой ще бъде избран. Е, като се има предвид, че това е 85% от населението, този ход на правителството може да се счита за успешен. Поздравления Бойко! Пак си на черешата.

100

Фифи

преди 13 години

Вижте снимките в ***. Там всички богаташки къщи имат басеини в парцела и покривите на всички са сини.

99

666

преди 13 години

ooo

98

Андрей

преди 13 години

до 69.Да съгласен съм, има и по-кадърни ,и не чак толкова, но къде не е така?след пресявка, избираш най-подходящите,трудолюбиви и отдадени към работата си,оттук нататък според заслугите.За фалит ,недай си боже, аз отговарям ,а не хората, който зависят от мен,затова е важно ,както те да са всеотдайни към работата си и да са доволни,така и аз да не ги предавам, това е да имаш екип.

97

Анонимен

преди 13 години

"Правилно,няма такъв закон.Фирмите могат да бъдат собственици на много скъпи имоти,стига да са си платили данъците за това. "И според теб ще проверят не като гледат листата и декларациите, а като правят снимки с хеликоптер ???Още повече искам да ви кажа, че има едни закони, които забраняват да се фотографират хора и частно имущество, още повече да те дават по новини и телевизии с презункция, че си престъпник.Не е правилна тази работа, просто отновно подхождат с *** нагоре.

96

сд

преди 13 години

Пак ще лапаме въздуха , не виждам , как Бойко ще ги притисне...

95

Анонимен

преди 13 години

81,87А вие какво очаквате от тази сбирщина на която "и вдигат самолета",която "си честити банята",която "живее в сезона на дините" и куп други селянии?

94

Цецко

преди 13 години

само да вметна, че хората с тия хубави имоти, разполагат с добри и умни консултанти, завършили много по на запад от Драгоман, и в 98% от случайте всичко е изпипано добре. Данъчнте разбира се ще се заяждат, може и акт да напишат, който естествено в съда ще падне. Загубилата страна (нап) ще покрие разноските, т.е. ще платим всички. Кви десет млн, кви пишещи машини.....? Само прах дигат тия. Що не ровнат у контрабандата...ама ще спрат парите към парт.каса!

93

гг

преди 13 години

Имитация на действие пред фактическо бездействие.

92

МАРИО

преди 13 години

ОСВЕН НАП И ДАНС ДА СЕ ЗАДЕЙСТВА... ЩОТО НАЛИ НА ВСИЧКИ НИ Е ЯСНО, ЧЕ ТЕЗИ ИМОТИ НЕ СА НАПРАВЕНИ С ПАРИ ОТ ЧЕСТЕН БИЗНЕС..;))) ИНАЧЕ ВСИЧКО Е ПРАХ В ОЧИТЕ..;) 10 МИЛИОНА..:))) СМЯХ В ЗАЛАТА ;) ТОВА СА ПАРИ ЗА СЕМКИ.. В СРАВНЕНИЕ С ДЕЙСТВИТЕЛНОСТА..;)

91

Анонимен

преди 13 години

Че нали София си има кмет,че нали общината е разрешила строежа на тези постройки и в общината трябва да зная колко струват.Защо тези от НАП ми се правят на картографи.Писна ми от популизъм.Кой бе кмет на София ,нали се знае по кое време са строени.Майната му кога кметовете ще почнат да носят своята отговорност.

90

CA

преди 13 години

НАП пак откриха топлата вода - по цял свят луксозните имения и къщи са регистрирани на корпораций за да спестяват данъци - щели да доказват дали къщите се използват за жилищни нужди или за фирмени цели - пълни глупости - фирмата си притежава имота и предмет на бизнеса и е да го дава под наем, Дала го е под наем на изпълнителния си директор и той си живее там, в коя точно част е нарушен закона ??

89

re

преди 13 години

"репресий"... "начионализаций"Ех, неграмотно племе!

88

Таласъмчо

преди 13 години

Кои са тези баровци, които в най- бедната държава в ЕС строят палати каквито можеш да видиш само в най-богатите квартали на САЩ, Франция, Италия и др. богати страни. В бедна държава не можеш да бъдеш истински богат, зашото презумпцията е, че си незаконно забогатял, което в 2/3 от случаите е вярно.

87

Анонимен

преди 13 години

НАП като са такива големи фотографи да публикуват всяка заснета къща в Интернет и какви са резултатите от проверката. За всяка една по отделно!

86

ВРЕМЕ Е

преди 13 години

Май дойде време за НАРОДЕН или СПЕЦИАЛЕН СЪД.

85

Сиганин

преди 13 години

Другият път първият данъчен шпионски спътник да изстрелят.*** те повечето,къщички като на Пабло Ескобар хасиендата бря.

84

до 81

преди 13 години

Драги, мислите ти са за хора образовани. За да научиш нещо трябва да си го прочел, да си го премислил..........какво очакваш от невежите ? Колко диктатори са просъществували и съществуват благодарение на таз всеобща тъпота и завист..............

83

Работник

преди 13 години

Интересно ще е да картографират къщата на Цветелина Бориславова. Какви данъци е платила и колко имоти има общо. Оттам трябва да тръгне НАП, за да покаже, че е безпристрастна и справедлива.