67

тцЪ

преди 11 години

Да, като му пратите писмо, направо ще му накривите шапката! Кой пък ги бръсне за нещо тия, дето са такива некадърни з**ници, че и в БКП не са ги щяли едно време? И сега се мъчат да доказват как са първи демократи

66

Анонимен

преди 11 години

България е гнездо на оси и търтеи,които живеят на гърба на интелегентните и умни българи...

65

седесар

преди 11 години

Ето като тия продажни комунисти, СДС е на тоя хал. Докато този е в тая партия, електорат няма да има. С две ръце за Доган и Станишев, но никога за тоя комунист.

64

А стига ве

преди 11 години

Ако днес прочета още една статия за *** Riot ще се застрелям.Заклевам се.

63

Спонги

преди 11 години

Отново, Браво на ДСБ. Когато беше войната в бивша Югославия, агент Виктор (Петър Стоянов) каза:"Ако ни поискат ще дадем..." Костов не се съгласи. Не се съгласи нито с американците, нито с руснаците. Той спаси България от гражданска война, като не пусна шиптърите при нас. Така провали плановете на американците. Затова до ден днешен всички ченгета срещу него и медийното пространство е пълно с лъжи и инсинуации по негов адрес.Ах, защо не ви пусна шиптърите да ви скъсат червените ду.ета.

62

до 69

преди 11 години

Е ще мълчи та, нали са от едно котило с Путин нема да обижда бойните другари

61

жж

преди 11 години

Костов търси сцена за изява, нищо повече! Много е дребен да скача!

60

ЛАЗАРОВ

преди 11 години

ПУТИН ЕДВА ЛИ ЗНАЕ ДАЛИ КОСТОВ ЖИВ И ДАЛИ ГО ИМА НА КАРТАТА,ТОЙ УПРАВЛЯВА ЦЯЛА РУСИЯ ,А КОСТОВ ЩЕ ГО СЪДИ.

59

ranik56

преди 11 години

Време е Костов да напусне Политиката . 23 г. му гледаме физиономията и слушаме празните приказки .

58

В знак на солидарнос

преди 11 години

В знак на солидарност с ***-тата, Иван Костов решил доброволно да се присъедини към тях и да прекара следващите две години в затворническия лагер в Сибир.

57

Ran

преди 11 години

До 62/ Напротив-ДСП е единствената комунистическа партия, която още си живее с идеите на светлия комунизъм-идиотизъм. Именно тия се продадоха на комунистите и съсипаха синята идея. БСП повече уважение заслужават, защото макар и с вотовете си срещу ***, правят нещо срещу това комунистическо разсипническо управление. Но комунистите никога няма да го проумете.

56

Анонимен

преди 11 години

Защо мълчи Рапона?!

55

Анонимен

преди 11 години

И такова чудо доживяхме един *** ,бивш комунист ,станал след 10-ти върл(анти комунист) и оглавил дясна консервативна партия ,която трябва да изповядва ценностите на Християн-демокрацията ,тръгнал да защитава едни левичарки-дрогирани пънкарки които си позволиха да осквернят най големия православен храм на земята Христос Спасител ,само и само за да се хареса на задокенаските си господари и да им напомни ,че още мърда и винаги могат да разчитат на него за пълното унищожение на България

54

Анонимен

преди 11 години

До 58 *** , Костов е в *** по вярващ от тебе , защо не роптаеш когато такъв безбоник и истински талибан като Гоце седеше до Патриарха , няма по голямо озлочествянае на божия храм от присъствието на безбожни комунисти в него, защото те са там само привидно изпратени от лукавия , както биха казали някой а аз казвам че са там от чисто меркантилно желание няма по големи иезуити от тях

53

Анонимен

преди 11 години

Накрая Путин ще си прави олимпииските игри през 2014 г. сам :))) ама то руснаците имат опит в тия неща

52

Pussy Riot ще дойде

преди 11 години

Бандата *** Riot ще дойде в България по покана на нейния фен, ***-то от мъжки пол, Иван Костов и ще изпълни песента си Поп сосет у прокурора. По време на концерта ***-тата ще си показват ***-тата.

51

Анонимен

преди 11 години

До 57/Настоящите социалисти рипаме от идиотизма на такива сини комунисти. Да даваш акъл на президента на една такава могъща държава е равносилно на малоумие, като се знаеш откъде произхождаш.

50

Анонимен

преди 11 години

Eдинствената истинска ДЕМОКРАТИЧНА партия в България е ДСБ! Форума е пълен със злобни и жлъчни постинги на елементарни и безлични хорица. Злобата,омразата и жестокостта убиват бавно и мъчително...Българино - СЪБУДИ СЕ!БОГ ДА НИ ПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ЗЛИ ХОРА!А М И Н !

49

Анонимен

преди 11 години

Смешници, край няма простотията просто. Тия *** нас ни оправиха, та акъл на руснаците почнали да дават. Такова дебелоочие чак възмущава. Абе нямате ли срам поне от себе си

48

Анонимен

преди 11 години

Значи ли това , че ДСБ подкрепят оскверняването на православен храм? Талибанска им работа...