21

Леле-е-е

преди 13 години

Много празноглавци тук бе! И всеки има го, няма го, акъл дава и се изказва компетентно! *** нали щото идеята идва от Русия и родните дупедавчета, хоп ... "не струва"! Кухи *** такива, идеята е напълно реализируема за мащабите на руската и казахстанска икономики и с доразработването й в научен план съвсем реално може да стане факт! Говори се за ЧАСТ от теченията на сиб. реки бе мушмули! Останалата част от теченията може да се разпредели за намаляване обезводняването на обработваемите територии и готово! Останалата част, преминаваща през териториите от тайгата, където не стъпва човешки крак и без това са си пустинни (в северен вариант) и може да се допусне обезводняване (частично)! Вярно, ще намалеят там някои екосистеми но пък ще се зародят други в Казахстан! Че нали всичко се заражда от смъртта на нещо друго бе мозъци цялата ни слънчева система се е зародила от смъртта на някоя звезда!!! И интересно нито един довод не се изтъква защо идеята е неприемлива всички дрънкат една и съща глупост: екологична катастрофа! Така говорят само незнаещите и неможещите!!! Те много се навъдиха такива напоследък начело със сегашното правителство наше и слепите му *** поддръжници!!!

20

Анонимен

преди 13 години

Offended?Тогава влез тука: encyclopediadramatica/Offended

19

СВЯТ

преди 13 години

ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БЪЛГАРИЯ РАЗБРА ЗА ЕКОКАТАСТРОФАТА .И СПРЯ НАПОЯВАНЕТО ОТ РЕКА ..ДУНАВ..ДОРИ РАЗБИ ВСИЧКИ ПОМПЕНИ СТАНЦИ И НАПОИТЕЛНИ СЪОРАЖЕНИЯ ОТ 20 ГОДИНИ НАСАМ НЕСЕ НАПОЯВА

18

Чете

преди 13 години

Медведев ще им пусне малко вода, реката е близо до границата, ония от Казахстан ще започнат да разчитат на нея и хоп- руските копилета ще им затворят кранчето (както на нас за газа по сред зимата) и ще кажат Дай пари!Бизнес по руский

17

хаха

преди 13 години

А софийското море ще почваме ли пак да го копаем или не?

16

Влади

преди 13 години

Някакви *** ми слагат минуси: "Господи, прости им, защото не знаят какво вършат" или"O, Sancta Simplisitas"... комуниста, вари го , печи го все на ла.но мирише.

15

ей ухнееееееееем

преди 13 години

Ми кво да очакваш от една *** политическа чутура...

14

До Влади

преди 13 години

Много си прав. Още през 50-60-те години е имало такива безумни планове. Слава Богу нереализирани. Обаче се притеснявам, че новите посткомунистически сатрапи са доста по-безскруполни от комунистическите им предшественици. И че след по няколко (десетки) милиона в личните им сметки Путин и Медведев ще кажат "да" на това безумие. И после ще стане наистина страшно....

13

Влади

преди 13 години

Ми те още навремето спряха Амударя и Сърдаря, да не се вливат в Аралско море и да ги използват за напояване и в резултат морето пресъхна! Този проект за обръщане на течението на великите сибирски реки е много стар и нереализуем( от Сталиново време). Просто в мозъците на старите съветски диктатори има много мухъл!

12

Blue

преди 13 години

Господи, дано и нашите чукундури не се сетят, че Червенков е искал да строи канал от Панчарево до Павлово в София, където пък трябвало да има езеро.

11

абе

преди 13 години

абе 8гошо ***,страхотна идея е това-;)))))))))))))))))Ама как се точи Дунав.......кое ли ВиК ще го прибара...

10

Анонимен

преди 13 години

Безумните руско-имперски идеи са по-стари от комунизЪма

9

БОЖЕ,БОЖЕ....

преди 13 години

*** НА КОМУНИЗъМА........НЕМАТ СВЪРШВАНЕ!ГОСПОДИ.....ЯДРЕНАТА ВОЙНА ,ПОЧВА ДА МИ ХАРЕСВА --МИРЪТ СТАВА УЖАСЕН!!!!

8

Гошо Тъпото

преди 13 години

Дунав да го прехвърлим през Черно....море и направо в Казахстан,да напоява плантациите с....памук.Назърбаев да дойде да се ...примоли на Параванов и въпросът е....решен.

7

Българин

преди 13 години

По-добре сибиряците да пълнят вода от Енисей в малки пластмасови бутилчички и да им продават евтино. Обръщане на реките - това ще е екологическа катастрофа - дори съветските ръководители са го разбрали навремето.

6

TooN

преди 13 години

Природата може без хората, но хората не можем без природа!... Дано руснаците осъзнаят това по-рано!

5

ceci_

преди 13 години

Остналите без вода хора да ходят да бачкат в сибир а не да кесят докато някой не си помисли за оцеляването им. Разбира се ще се наложи да приемат културата и начина на живот на местните... ама какво пък не е фатално на фона на перспективата да се опекат живи в собствените пустини.

4

Анонимен

преди 13 години

еколозите вместо да казват само какво не може да стане, да вземат малко да помислят и за останалите без вода хора

3

Криста

преди 13 години

Разсмя ме истински,много свежо на фона на всемирната глупост!

2

Hans Rus

преди 13 години

А също могат и да премахнат част от Слънцето, за да се справят с глобалното затопляне...