32

Анонимен

преди 13 години

Да се помисли за кЪдровата политика?А за правокосместата, о, ти корифеино на образУванието, би ли ни светнал?И стига са ни занимавали с глупУсти, ами идвайте атакистчетата да оправите ДИСЦИПЛИНАТА!

31

Анонимен

преди 13 години

Абсолютно правилно уволнение!Едно време ни деляха на безпартийни,и членове на БКП.Стига толкова деление!

30

Анонимен

преди 13 години

МОЖЕ ДА СА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ НО НЕ И БЪЛГАРИ.

29

разумен

преди 13 години

Още един турски министър,анатема и андолския ***,ЩОМ ЖИВЕЯТ ВЪВ БЪЛГАРИЯ ЗНАЧИ СА БЪЛГАРИ,а във домовете си могат да бъдат и патагонци и поганци,а да видим сега кво ще каже бащицата за това уволнение....

28

Атака

преди 13 години

Друг което трябва е:- Да се помисли за къдровата политика!- Да не се разчита на преквалификациите - забелязал съм много пари се дават за курсове, с които да се преквалифицират хора. Но до сега СВЯСТНИ резултати не съм видял! Добрата квалификация е отговорност на университетите, а отговорността на държавата и директорите е да привлече качествени кадри в образованието, и въобще да останат в България - другото е харчене на средства за глупусти!- ЗАДЪЛЖИТЕЛНО да се реши проблема с ДИСЦИПЛИНАТА

27

Атака

преди 13 години

Този Игнатов трябва да направи следното:1. Да преструктурира МОН. Защото там има експерти, които са участвали в другите управления, и са част от съсипването образованието!2. Да се махнат експертите и директори в МОН, отговарящи за информатиката, защото са МНОГО ЗЛЕ!3. Инспекторите в РИО-тата да са на МАНДАТЕН принцип!4. Директорите в училищата да са на МАНДАТЕН принцип!/да не може да са повече от 8 години директори, защото се обуславят предпоставки за корупционни практики/

26

?

преди 13 години

АМИ БОЖО ЧУДОТО НЯМА ЛИ ДА СМЕНЯТ?

25

Анонимен

преди 13 години

абсолютно си прав

24

Анонимен

преди 13 години

Нали затова Конституцията е върховен закон - за да се спазва. Учителите не биха могли по тяхно решение да определят какъв е етническия произход на ученика. Така беше и по време на възродителния процес.

23

do 19

преди 13 години

Имаш. При предстоящото преброяване можеш да се самоопределиш както поискаш.За гражданство обаче е друга процедурата.Кога най-после ще ви влязат в главите някои основни положения и от поданици ще станете граждани на държавата си?

22

Dedo Ivan

преди 13 години

Игнатов - на ***!!!! Като не може да му влезе акъл в главата-да му набият нещо друго! Ще стане по-кръшен и от кючекчийка и ще забавлява част от кабинета, воглаве с началника му.

21

селянин

преди 13 години

*** и Турците се базикат доста жестоко с Българите и то не само по форумите от тая криворазбрана толерантност ще се гътне България!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

20

Бивш учител

преди 13 години

Не я защитавай толкова!Тази ,заедно с Дани Боцкавия, са едни от убийците на Българското образование!

19

Анонимен

преди 13 години

ох,на мен ми се ще да се самоопределя на германка,шведка,австрийка,норвежка...имам ли конституционно право,знае ли някой?

18

НЕ ГИ Е СРАМ

преди 13 години

САМО ЧЕРВЕНИТЕ ИСКАТ ОСТАВКАТА НА БЪЛГАРСКИ МИНИСТЪР ЗАРАДИ ТУРСКИТЕ СИ ПАРТНЬОРИ

17

Анонимен

преди 13 години

пак им нарушихте конституционните права ! хайде сега уволнете зам.министърката,и назначете за министър на БЪЛГАРСКАТА култура ахмед доган. той щом от хидрология и геодезия отбира,колко му е да оправи и културата. пък и време има-нали в парламента не стъпва...

16

Хей

преди 13 години

ПАК ГЛУПОСТИ..!!!!!!!!....САМООПРЕДЕЛЕНИЕ ,ЩО Е ТО....????..И КАК ТАКА ..ДЕЦАТА И РОДИТЕЛИТЕ...???...РОДИТЕЛЯ СЕ САМООПРЕДЕЛЯ И ДЕТЕТО СЕ САМООПРЕДЕЛЯ......ХАЙДЕ БЕ .. МАЙКАТА АФГАНКА ,БАЩАТА НИГЕРИЕЦ , ДЕТЕТО ..РОДЕНО БЪЛГАРИН ,КОЙ ЩЕ ГО ОСТАВИ ДА СЕ САМООПРЕДЕЛЯ....ТОВА НЕ Е ДЪРЖАВА ..!!!!!!!!

15

!

преди 13 години

ДА СЕ НАГРАДИ ЗАМЕСТНИЧКАТАКАКВИ ПРОСТОТИИЗАРАДИ НЯКАКЪВ СИ МАЙЧИН ЕЗИК .......ЕЗИКЪТ В БЪЛГАРИЯ Е БЪЛГАРСКИ

14

A

преди 13 години

Поредната манипулация на ДПС. Много родители- турци не желаят децата им да учат търски език в училище, а явно ДПС искат. Освен това такава статистика (понеже се иска всяка година) е същата като предходната. Едва ли родителите са променили мнението си от миналата година. Много често тези справки се искат от днес за вчера и няма време за допитване, още повече, че децата са във ваканция. Така, че Игнатов е на път да загуби ценен специалист.

13

Анонимен

преди 13 години

Не мога да разбера що за право е "правото на самоопределение". Ако някой се самоопределя като "танганаец", това прави ли го "танганаец"? Има и обективни истини, които са извън нас и нямат нищо общо с нашата воля, желания и стремлени... Другото е политическа корецтност и тям подобни глупости.