61

Анонимен

преди 13 години

УРАААААААА СЪДЕБНАТА СИСТЕМА РАБОТИИИИИИИИ!!! МОЖЕ ДА ОСЪДЯТ КЛОШААААААААР ХУХУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУУ

60

Анонимен

преди 13 години

Лично ще застрелям съдията, който го пусне на свобода

59

Анонимен

преди 13 години

Но както винаги ,това само го заплашва.Накрая 5 години в общ режим и пускане предсрочно до следващото убийство.Да ви е честит БГ съда най *** нещо на света.

58

Анонимен

преди 13 години

osyjdan za ubiistwo PO NEPREDPAZWLIWOST. Da ne bi da e iztyrwal 4uk wyrhu ne4iq glawa ili strelql po jiwotni i ucelil 4owek .... pylna glupost ni e zakonodatelstwoto.

57

Do Humanist

преди 13 години

Predvaritelno se izvinqvam za latinicata! Iskam da te pitam, ako tova beshe jena ti / maika ti/ sestra ti taka li shteshe da razsujdavash? Horata, podobno na predstavitelite na jivotinskiq svqt, sushto jiveqt v opredelena ierarhiq (hranitelna veriga dori bi moglo da se nareche). Tova, che nqkoi si vuobrazqvat che vseki chovek trqbva da bude zakrilqn i edva li ne zakrilqn ot durjavata e prosto nelepo. Dano ne ti se nalaga da izjiveesh podoben ujas kato semeistvoto na jenata, smeshnik (humanist)

56

Анонимен

преди 13 години

Крайно време е тези смешни наказателни и незнам си какви глупости да бъдат променени. Закона трябва да е много суров и да стовари цялата си тежест върху такива *** убиици, изнасилвачи, крадци и ***. С тези смешки като присъди ще четем и слушаме все по смразяващи случаи. Безнаказаността отприщва всеки ***. Никакви амнистии и намалявания на наказанията не трябва да има. Както всеки убил човек трябва доживотно да е в затвора без никакви екстри. Наркобароните също.

55

СС

преди 13 години

Даже и топли ласки нощем ще получи... АМА С НЯКОЙ ГРАМАДЕН И РУНТАВ!!!

54

СС

преди 13 години

Даже и топли ласки нощем ще получи... АМА С НЯКОЙ ГРАМДЕН И РУНАВ!!!

53

Объркан

преди 13 години

Сега какво се получава? Жената - мъртва, семейството и - съсипано. А животното получава нов живот - ще бъде на топло и сравнително чисто, ще е облечен също сравнително добре, ще го хранят и поят всеки ден с нашите пари, ще гледа предаването на Гала, ще работи в цехчето за дървени изделия и ще си има джобни за лавката. Вижда ми се не само несправедливо, но и неморално и ненормално. То пък кое ли у нас е справедливо, морално и най-вече нормално?

52

Анонимен

преди 13 години

Както имаше преди няколко месеца случая с проститутките който бяха арестуване за "скитничество" изглежда бездомниците не спадат към скитничеството.Що за държава е тая наща всичко е пародия на цивилизована страна.

51

ми-тъпата овца

преди 13 години

Доказателствата истински ли са-да не сте попаднали на лъжесвидетели високоплатени от компютърната зала на воайорите?Тези дето са обгрижвали голите дупета и са ги оневинявали-компетентно коректно компютърно грамотни ли са политически или са противахуманноносители демократично градивно?

50

аз

преди 13 години

самото заглавие на статията буди агресия в мен.заплашвало го доживот -ами жената е убита от него какво трябва да го заплашва?може би електричски стол защото ЗАДЪЛЖИТЕЛНО,НАЛОЖИТЕЛНО,ПРАВИЛНО И ЕСТЕСВЕНО Е ДА ВЛЕЗЕ ДОЖИВОТ-никога няма да се оправим докато се нарежаме един друг,гледаме когато бият или ограбват някого,когато изтезават животни дори-ей така ще си умрем от ръката на някой западнал клошар дето се моли да е в затвора че зима иде

49

Ханът

преди 13 години

Много си оригинален.Вчера излезе със същата драсканица.Сега чакаш критики отвсякъде,нали?

48

ПРАВ СИ

преди 13 години

ДО 36 Пропуснал и си денононщното медицинско, ама хайде, че то има и много други екстри там, като безплатен секс например.

47

Хуманист

преди 13 години

Срам ме е да се нарека българин, що за животно трябва да си за да искаш смъртта на човешко същество? Точно заради такива *** като вас човека е изтрещял и е посегнал на жената. Дори затвора е антухуманна мярка, но това съвсем не биха го схванали дебелите ви кратуни. В едно истинско гражданско общество престъпникът не бива да се наказва, а да се обгради с внимание и обич за да се заличат душевните му рани, които са го тласнали към престъпление.

46

ЧЕ от БГ.

преди 13 години

Надписа на ножа политическата му принадлежност ли определя?

45

BAraka

преди 13 години

, Изниква въпросът, че при теи условия първото убийство не е било в условията и определенията на непредпазило убийство. Следователно някой преди време не си е свръшил в съда работата, затова има и отнет втори човшки живот.

44

стаканофф

преди 13 години

Дреме му на клошара, ще е на топло, ще яде, па може и секс да врътка...

43

Nosferatu

преди 13 години

Ооо! Адаш. Как си?

42

СС

преди 13 години

Прав си, но по-добре в пандиза, че ако пак го оставят навън и друго убийство може да извърши.Ако го обесят ще е почти безплатно за всички. Трябва да се върне смъртното наказание!!!!!!