154

Анонимен

преди 13 години

*** са най уязвими в момента, но всичко се променя. Жалки са онези, които завиждат на ПОМОЩА. Най важното в живота е помоща, няма друго качество по ценно от това. Пожелайте на враговете ви - да са добре.Какво ще кажете - това не ме интересува.

153

ха ха

преди 13 години

Ха ха - работа на трудолюбиви *** искал да дава! Казал съм - от *** работник не става! *** и труд - такова нещо няма!

152

бг

преди 13 години

кво ми трескаш минуси аз не искам да плащам-ти като искаш ги осинови!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

151

Анонимен

преди 13 години

Управляващи пичове,както сте я подкарали с немъчените пари от нашите данъци не след дълго сивия сектор ще удари 90%.

150

Райна

преди 13 години

Ти на кой свят живееш? В повечето случаи, като те видят, че си ром дори и до интервю не стигаш, но дори и да те приемат на интервю шансът да получиш работа е минимален, независимо от образованието и опита който имаш!Имах колега *** (с висше образование) и той ми е разправял много истории как е бил принуден да прикрива произхода си за да получи работа!

149

Анонимен

преди 13 години

ДО 130ТИ СИ ПРАВ !ЗА СЪЖАЛЕНИЕ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ БЪЛГАРИТЕ НЕ СИ ДАВАТ СМЕТКА ЧЕ ОБУЧАВАЙКИ *** ДЪРЖАВАТА ЩЕ СЪЗДАДЕ ДАНЪКОПЛАТЦИ СЛЕД 12 ГОДИНИОСТАВЕНИ ДА СЪБИРАТ ХАРТИЯ ЩЕ НАТОВАРИМ БЮДЖЕТА С ИЗДРЪЖКА НА ЗАТВОРНИЦИ И НЕТРУДОСПОСОБНИ "ИНВАЛИДИ".БЕЗ ОБРА3ОВАНИЕ НЯМА ДА СИ ИЗКАРВА ХЛЯБА ПОЧТЕННО.ТОВА ПАК ЩЕ Е НА НАШ ГРЪБ.

148

българка

преди 13 години

Някой да е чул българчета да се извозват до училищата за сметка на общината!!!!!!!!!!!!!!!!!В тази държава трябва да си ***, за да се държат с теб като с човек

147

понеделник

преди 13 години

СОЛИДАРНОСТ СЪС 154 И 156 СОЛИДАРНОСТ СЪС 154 И 156 СОЛИДАРНОСТ СЪС 154 И 156 ПРЕСТАНЕТЕ ДА ИЗТРИВАТЕ КОМЕНТАРИ-ИСКАМ ДА ЧЕТА МНЕНИЕТО НА ВСИЧКИ ИСКАМ ДА ЧЕТА МНЕНИЕТО НА ВСИЧКИ ПРЕСТАНЕТЕ С Ц Е Н З У Р А Т А

146

Чарли Чаплин

преди 13 години

" защо *** ще маат кюфтаци, а твойте деца може да минат и на леща "Човек се замисля, дали това същество българина не е по-жалко дори и от ***!

145

Анонимен

преди 13 години

Аз съм за пълно равноправие ! Давам работа на умни и трудолюбиви, не ме интересува кой какъв е по произход. Всички трябва да се научат, че НЯМА да бъде така, както е било до сега. Ще има и много бедни българи, по зле и от ***, ще има и преуспели ***. Животът е много справедлив.

144

!

преди 13 години

Дискриминация има,но е за българите!Защо се трият коментари,които изразяват мнение и не съдържат обиди!

143

Dundy

преди 13 години

Ромче е нов термин за сайта, предполагам става въпрос за така наречените "пищовчета" т.е. разфасовки от по 200 мл. 40 градусов ром:)Иначе по темата-сега българите що не съдим общината, че не осигурява и на нашите деца безплатен транспорт, това си е чиста дискриминация на етническа основа!

142

!

преди 13 години

Te (ромите) да не заведат сега някое дело, че ги третират като малцинство и ги возят безплатно, за разлика от другите. То си е някаква дискриминация.

141

Lamb of God

преди 13 години

Пратете ги във Франция на училище.

140

Българин

преди 13 години

Напълно те подкрепям! Не трябва да допускаме тази *** *** да изяде кюфтета на нашите деца. Кюфтета са създадени българи да ги ядат, а не ***. *** нямат право да лишават булгарските деца от кюфтета - защото кюфтето е едно от най големите постижениа на българската цивилизация! А *** какви постижения имат - само наготово лапат! Българи - нека излезем на протест с лозунга - "Нито едно кюфте в *** гърло!"

139

Анонимен

преди 13 години

До 144 : Как да не плащаш данъци? Една вафла да купиш 20% за държавата.

138

Amenhotep

преди 13 години

За да те назначат на работа, не те гледат какъв цвят са ти венците, а какво можеш да работиш и дали ще си полезен. Така че, тия глупости ги дрънкай на някой друг. п.п.И кажи на .шефа си СОРОС, той да спонсорира мангалчетата, а не да смучат пари от българите!

137

бг

преди 13 години

НЕ искам да плащам за бай ***!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

136

Amenhotep

преди 13 години

А един БЛОК 20 (като ямболския) няма ли да им построят и в София? Всички видяха как са се интерирали неинтегрируемите *** там!

135

не разбрах

преди 13 години

РАЗБЕРЕТЕ СЕ!!!!!!!КОИТО ИСКА СЕ Е ИНТЕГРИРАЛ!!!!Стига сте защитавали тази ***!!