56

ГРАЖДАНИН

преди 13 години

ПРАВ СИ 35. Нищо не се прломеня, защото никой не мисли за България и хората, а само как да се влезе във влъстта, за да си оправят техня живот.Велико събрание със 120 депутати. Огромна икономия ще има.

55

Анонимен

преди 13 години

СДС НЕ СА И НИКОГА НЯМА ДА БЪДАТ КОНТРОЛИРАНА ОПОЗИЦИЯКОСТОВ Е ПРАВ КАТО КАЗВА , ЧЕ ЧЕРВЕНИЕТ НЕ СА АЛТЕРНАТИВА А ЗНАЕТЕ, ЧЕ АКО СЕ ГЛАСУВА НЕДОВЕРИЕ СРЕЩУ БОКО НАРОДЪТ ПАК ЩЕ ИЗБЕРЕ ДОГАН И ГЕЯЗАТОВА ТАКЪВ ВОТ В МОМЕНТА СЕ ИСКА ОТ ТЯХ, А НЕ ВЯЩОТО ИМ ПУКА ЗА ПРОВАЛЕНИТЕ РЕФОРМИ

54

Анонимен

преди 13 години

Радвам се като виждам, че тия който подкрепят предишните управляващи са вече толкова малко, че даже шамари скоро време няма да могат да си бият!!!Народа вече се осъзнава, че няма нищо по вредно от комунизма за България.Видяхме до къде ни докараха тия управици, който ни вещаеха светло бъдеще.Само лъжи и измами.На времето един партииен другар отишъл да обяснява в едно училище на децата, колко лош бил капитализма.Ама другаря отишъл с мерцедес естествено!Лоша капиталистическа стока!

53

Анонимен

преди 13 години

SAMO KOSTOV!TOI SHTE NI OPRAVI AMA PROSTIQT NAROD GO IZKARA KRADLIV *** I VQRVA NA GEQ I NA RQZANIQAMI KAT STE BALYCI VQRVAJTE NA TEZI PIRIKENDETA

52

теофан

преди 13 години

Доган & Стоян Ганев 89 година предадоха списък с цялата българска агентурна мрежа зад граница. Били комунисти. Луканов & Компания прехвърлиха 4 милиарда от резерва 89-90 година по свои сметки. Същото сполетя авоарите на българските задгранични дружества.БКП & Комсомолски активисти получиха куфарчета с пари и инструкции за приватизиране и разграбване на България, създаване на контролирана опозиция (СДС) и контролирана мафия (ВИС, СИК, Аполо-Болка, ***).... но, ни чака светло бъдеще! Сигурно.

51

baykolu

преди 13 години

"...правителството се е провалило в сферата на здравеопазването, антикризисните мерки и замразените доходи на българите..."Основанията за вота са повече от безспорни! И трите!!! И в здравеопазването, и в борбата с кризата, и в политиката по доходите действията на Боко и компания са тотална катастрофа! Проблемът обаче е, че единствено червените се сетиха да повдигнат въпроса, пък всички останали си зариват главите в пясъка и се правят че нищо не се е случило! Това е най жалкото! Пък и народът отдавна не е с герб! Народът седи и се чуди, кво стана пак, защо поредния, дето щеше да ни оправя, пак ни оправи, ама по ония, гадния начин....

50

Анонимен

преди 13 години

Другарю, поспри се с комунистическата пропаганда :) ставаш банален вечеутре е 9-ти септември, имаш празникиди СерГейчо да те почерпи и да те потупа по рамото.

49

Мк

преди 13 години

до 47Не е това логическия извод :) Не се опитвай да разсъждаваш, защото не ти се отдава.

48

Oleee

преди 13 години

Хаха! Е Фактите не са такива ама такива като тебе дали дупе на Костов срещу заплащане ги пишат едни и същи навсякъде! Крайно време е да се каже, че кризата беше политическа, а не икономическа! И овчар да сложеха за мин. председател стига да деклрарира, че е десен нещата щяха да се оправят! СИК И ВИС не бяха ликвидирани, а бяха вкарани в "бизнеса". И това Костов го е заявявал открито - по-добре било да плащат данъци!! Всички знаем до какво доведе тая негова тъпотия... А продажната външна политика

47

Манол

преди 13 години

Червените *** се напъват да измислят основание за воти се надяват някой да ги подкрепи, ама няма койединствено старата дружка крадлив Доган може да се съгласи, ако му платят естествено, щото той е високо платен специалист.обаче народа е с ГЕРБ защото съди по делатаделата Бойкови са праведни ,а делата Доганови и Гейски са крадливи , това и на децата стана ясно.

46

baykolu

преди 13 години

Не е зле, преди да пишеш коментар, първо да прочетеш, това което коментираш...

45

Bo

преди 13 години

до Бобо Радвам се за теб, че си бил на почивка, че ти е вдигната заплатата и си видял претъпканите нощни заведения по курортите. Ако ставащото по курортите е твоята мярка за благосъстояние... няма нужда от повече коментари. България не е само бреговата ивица. Замисли се.

