44

Анонимен

преди 13 години

ABSOLYUTNO NEVAZMOZNO

43

Анонимен

преди 13 години

Vsichkata taq rabota doyde ot turcite- te ni nauchiha na rushveti i murafeti

42

Гоце

преди 13 години

Моите шофьори уж са много добри в занаята си, а карат като хора с купени книжки.

41

АЗ

преди 13 години

а ти що не вземеш изпит за професор бре? за теб може и да е лесно...но за професора е мнооооого трудно...а има и още много като него...то от всяко дърво ако ставаше ***-ама не става

40

RZ

преди 13 години

В Разград като се явиш, вероятността да те скъсат на кормуване е 90%. Единият от изпитващите само като влезе и казва: "Казвам се...! За които не ме пазнават, но като гледам всички ме познават, защото не се виждаме за 1-ви път!" Я познайте дали е случайно?

39

КОНВОЯ

преди 13 години

Всеки 4-ти е дал пари за книжка и ТОВА СИ ЛИЧИ на пътя, факт! "От Съюза на автоинструкторите се опасяват, че е възможно след като кранчето спре, много хора да напуснат и системата да забуксува заради липса на кадри".Да напускат, аз ще работя за тези пари, само се надявам да ми уредят обучение, нарастваща заплата, според това как се справям и осигуровки. А тия дето напускат да идат да продават лук, царевица и контрабандни цигари! АЕ Ф ЛЕВО !

38

бай Иван

преди 13 години

трябва да има проверовъчни на 2-3 години, дори да са само бланки

37

!!!

преди 13 години

Корупция винаги ще има.Тя няма как да се спре.Тя съществува от както свят светува без нея света не може.Всичко е възможно да се манипулира в днешно време,аз си мисля,че дори и да сложат камери кадето и да било винаги ще се намери тънкостта във системата.Изхода в цялата система е в това просто да сме честни и добродетелни!!!Ако искаш да ти е кеф,че си я изкарал по честен начин ще се напънеш без подкупи,ако искаш ще си мошеник.Всеки сам за себе си.

36

анонимен

преди 13 години

всяко нещо си има край...така че и то ще дойде...а според мен то си е и психологическа борба на такива (водачи) със самите себе си...стига им само че те самите си знаят истината

35

sh"i"fiora

преди 13 години

И да ви искат пари няма да давате.На мен ми намекнаха но аз отказах.За един месец научих листовките и кормуването.Трябва да си супер марзелив тип за да те скасат.

34

Daskal

преди 13 години

Nauchi se nai napred da pishesh-sled kato si svurshil rabota/da miesh *** i chinii/tam v kruchmata v HOLAND

33

глупака

преди 13 години

Ха,ха - когато се спре да се краде яко тогава - сега с такива пари си купуват притежателите на такива пари каквито им гъзориики се прииска - я книжка шофьорска, я диплома за висше образование,я стъклени офис сгради да им се кефят, я МООЛОВЕ - така че няма проблем. СЕГА ВСИЧКО С ПАРИ СЕ КУПУВА - САМО ЖИВОТ НЕ СЕ КУПУВА А И В НЯКОИ СЛУЧАИ И ЗДРАВЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ КУПИ. ДАНО СЕ ОСЪЗНАЯТ -И ДА СПРАТ ДА КРАДАТ

32

driver

преди 13 години

То в нашата страна всеки 2 -ри май си е купил книжката... Ако не бутнеш пари никога няма да изкараш едното от нещата, дали ще е листовките или ДАИ, все някъде ще те преебат за да платиш втори път !!!

31

Таксидижия

преди 13 години

Божеее, чета и не вярвам на очите си ... как ви късат бре ?! Та това е един *** автомобил ?! Какво толкова сте правили, че не можете да вземете най простия изпит на света ?!

30

Спокоен

преди 13 години

От много време `мощноста` на колата е твърде относително понятие.

29

do 25

преди 13 години

Да си бе останал на село да си управляваш каруцата , с нея няма как да ти напишат акт.

28

Анонимен

преди 13 години

Не,няма и да дойде скоро!

27

Хайде, хайде

преди 13 години

Дайте да се разберем - не съществува човек, който от един курс да е станал безопасен и разучен шофьор. Курсовете са за някакъв абсолютен минимум от знания. Когато аз започвах курсовете имах 50 000 километра без книжка преди това. Та в този ред на мисли - съвсем разумно е, да се разреши на 16-годишните, в присъствие на родител, да шофират в определени зони. Така на 18, инструктура няма да губи ценно време с урок `как да влизаме в автомобила`.

26

Alex-do Amsterdamec

преди 13 години

SMESNIKO-az vladeia pismeno i govorimo 4 ezika i ne sum boijadzia ili mazac kato teb..Amsterdamec li ti e vurveznoto ime kato se vurnes ot gurbet na selo smesniko ??Posoci mi koga i kude da te vidia v Amsterdam za da me naucis da pisa ..smesniko..

25

Дайа

преди 13 години

Аз пък минах при познат от КАТ да си призная честно, изпита ми беше с продължителност 10 мин. Вече шофирам 4 години и нямам нито един акт или фиш и повече от 120 не вдигам, въпреки че колата ми е 250 конски сили...