407

Анонимен

преди 13 години

За *** спор няма,доказани престъпници са,ама и тоя *** какво менте е ,еша си няма.

406

simeonsis

преди 13 години

Българска действителост -прочетете му биографията преподавател по идеологическа дисциплина "полит икономия" жена му партиен секретар и тн виште миналото и сега настоящето-***.

405

до 418

преди 13 години

Освенда ти пожелая да лапнеш черния до кота нула друго нищо не мога да ти кажа а иняма да ме разбереш.

404

КОЛЕГА ОТ ВИИ

преди 13 години

Материал за пазмисъл на сайтовите чикиджии.От 1923г. в България има гражданска война-началото зверското убийство на Стамболийски.На 09.09.1944г.отечественият фронт взима властта и излиза от Оста-Берлин.Рим,Токио.Иска примирие със САЩ,АНГЛИЯ,СССР!През 1947г. са подписани Парижките мирни договори.България трябва да плати близо 3млрд.$ на Гърция и Югославия!Дали *** Костов отдава почит на жертвите от 1923-1944г.?Дали знае за ЗЗД и ЗЗН?а антиеврейските закони и изтъпления?Мълчиш мургавец!

403

до сс

преди 13 години

Социалистка съм,ама друг път!А СДС,не Костов го унищожи,***!Толкова ли ти е плитък ***,че не можеш да го осъзнаеш!Социалист си ти!***....

402

сс

преди 13 години

Явно си социалист щом одобряваш човека който унищожи съюза на демократичните партии и го превърна в партия която със клизма влиза в парламента.СДС е в това положение благодарение на др, КОСТОВ.

401

8 лева на час?

преди 13 години

иване с 8 лева на ден ...?

400

До СПОНГИ

преди 13 години

Каква ДЕМОКРАЦИЯ те гони ,бе книжарче!!!Демокрацията е за умни хора-на кого обясняваш "принципите"?На тия дето когато някой е на власт-крещят-Разпни го!А щом мине в опозиция,вият -ОССАНА!!!!МАЛЪК,НО МНОГО *** НАРОД!!!!

399

фен

преди 13 години

Ваньо знаеш ли че тия дето скачахме в мразовитите нощи и викахме който не скача е червен нищо хубаво не видяхме след като ти дойде на власт и специално аз много съжалявам ,че ви повярвахме.Не успях да си намеря нормална работа и при царя и сергей.От една година започнах работа по специалноста си и съм сигорен за бъдещето си и на семейството ми.

398

Анонимен

преди 13 години

Жалко,че има толкова малко Хора,като Иван Костов......Жалко и за Костов,че е роден в държава,чийто народ го мрази.

397

Анонимен

преди 13 години

Поне един здравомислещ и умен чомек в тая държава.Поклон пред Костов.

396

Спонги

преди 13 години

Ха ха ха ха ха ха ха .Нищо не плюя. Защитавам принципите на демокрацията и заклеймявам така наречения "Развит социализъм", чиста проба комунизъм. Не ви честитя нищо. Проклинам комунистическата върхушка. Ако имаш в предвид това, че не харесвам ББ, това е защото е болшевик по душа. Това е. Мнението ми съвпада с това на г-н Костов. Друго искаш ли да знаеш?

395

дО ЯН!!

преди 13 години

Абе много репресирани и гонени се навъдихте,бе??То бетер шумкарите на 09.09.1944!Кой откъде се изпъне-ту гонен ,ту бит...,аман от "гласовете ви чувам"!!!!!

394

До Спонги

преди 13 години

Мога ли да те попитам-ти какво всъщност пропагандираш???Плюеш всички и всичко!Да не си от АЛКАЙДА??Чий х..й дириш и кой искаш да ти ГО НАТАМЪНИ???!!

393

Анонимен

преди 13 години

Преподавателя по научен комунизъм се изкатерил на трибуната и протестирал против комунизма?!? Ято *** му пригласяли, но поради застаряване не можали да изпълнят избрани подпури от"Кой не скача е червен!" и други идиотщини, които в крайна сметка ни докараха до този хал, в който сме в момента

392

Спонги

преди 13 години

ПП. Манифестацията свърши или се провали заради дъжда. Полуживи ядосани комунисти чупят клавиатурата и за тях Костов е виновен за глобалното затопляне и техния световен провал.

391

Спонги

преди 13 години

341 - било е до около 1967-68 година може би. Факт. майка ми плаща 2 пъти собствения си апартамент. Това е. А за да си купиш... жална ти майка. Чакаш 15-20 години. Още има хора с по 300 000 - 400 000 и повече лихвоточки. Знаеш ли какво е това. ДСК ти всема спестяванията, но вместо лихвата от 1% ти начислява лихвоточки и ти евентуално един ден ще си купиш с тези пари панелка. Ако имаш търпение можеш да си купиш и ЛАДА, пак след 10-15 години. На АБФК без чакане Мазда или Тойота по-евтино от ЛАДА.

390

sss

преди 13 години

по-досадно от бивш пушач и бивш комунист няма...

389

Анонимен

преди 13 години

на 9 .9 . 1944г партизаните взеха власта с помоща на съветската армия . избиха без присъда опозицията в парламента ако не бъркам 108 депутати . избиха банкерите и богатите и им взеха парите и имуществото . ако ГЕРБ днес на 9 . 9 2010г избият 108 депутати от опозицията включително и един депутат който не ходи на работа , конфискува имуществото и парите на ,,милионерите,, аз също ще празнувам.

388

токо патриота

преди 13 години

до r .ами обирали са мандрите а тези разпродадоха и заводи и фабрики и20години всичко върви с главата на долу .Видяхме и правителството на Костов -орезелиха държавата