61

муню

преди 13 години

брато,ходи си опусни малко напрежението.....мн.добре знаеш как...че мозъчето ти е взело да прегрява

60

Анонимен

преди 13 години

естествено Ваня, какво се учудваш, всичко що е извън София не е интересно, освен ако не е убийство, изнасилване, грабеж, и ако няма минимум 3 жертви не е интересно. Ама виж ако някой Софиянец "пръдне" в София - имаме новина !!

59

Пеньо

преди 13 години

"Така че понятието "Шоп/софианец" и прочие отдавна не съществува" - както и понятието "Провинциалист"Опитах се да заобиколя "селянин", но ти явно си твърде наблюдателен..Всъщност, как ти харесва да се наричат хората живеещи в провинцията?

58

Анонимен

преди 13 години

До #60Това наистина е неприятно :( Жалко, че се получава такава неинформираност. Съгласен съм, че медиите трябва да отчитат всякакви такива събития. Но все си мисля, че обикновените хора, които живеят в столицата, нямат особена вина за това и продължавам да не разбирам войната София-провинция какъв смисъл има...

57

Анонимен

преди 13 години

Сега ББ ще излезе пред телевизиите и ще каже, че Станишев е виновен за земетресението!!!

56

Анонимен

преди 13 години

ИМА ЛИ СЕЛЯНИИИИ, НЕ ВИ ВИЖДАМ РЪЦЕТЕЕЕЕЕЕ !

55

BETI

преди 13 години

"ГЛЕДАМ И НЕ ВЯРВАМ НА УШИТЕ СИ, КАКТО КАЗВАТА ГОСПОДАРИТЕ НА ЕФИРА.... НИМА СМЕ ТОЛКОВА ЗЛОБНИ ЕДНИ КЪМ ДРУГИ СЛЕД КАТО ЗА ЕДНО ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ ТОЛКОВА ЗЛОБНИ ИЗКАЗВАНИЯ СА СЕ ИЗПИСАЛИ. А КАКВО ЛИ ЩЕ ПРАВИМ АКО НИ ТРУСНЕ ЗЕМЕТРЪС КАТО В ХАИТИ,А? ТОГАВА ЩЕ СЕ ИЗЯДЕМ ПОМЕЖДУ СИ ЛИ? ВМЕСТО ДА СИ СЪЧУСТВАМЕ, ЗАЩОТО ПРЕД ПРИРОДАТА И БОГ - ВСИЧКИ СЕ РАВНИИИИИ! ЕЙ, ХОРА, СТАНАЛИ СТЕ КАТО ЖИВОТНИТЕ В ДЖУНГЛАТА!!! А, "НЯКОЙ" БЕШЕ КАЗАЛ, ЧЕ СМЕ "ШИБЕН НАРОД" - МАЙ Е ПРАВ В СЛУЧАЯ! ЖАЛКИ СМЕ!!!!

54

ваня

преди 13 години

57,по скоро хората се дразнят че когато има земетресение в софия всики медии го отразяват,а когато скоро имаше в община тунджа област ямбол и беше над 4 -та по рихтер май никой не разбра,освен хората които бяха друснати

53

Сатанаил

преди 13 години

Комунизма падаа, комунизмааа...навсякъде и повсеместно!!!

52

Анонимен

преди 13 години

да забелязвате от къде тръгват всеки ден земетресенията: герман...пътя за летището...кв.изток... - все около цариградско шосе.днес е петък,и селяните рано са се заизнасяли към родния дом,попретоварили са движението. страшно няма,до неделя вечер няма да се повтори,до като почнат да се завръщат.

51

отчаян

преди 13 години

Както обикновено, хората се чудят каква тема да си намерят, за да се разделят по някакъв начин. Това българите сме най-убития народ в света. Колкото повече чета историята на българите, толкова повече се съгласявам с Божидар Димитров, че сме *** народ...Как може да си толкова ограничен и да се изкажеш като #49. Нали утре и при вас ще трусне, ще има разрушения и същите тия, за които те боли к** ще събират пари, за да ти оправят къщата. Как може да има такива тесногръди и елементарни хора ...

50

ами

преди 13 години

А дали господ не иска точно това?

49

Анонимен

преди 13 години

ти за софиянци не се тревожи,ама пожали роднините си,че селото ти за това е празно,защото всички са в софия

48

Al

преди 13 години

БРЕЙ ЧЕ МАЛОУМЩИНА СТРУИ ОТ ФОРУМА!!! НАЙ-СЛУЧАЕН ПОВОД И СТЕ ГОТОВИ ДА СЕ ЗАХАПЕТЕ СОФИЯ vs ПРОВИНЦИЯ ДОРИ И ЕДНО ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ. МНОГО СТЕ ЖАЛКИ ОТСТРАНИ ДА МОЖЕШЕ ДА СЕ ВИДИТЕ.

47

фдф

преди 13 години

Да ядеш цървулите на хората извън София *** , с *** ти ... После ти ще си пръв който иска помощ от тях...Друсна те 3.5 и пак тази провинция те яде...

46

Деко

преди 13 години

И аз тъй.

45

Анонимен

преди 13 години

какво бачкат селяните бе, по цял ден на мегдана в кръчмата бачкат

44

hataka

преди 13 години

боли ме к... за софиянци,:)

43

Нийл

преди 13 години

Vchera v novinite : Nqma ot kakvo da se pritesnqvate,tova bqha suvsem normalni trusove i nqma nikakvi izgledi za po strashni .... a dnes - 3.5 :) ...utre moje da e 5-6 ?

42

хаха

преди 13 години

я, колко експерти по сеизмология са се събрали тука :)