27

седесар

преди 11 години

Тоя комунист голяма работа направил. Путин сега чете писмото и се чуди какво да му отговори. Жалки комуноиди. За съд е тоя още от 1990 г., но явно никой няма интерес да го подхване.

26

МУХАХАХА

преди 11 години

100% Путин ще си го премести ъ другия кра4ол като про4ете дрънканиците на тоя шизофреник от снимката....дето ограби и пороби България.

25

Данчо

преди 11 години

Тоя пък къде се бута,от кога политически трупове имат мнения..............

24

Анонимен

преди 11 години

А какво защитава Костов? Позицията на *** Riot, САЩ, Уорлик ли? Евала правя на Путин, някой голям трябваше да почне да крещи срещу тая простотия на изпедерастяване. В САЩ гей паради всеки ден, в армията им - все повече гейове и лесбийки, в България - гей паради, подкрепяни от властта. И идва и тоя *** Уорлик и ти казва "ама вие българите трябва да го подкрепяте това поведение, то е нормално"... не, мерси. Не съм комунист, просто искам да живея в нормално общество с нормални ценности

23

Кольо

преди 11 години

П***и на бунт срещу *** Костуфф!

22

Жо

преди 11 години

ОФИЦЕРЪТ ОТ КГБ козината си мени, но нравът си- не. Путин ми падна в очите с този антидемократичен акт. Той показа на света, че нищо старо не е забравено и нищо ново не е научено.Впрочем, руснаците си заслужават съдбата, щом гласуват като овце за въртележката Путин- Медведев- Путин и така до безкрай. Явно мужиците продължават да искат да ги язди "Бащица", независимо дали ще е Петър , Ленин, Сталин, Брежнев или Путин. Трябваше някакви смели "деивушки" да събудят заспалата Русия!

21

Демократ

преди 11 години

По традиция читавите са малцинство...Браво за инициативата, г-н Костов; тиранията в съвременна Русия не се е променила за близо век. А идолът на наш Тиквю е именно ***, ама този е без "Рай"-ът...

20

Спонги

преди 11 години

Всеки човек с демократично мислене следва да се възмути от присъдите. ДСБ отново показаха, че са единствената демократична дясна партия в България.

19

Анонимен

преди 11 години

Е нормално е да одобрява кражбите от супермаркет,ебането на публични места и оскверняването на църкви.*** комунист-демократ.Резултата е нито второто нито третото.Просто оял се ***.

18

Анонимен

преди 11 години

Тия ***, които са един файтон хора, заедно с коня няма ли срам да се показва. Путин ще си премести фара от другата страна като чуе за ДСП. ***

17

Анонимен

преди 11 години

А Пожарнкаря защо мълчи, нали беше десен и евроориентиран политик ??? ама май е такъв само на думи. иначе си остава червена проруска ****** ====Чака инструктаж от баба Меркел!

16

GRUIO

преди 11 години

Вижте го този.... най голямия крадец на БГ говори за отмъщение.....абе,,с какви о4и се появяваш пред народа, ***...... и твоето място до тези ,,П...... ,,,но не за две години а за 22......

15

Иван

преди 11 години

Бесни сме всички от ДСБ. Събрахме се всичките трима членове на партията, Класната, Атанас и Аз, и решихме да пратим писмо до Путин. Да го сплашим!

14

Анонимен

преди 11 години

Костоооф, комунистине-един такъв Путин ни трябва и на нас, за да ви омете всички *** и да оправи тая анархия и разсипия за да заприличаме на нормална държава. За 23 години до последната дупка на кавала ни докарахте.

13

Голям Праз

преди 11 години

А Костов кога ще го осъдят?

12

Голям Праз

преди 11 години

Костов, пиши и до мен бе!

11

хахаха

преди 11 години

Я Ванчу .игането изпълзял от неква дупка да се изкаже колко лоши работи стават в Русия :)))

10

Анонимен

преди 11 години

Ох, Путин се исплаши......

9

Русси Пают

преди 11 години

Тоя па мавър, к`ъф си ти бе? *** ще си го премести! п.п.Някой да качи видеото от извращенията на Пуси Райът в църквите и от правенето на секск със замразена кокошка в музея, та като ги изгледат либерастите, чак тогава да решават дали да ги защитават.

8

Sin

преди 11 години

Тоя червен комунист и акъл на руския президент дава. *** жалък. Този, който предаде синята идея и разсипа СДС и се продаде на комунистите няма право на глас . Следващия парламент аут