22

nue

преди 13 години

абе тия от НСО май имат проблем с шофирането , и то сериозен!

21

бг

преди 13 години

не е манталитетът кофти, а Първа СС армия е седяла твърде малко у нас!

20

Amenhotep

преди 13 години

"Не е забелязал полицая..."***Така не се забелязва 150 килограмов дебелак облечен в светлоотразителни дрехи, който е спрял кола, която е с включени аварийни светлини!

19

Анонимен

преди 13 години

сега съм 100% сигурен, че ще се окаже, че полицаят е блъснал служителя на НСО, след което е симулирал всичко останало. постановка.то нали на гоцето кортежа със НСО служители изхвърлиха няколко коли извън лентата. аз лично съм бил 'жертва' на подобно отношение (в кавички жертва, щото ударих спирачки и отбих вдясно когато ме изтиката навлезли в моята лента коли).няма оправия - в тази държава нещата са вече следните:1. търпиш2. махаш се3. когато можеш - ходиш и се оправяш сам. по хайдушки.

18

bg

преди 13 години

ха хааа - от частен характер, а ако му пръснеш черепа на този наглец димитров, пак от частен характер ли ще е?

17

анархист

преди 13 години

браво на НСО шофьора! Първо полицай блъсни после топ екс пожарникар утрепи !

16

Анонимен

преди 13 години

Сигурно му е закачил огледалото леко, а тука правят от мухата слон.

15

Душко

преди 13 години

Милиционерите вече са толкова много, че вече си пречат. Другия вариант е, че в страната не останаха хора и тия ще се избият един-друг в опит да мародерстват.

14

Кофти манталитет

преди 13 години

Джигите в София колкото искаш. От обикновени *** с Голфчета, през служители в службите, незакачаните от никой мутри с коли по за 1 млн., та чак до кортежите на разни "величия" ! Селски ни е манталитета, за съжаление. За българинът (поне за повечето) е цел в живота да си покаже комплексите, като засече някой или направи друга селяния на пътя.А тази случка е само поредната простотия, която само доказва, че държавност в България няма.

13

Анонимен

преди 13 години

Някой от НСО ако има в този сайт,нека моля да каже от къде си купуват групово книжките за да ходя и аз там?

12

селянин

преди 13 години

А този натъртения ,го натъртете още малко ,че да не излиза така изнивиделица на пътя и да пречи на водачите по улиците и да предизвиква удари и натъртваения.

11

Антон

преди 13 години

Общо взето два варианта - тоя от НСО е заспал, в такъв случай браво, че е стоял в болницата при човека. Другия вариант е да е решил, че личната му кола е със същото предимство като служебната и си е минал като е очаквал полицая да се дръпне - тогава сигурно е седял в болницата, за да му предложи да покрият случая. Лошото е че инцидентите с хора на НСО стават в все по-чести, а хубавото че вече научаваме за тях, защото нямам съмнение, че и преди ги е имало, но са били покривани.

10

Хахаха

преди 13 години

НСО слага началото борбата срещу рушветите по улиците!"БЛЪСНИ ЧЕНГЕ,СПЕСТИ ПАРИ"!!!

9

Анонимен

преди 13 години

Инцидентът НЕ Е от "частен характер"!!!!! Служителят на НСО беше разярен, че полицаят е спрял кола за проверка насред платното/което впрочем е масова практика на КАТ/. Двама прости полицаи на пътя е моят коментар!

8

Хахахаха

преди 13 години

Жива ревност си е това!

7

селянин

преди 13 години

Тя тази простотия снощи е станала,много сте закъсняли с новината.Обадете се като повдигнат обвинение на някой от двамата -полицая или този от нсо.

6

над закона!

преди 13 години

На всеки служител на НСО да се сложи гривна с ГПС, за да се следи да не прави глупости! Тези типове се смятат, че са над закона!

5

Пич

преди 13 години

Хахахахаха ... това като във вица - "И двамата седяха мълчеливо 30 мин един срещу друг в очакване на рушвет" :)))

4

Ash

преди 13 години

Сега е моментът от НСО да заявят че техния служител дори не е забелязал инцидента!

3

Анонимен

преди 13 години

ako az go napravia tova dali shte mi se tyrsi otgovornost? basi paroidata bylgarska