56

аз

преди 13 години

ДАНО ИЗГНИЕТЕ В АДА !!!!!!!!!!!!!

55

аз

преди 13 години

Прав е Тиквата! Когато след време видим магистралите, ще се сетим за него и как са направени - на гърба на мизерстващия народ. И с това ще запомним управлението му - мизерията.

54

съобщение

преди 13 години

Дежурните по форум-обядът днес ще е в 13,00 вместо в 12,30.Хонораръут за деня ще се получава след 16,30 часа.1о дущи да се насочат към Дневник,защото там се чюосеща празнина.Докладите -както винаги в събота на 2 етаж на Позитано.

53

Анонимен

преди 13 години

За две години управление нито едно ъгълче на *** не е изчистено. Маистралите са хубаво нещо, но те пак са в ***. Хората вече съвсем изнемогват.

52

човек

преди 13 години

Подкрепям Борисов!

51

Анонимен

преди 13 години

Предпочитам да живея във фалирала държава с висока заплата, от колкото тук!

50

Марко Симеонов

преди 13 години

Дайте ми на мен да ви управлявам вместо тоя, обещавам ви каквото искате!

49

Прав е !

преди 13 години

Боко е прав. Той преди месец , пред Риза Цветанкова заяви, че хранел прасетата в Банкя и ядял по 18 яйца на ден. Значи разбира от кочини. И си е свинар. Като го гледам, закръглил си е тиквата. Това може да е от яйцата.

48

до 30

преди 13 години

Ей ***,ще си говорим пак след 2 години.

47

до 38

преди 13 години

Червен е г**ът ти. А това, че обиждаш, иде да подскаже, че главата ти е зелена. Марш в ***?

46

бостЪнско плашило

преди 13 години

Tогава си "дисциплинирай" твоЙте кметове - щото инфраструктурата е ***... Само 1 пример - може ли в 21 век лугата останала след зимното опесъчаване да се мете от хора само и само за да се биете в гърдите че осигурявате работни места???; къде в ЕС има такава като вашата-наша 'дисциплина' ?

45

Анонимен

преди 13 години

"Премиерът Б Б заяви, че докато той е на власт, в страната ще има дисциплина." - ква дисциплина бе ***.Сутринта гледах за поредното *** гето дето си прави каквото си ще а полицията/която е с рекорден бюджет/ не влиза в гетото.Лъжи,лъжи."Той припомни, че две години цената на газа не е вдигана, токът също не е увеличен, а от първия си работен ден е увеличил пенсиите."-кво речи?Кое не е увеличавано.За пенсиите колко обвинява Станишката,че му е заложил капан като ги увеличил.Ние не помним

44

Анонимен

преди 13 години

Прав е. Софиянци не ви ли е срам като излезете от домовете си и видите в каква *** живеете? Някой трябва да ви чисти, да ви изкака и да ви избърше задниците ли? Така ли виждате ролята на държавата? Нали вие си паркирате колите по тротоарите и ги разбивате, сами не си поддържате околоблоковите пространства, ама като опре до претенции, сте най-големите... пф, не сме народ а банда тарикати и дребни мошеници егоисти..

43

мравка

преди 13 години

Ти не живеш в реалния свят,ти си психически болен отиваи си по скоро.

42

С гаранция!

преди 13 години

Цените нямало как да паднат, заяви Борисов. Но той има как да падне на следващите избори! С гаранция!

41

Марко Симеонов

преди 13 години

НЕРЕЗА Бойко се провикна: Никой не иска да инвестира в ***. БОЙКО ти фалира българина и направи България ***! Още малко, до есента , време остана през което ще управляваш! ЩЕ ТЕ ШИТНЕМ ! В България има кадърни политици и ще те сменим!

40

Анонимен

преди 13 години

Имаме си и *** за кочинята.Познайте коя е тя?

39

Анонимен

преди 13 години

vzemi si lekarstvata----------Borisov

38

Анонимен

преди 13 години

Borisov e bolen i sliap!!!!!!!!!!!!!! Sasipva jivotat ni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ne moje da se spravi nito toi, nito priatelchetata mu ot GERB............Ne biva da tarpim poveche. Triabva da si hodiat sega!!!!!!!!!!!!!

37

СТРОЕЖ

преди 13 години

Аз не виждам нещо да е построено-сигурно защото съм нисък и немога да изпълзя от дупките по пътищата...