14

Жо

преди 13 години

ЕВРОПА ВЪРВИ КЪМ интеграция, а тези демонстрират примитивизъм в мисленето.

13

у

преди 13 години

преди години работих в Брюксел в едно кафе, на практика там само се сключват сделките с дрогата, естествено всички бяха албанци. Още си спомням какви пачки се показваха

12

emir

преди 13 години

Аллах е Велик, след Албания, Босна и Косово се задава четвърта мюсюлманска държава на Балканите- Македония. Единствено Южна България (Източна Румелия) остава преградата за осъщестяване на сухоземна връзка на балканските мюсюлмански държави с майката родина Турция :)

11

Аз

преди 13 години

Голяма грешка!!! В Албания около 40 % са католици или друг вид християни, вкл. източно-православни. Друг е въпроса че най-голяма гюрултия, най-големи зулуми правят ***.

10

Stalin111

преди 13 години

С тези темпове на раждаемост албанският етнос в Македония ще достигне 50% след половин век.

9

Иван

преди 13 години

Не е вярно , със сигурност са над 1/3 от общото население

8

Lyubo

преди 13 години

Преди няколко години "македонците" искаха български паспорти за да ходят свободно в ЕС. Сега имат нов стимул. Ще ги искат за да останат християни. Предлагам при кандидатстване за българско гражданство, да се полага и изпит по история на България! И никакви "пищови"!

7

живко сталев

преди 13 години

ideyazabulgaria.org/index.php?option_content&view=article&id=1658:2009-12-17-19-06-24&catid=19:kontra&Itemid=88това писмо на Левски дава отговор на всички въпроси-всички,които си задаваме и търсим отговор,а той го в казал просто и кратко-Смърт,смърт и пак смърт!!!

6

ДЕМОГРАФ

преди 13 години

албанците са кавказо-ирански народ, нещо между грузинците и чеченците . изолиранаа група, 50% ирански език, 50% кавказоиден език,,По говор са наи-близо до арменския език, и това пак доказва че са късен османски еничаро-башибозуци, докарани през 13 и 14век от днешен азербаиджан. А старото антично име на азерб. е КАВКАЗКА АЛБАНИА!!!!ИЛЛИРИТЕ СА СЕ СЛАВЯНИЗИРАЛИ И ЕЛЛИНИЗИРАЛИ. АЛБАНЦИТЕ НЕ СА ИЛЛИРИ!!!

5

Тоше

преди 13 години

А ми власите.....за тях нищо е те са кротки....

4

живко сталев

преди 13 години

Колегите от Македония са в голям проблем!!! Искренно им съчуствам!!! Такава *** като араби и албанци ,,,,,На мен лично ми пречат да дишам.Такава смет като албанциите,,,,,само смърт и нищо друго. Това се отнася и за всички останали агресивно настроени мюсюлмани на Баканите.Това, което става по Света-Афганистан,Ирак,Иран, Турция в ЕС-това си един вид подигравка и *** с хората от т.нар.мюсюлманско съсловие по Света.Съчувствам Ви хора-вечно 2ри, и вечно незвергнати.Алилуя!!!!

3

да им е честито !

преди 13 години

... а албанците са мюсюлмани....

2

юнака

преди 13 години

ай стига сте писали глупости макаденско нация и език няма.

1

Terry Jones

преди 13 години

Не ми се занимава да псувам македонците просто искам да напиша че следващите сме всички ние