12

Малее

преди 14 години

7-Много взеха да ви се привиждат ***:) Да не би да са се увеличили:)Как при тази хубава власт и управление все чета вече по форумите,че е пълно с ***:)Мисля,че дори мутрите вече започнаха да се преорентират, а не са известни със своята хамелеонщина:) Видно е от вожда:) То не бе БСП, НДСВ, хвалби по Доган, че е най-добрия политик:)Как ли завършиха Царя и НДСВ:)

11

Калин

преди 14 години

аз като приказвам .. скотове и животни бол в тази страна не се майтапя .. за една чорба и майките си ще продадете аванта да е .. !

10

Малее

преди 14 години

Нима не си чувал, че когато инфлацията расте,а пенсиите са замразени,намалява тяхната покупателна способност:) Много интересно:)Винаги съм се възхищавал на икономическата логика на ГЕРБ.:) Сигурно имате проблем и с изрази като "номинална пенсия","реална пенсия":) А за стажа няма какво да се радват хората:)Просто като не им достига ще чакат сигурно до 70г. да вземат социална:)Между другото колко живееха хората в БГ-средно 73,мъжете-69,5 и жени - 76,6г.Та кой е *** картуна:)

9

Калин

преди 14 години

благодарете на вождовете и партията.. пенсии няма смъкват .. евентуално .. бонус ще получите бозайници.. чорбичка това онова .. как се казва.. важно е тумбака да е пълен.. колко да е пълен.. колкото може :)от утре искам.. всички пред социалното мародерство.. да чакате тотю..ръка да целувате .. ко требе и прошка ще искате.. лоши помисли, пред добрият министър .. не може имате :)Целувайте ръката която ви храни не я яжте ***!

8

norm

преди 14 години

7,прав си,виж дори един от сега сънува червени сънища за ново правителство догодина.

7

Калин

преди 14 години

ей ще хранят бе ... на това се казва социална политика :)

6

Анонимен

преди 14 години

6, никъде не го е прочел, просто хората тук са ***.Иначе браво за социалните трапезарии.

5

norm

преди 14 години

А ти къде го прочете това за намаляване на пенсиите тази година,или просто да изръсиш една тъпотия повече.А Малеето по-добре да се зарадва на вдигането на стажа,иначе като дойде времето да се пенсионира съвсем друга,при това много тъжна,песен ще запее,песен за собствената си *** кратуна.

4

Анонимен

преди 14 години

Вече и ненамаляването на пенсиите е новина!?

3

А бе...

преди 14 години

А бе Тотю, а бе Пу*ьо, какви простотии говориш пак ? Първо няма как да намалишпенсия от 138 лева. Второ, догодина друго правителство ще решава тези въпроси. Трай си сега и се прави на министър.

2

Малее

преди 14 години

Но ще вдигнем стажа за да не можете да се пенсионирате и ще намалим парите за здравеопазване, за да прочистим нацията от болните! Ех Тотьо,*** картуно!

1

Анонимен

преди 14 години

А, значи още тази година ще ги намалите. Добре, ама после да не се сърдите на Изборите ...