26

селски

преди 13 години

GO TO HELL BITCH :)

25

По-хубава София

преди 13 години

Може...но без кметицата !

24

Анонимен

преди 13 години

За съжаление София вече не е това, което беше - не можеш да се разминеш от ***. То и бившия кмет и настоящата кметка-марионетка са от същата "Ь"-група.

23

софианец

преди 13 години

Значение има, защото хората от провинцията, които идват в София не си сменят адресната регистрация, данъците, които плащат отиват по родните им места, не в София. И после като няма къде София да си изхвърля *** и оня *** от Пловдив отказва да приеме тия ***, които реално са си техни до известна степен. Ето за това живущите в столицата ги делим на провинционалисти и софианци ;)

22

Анонимен

преди 13 години

Всичко извън брега на морето е провинция.

21

Заио

преди 13 години

Почти всички градове в БГ са в пъти по - чисти и по - подредени от София... но не на Софиянци все някой им е виновен. Съседите ми се хвалят с колите си за по 30 - 40 бона, обаче по 3 лева на месец за чистачка за входа не могат да отделят... само аз, дето не съм от София и плащам наема мога нали.

20

Анонимен

преди 13 години

Ей като вземат да говорят за тая *** София вся едно за Ерусалим говорят...

19

Анонимен

преди 13 години

А за конските л.а.й.н.а по улиците пак ли ние да отговаряме?! Бул."Възкресение" например е *** целия, вони ужасно, прескачаме, настъпваме, а каруците са една след друга!!!

18

borokaro

преди 13 години

Човек имаш спешна належаща нужда от лекар...

17

Селянче

преди 13 години

Аде ми се банан.

16

Селянче

преди 13 години

ПРИЗОВАВАМ всички тези, които имат нещастието , да са за малко в софия да действат по същия начин, за да натровим и *** шопското население с още по-бързи темпове!

15

свято семейство

преди 13 години

Освен София ви трябват вяра, надежда и любов !Дано ги имате !Честит празник !

14

Мене

преди 13 години

Не е истина,какви болни хора живеят между нас.Тоя под мене е тотално изперкал,човека има нужда от спешна психиятрична помощ.Вместо да изкарва пари,той пали контейнери,боже боже боже,сигурно крадеш и ток! Не шопите са проблема а тези,като тоя младеж..

13

dimo

преди 13 години

kakvi sofianzi tjah na prasti da gi broi6! selianite v sofia da ja opravjat kakto ja i zamarsiha!

12

мунчо

преди 13 години

много погрозняла ми се вижда фандъкова,по-грозна е дори от даскалката по музика

11

Анонимен

преди 13 години

Софиянци колкото и да се стараят да си направят града по-чист и спретнат, неминуемо след тях минават столичани и осират. Оправия ще има само след санкции, с които да опитаме да направим примата човек! Честит празник на всички софиянци и именници.

10

Селянин Софиянец

преди 13 години

последния път като бях там, преди да си тръгна подпалих там два квартални препълнени казана с ***, да им смърди на другия ден и всякакви такива.ПРИЗОВАВАМ всички тези, които имат нещастието , да са за малко в софия да действат по същия начин, за да натровим и *** шопското население с още по-бързи темпове!Които не са за малко, а за постоянно искрено ги съжалявам, наистина съжалявам пичове!! сигурно само в пеУник е по зле!!Това е от мен, пределно искрен съм

9

illy

преди 13 години

Bravo Dnes.bg chakah vi do 09.19h za da pusnete novinata za Sofia.Malko pozaspali mi se vijdate.Chestit praznik mili sugrajdani.

8

Калин

преди 13 години

е фъндъкова от мислиш, че е :)

7

yashinaki

преди 13 години

Пич, говориш пълни глупости. Не можеш да делиш хората така. Аз съм от провинцията, и когато организирахме чистене и оправяне на градинката пред блока, се събраха още 2-3 семейства само, пак от провинцията, а кореняците софиянци се скриха като ощипани моми. А и какво значение има кой от къде е - важното е какъв човек е!