44

Анонимен

преди 13 години

"Червените и ДПС не са алтернатива, убедени са от Синята коалиция"Логическият извод е, че щом не са алтернатива, значи са едно и също, т.е. Синята коалиция смята ГЕРБ за равнозначни на БСП и ДПС ;)

43

фиро

преди 13 години

ха-ха-хаТова не ти е 17та годиа Октомврийската революция, тези лозунги не вървят - "ОПОМНЕТЕ СЕ!!!! нЕ ОСТАВЯЙТЕ ПОВЕЧЕ ТОВА НЕДУРАЗУМЕНИЕ..."БКП-БСП и ДПС мафията ще ни приближат до демокрация и европейски ценности колкото канибал с вилица се приближава до същите.Тази клика БСП-ДПС и тези които я създадоха са проклятието на България.

42

мас0н

преди 13 години

Ето ги част от героите на новото време.lambo.blog.bg/politika/2010/06/09/tehnologiia-na-zloto-ili-na-tlysta-patka-mas-v-gyzy.559487

41

Бобо

преди 13 години

Къде видя обеднели и затънали, да ида и аз да видя.Аз бях до миналата седмица по морето, видях претъпкани хотели, нови коли, пълни дискотеки...на връщане минах покрай строящата се магистрала Тракия, там работата върви усилено, спестяванията на населението растат, износа за последното тримесечие също расте, шефа ми повиши заплатата Доволен съм от управлението, вижда се напредък.

40

Офф...

преди 13 години

"удя се само, не им ли идва на ум, че алтернативата може да са самите те?! Че голямата част от хората, които им дадоха властта на два пъти пак ще ги подкрепят, ..."Не им идва наум, т.е. идва им обратното, че никой няма да ги подкрепи и едвам стигат лимита от гласове, за да се вмъкнат в парламента. Точно затова не искат проверка на изб.настроения, защото знаят, че келепир няма да видят... А с Боко може и да ги огрее, като се насити на В.Сидеров...

39

Bo

преди 13 години

до baykolu - изключителен коментар! Моите поздравления!

38

ГЕРБер

преди 13 години

Това е положението, комунисти и турци отново в страстна прегръдка. ;)

37

baykolu

преди 13 години

Много се надявах, че сините най после ще се вразумят и ще осъзнаят, че всеки един ден в който Боко остава на власт е абсолютна катастрофа за България! Много се надявах, да превъзмогнат нормалната им неприязън към червените и да подкрепят вота, в името на България, в името на спасението на всички нас и най вече на икономиката на страната. Е не би! Измъкват се мазно и бавно - като мокро въже с някакви *** обяснения, че БСП и ДПС не били алтернатива. Жалко за тях! Жалко и за нас, демократично мислещите гласоподаватели! Чудя се само, не им ли идва на ум, че алтернативата може да са самите те?! Че голямата част от хората, които им дадоха властта на два пъти пак ще ги подкрепят, след като се разочароваха тотално от всички "месии", които ни минаха през главата?! И не мислят ли, че за да бъдат истинска, животоспособна алтернатива, както на комунистите, така и на неокомунистическото милициноерско боково управление, те трябва да работят за свалянено на правителството! Те трябва да се разграничат от тях, пък макар и подкрепяйки вота на комунистите! Вотът може да бъде подкрепен в частта му "против Боко", не е нужно непременно тази част да бъде свързана със "за БСП"! В крайне сметка, гласуването е за и против правителството! От там нататък, ако начинанието успее, всеки може да води собствената си политика! Няма обвързване, няма обещания, няма обещания! Това би било истинска ПРИНЦИПНА ПОЗИЦИЯ! Почиваща на ПРИНЦИПИ, на мисъл за България, а не вземането на решения на база исторически, политически и какви ли не други предразсъдаци и наслоения от миналото! Не мисля, че е удачно да се стигне до подобие на Жанвиденовата зима, каквато безспорно ще преживеем, ако остане Боко на власт! Тогава, след тоталния крах на България вероятно сините ще спечелят със сигурност, но защо трябва да преживяваме всичко това?! Затова, ако някой от тях се напъне да прочете този пост, ги призовавам! ОПОМНЕТЕ СЕ!!!! нЕ ОСТАВЯЙТЕ ПОВЕЧЕ ТОВА НЕДУРАЗУМЕНИЕ НА ВЛАСТ НИТО ДЕН! Въпреки малката вероятност за успех, поне използвайте случая да се разграничите от милиционерите! Накарайте ни, убедете ни, че сте алтернатива! Както на едните - червените, така и на другите - гербавите болшевики! Изборите идат! Ако не сега, то много скоро! Създайте у нас, демократично мислещите българи убеждението, че все още има някой който споделя принципите на демокрацията и свободата, който реално изповядва европейските ценности!!!