74

Видимо доволен

преди 1 месец

Народа е най доволен от президента Първанов които подписа за членството ни в НАТО и благодарение на това държавническо решение Русия не може да на нападне както нападна на Украйна

73

Кво казваш

преди 1 месец

До значи Китай Чакай да ти опиша "новия ред" за който си мечтаеш: в Китай се използва ИИ за да разпознаят всеки какво прави във всеки момент. Ако напишеш ЕДНО изречение срещу Партията, ти режат от социалния кредит, ако се занимаваш с неща каквито правиш тук, ти режат от социалния кредит. И така полека, ако не правиш САМО и ТОЧНО това, което искат от теб, полека лека ти режат всичко - интернет, пазаруване, пътуване и т.н. Та, кво разправяше, чакаш с нетръпение да дойде ли?

72

Българин

преди 1 месец

Копейките са странни? Смятат, че може да си обстрелват пазари,детски градини, курорти, цивилна инфраструктура..., а украинците нямали право да свалят самолетите и системите ,които изстрелват тези ракети! Смятат , че престъпленията им се полагат, и другите нямат право да се защитят! Уникални са в глупостите!

71

ИГНАЦИО ИГНИШЪН

преди 1 месец

ТОКУ ЩО,УПРАВЛЯВАЩИТЕ В БГ ТБП-ДОЛИНАТА СТАНАХА ЛЕГИТИМНА ЦЕЛ НА ВС НА РУСИЯ И НИ ДОКАРАХА ДО УГРОЗАТА НА ПОСТОЯННИ РАКЕТНИ АТАКИ!!... НЯМА ЕВФЕМИЗМА ОТ ВСВ "АМА НИЙ ОБЯВИХМЕ ВОЙНА НА ЛОНДОН И ВАШИНГТОН НАУЖКИМ" - КОПАЙТЕ СИ БУНКЕРИ,ЧЕ НАКРАЯ ИДВАТ РУСНАЦИТЕ...

70

Анонимен

преди 1 месец

Заради ракетите по жилищата в Белгород, Русия влезе в Харковско от север. Кой губи от ескалацията и ескалациите, украинската хунта.

69

Анонимен

преди 1 месец

Времето на любезности свърши!! Най-голямата грешка на НАТО е че не ги почнаха още когато окупираха Крим

68

Галя от EmbassyTO

преди 1 месец

Няма хора! И да има зелении си арестува всички войници и генерали за неизпълнени цели, останалите страхливци " мъже" ус раини са на плаж. Ще жертват овцете .

67

Верно е

преди 1 месец

*** нема да ги бъди и нащи руски кавали също

66

хаха

преди 1 месец

Честито, вече сме легитимна цел за руските ракети. И да не забравите да отидете на море, за да посрещнете руските войски отново като освободители. Ако пред това не ни метнат атома.

65

Жириновки бил прав!

преди 1 месец

Казваше че Полша няма да я има след конфликта.

64

Анонимен

преди 1 месец

На запад хората се надигат за мир. Клеймят Макрон. Тука НАТО агресира от София. Грузинците се усещат и не искат запада да им приложи украинския си сценарий. Тия, които мразите Русия и сте за тоталитарния също така украински режим, ходете на фронта и не ни занимавайте със зомбираните си антилогични мирогледи.

63

Анонимен

преди 1 месец

Западните лицемери разписаха смъртната присъда на още стотици хиляди люде,ама кво им пука,то на чужд гръб и сто тояги са малко!

62

Анонимен

преди 1 месец

С две думи нато започва третата световна война?

61

Западните терористи

преди 1 месец

беснеят безсилни в злоба. Това разбрах от текста - а вие?

60

Анонимен

преди 1 месец

До пълна победа викаш.....я па, да не би украинците да са влезли в Москва, а ние да не сме разбрали....???

59

Бай Дрън

преди 1 месец

Срам и позор за тая мафия, дето ни управлява. Е, преди бях против излизането ни от НАТО, сега вече съм ЗА излизането ни от НАТО. Жалко, че точно българската мафия е домакин на тая среща!Орбан се оказа прав с твърденията си тия дни.

58

Бай Илийчо

преди 1 месец

Фъргайте атома и Сичко да приключва !

57

значи Китай

преди 1 месец

официално може да се включи на страната на Русия и да идва новия ред!

56

Анонимен

преди 1 месец

И тези мерки ще са толкова ефективни, колкото са ефективни и санкциите срещу Русия! Не може да потушаваш пожар, като разпалваш огъня! Явно целта не е мир, а нещо съвсем друго!

55

Анонимен

преди 1 месец

С други думи, НАТО, досега по терлици, влиза във войната. Признаваме, че Украйна не може да победи и решаваме да помогнем. Утре всичките ни съюзници ще се легитимни цели.