47

Анонимен

преди 11 години

Настоящите комунисти от БСП и бившите от ГЕРБ като видят Костов и рипат до небесата :)а другаря Путин ако направи още един подобен гаф, ще си остане сам със сборная на олимпийските игри в Сочи

46

анонимен

преди 11 години

Идват избори и Бат Ваньо не пропуска възможността да сплоти двата % реститутки и русофоби, готови да дадат гласи си за него.

45

проф. Ал. Леонтиев

преди 11 години

,,Болгарская ***! Не нада освобождат!'' - сказал 130 лет тому назад.

44

Анонимен

преди 11 години

Кучетата си лаят,КЕРВАНА си върви!

43

Анонимен

преди 11 години

Чудно ми е само с какви гласове са избрани тия, и кой е гласувал за тях. Поредното малоумие на шепа бездарници и некадърници, докопали се до властта.

42

Анонимен

преди 11 години

Стига сте се пенили,че от страх ,ще трябва да леят куршум на Путин!Мнооооооооооооооооооого сте страшни!

41

Кефи ме Командира

преди 11 години

Ваня,трябваше да му се обадиш по телефона и да го завреш в *** г*з,а не да му пишеш писма.

40

русский

преди 11 години

Сините комунисти, които са 5 човека и те акъл дават, че и на руския президент. Колкото и да се навеждаш Иване на *** и да се правиш на демократ, комунист си беше и комунист си остана.

39

Анонимен

преди 11 години

ДСБ не биха сътворили този, даже и пасквил не е, ако не са им разпоредили от някое посолство, което още ги крепи и поддържа на командно дишане.Както се вижда от текста,те не са убедени в това което изразяват и очевидно не са положили старание в изказа си.Нещо което иначе ДСБ могат.

38

Анонимен

преди 11 години

Поредното доказателство че единствената евроориентирана и дясна партия в България е ДСБ.а Тиквата мълчи

37

недоволен

преди 11 години

ДСБ с писмо до Путин ........, а кой ще обясни на Путин що е това ДСБ, губерния, природна забележителност или групичка *** от България. Този, Иван Костов, вместо да търка наровете в някой затвор, за това че разпродаде българската икономика за стотинки, че съсипа стокообмена между Русия и България, благодарение на което хиляди малки предприятия се затвориха, взема отношение по въпроси, които не го засягат.

36

Анонимен

преди 11 години

Боже колко мъка има по тоя свят...,че Костов е готов на всичко да се подмаже на ционистите за да се докопа отново до кокала е ясно ,друг е въпроса има ли един нормален костовист макар и останали една счупена каруца (хора) да подкрепя такава дивотия ,съжалавам много ,че навремето си с гала си съм подкрепяла синята идея ,следователно и този *** другар и пребоядисан комунист ,женен за партийната (ч)екретарка другарката Елена Костова

35

дядо

преди 11 години

то бива безочие ,но този крадец и реален унищожител на всичко хубаво В БЪЛГАРИЯ ТРЯБВА ДА СМЕНИ МОМИЧЕТАТА В ПАНДЕЛА. КОГАТО ТРЯБВА ДА КАЖЕ КАКВО И КОЛКО ОТКРАДНА ТОИ МЪЛЧИ И ГЛЕДА КАТО ПУКЕЛ, АМА СЕГА ДАВА НАСТАВЛЕНИЯ . ДА ИДВАТ ПО БЪРЗО ИЗБОРИ ТА ДА ГО ПРИЕМАТ ВЪВ ВТОРИ ОТРЯД.

34

Анонимен

преди 11 години

Тоя ***, къде се навира между шамарите?Тъкмо го забравиха всички!Вече Путин се уплаши и......................................................го премести вдясно!

33

ТАКА Е

преди 11 години

Русия е лоша и зла....щото не им играе по запдната *** и не е марионетка на САЩ и ЕС както нашите дупедавци. На който не е дошъл в БГ не него не са му подмили задния двор. Целия им цирк лъсна пред света - запада е в рецесия щото са нау4ени само да лапат, свършиха се благините от колониите ! САЩ постоянно се озъртят като лисица пред курник кого да нападнат да може да се нало4ат със свежа 'кръв4ица' 4е ония дебели *** не са свикнали на 'затягайте коланите' и други подобни команди.

32

Анонимен

преди 11 години

Един народ, който не е извоювал никога сам свободата си, а винаги е чакал наготово, никога няма да я оцени и ще си остане вечен роб.

31

Аен

преди 11 години

До българофил/ Ако не беше дедо ти Иван и до ден днешен да си клатиш феса и да се навеждаш на турския султан. Още 500 години щеше да надуваш кавала. ***

30

Анонимен

преди 11 години

Ако е свършил тази работа, не са необходими други доказателства за участието на Костов в плана Ран-Ът (най-малкото идейно съгласие) и е следващия, който открито се противопоставя на православните ценности като ги поставя на по-ниско ниво от политическите. А уж беше вегетарианец и т.н. заблуди към българския народ. Да не забравим и НАТО-самолетите над Сърбия.

29

Анонимен

преди 11 години

А оня глупендър ББ защо мълчи, къде му избяга дясната евроориентация ?

28

Анонимен

преди 11 години

Този *** не го взима насериозно, но ако Куневица изпрати такова възмутително писмо, *** температура ще вдигне от притеснение. Нека сме наясно кой е фактор в нашия американски щат.