327

Ален мак

преди 13 години

Каквото и управление да имаме, никога няма да сме доволни, докато помним доброто социалистическо време.Това е простичката истина, дори и седерастията да подскача като прясно ощастливена.Та, виновен е бай Тошо, в този смисъл.Много ни разглези.Сега дойде ред да си платим за това, що ползвахме тогава.

326

Мунчо

преди 13 години

Я моят стар приятел хамстера С. Запрприличар на *** Иде К

325

Малее

преди 13 години

А ти откъде знаеш за какъв режим съм бе ***:) Я бегай си пий ракията и не бий жената, че Господ не те е надарил с интелект:)Това сме ***.Как установи, че съм ***:) Май ограниченото ти мислене стига до върха на носа ти.Па ти щом си за демокрация що не бегаш в демократичните държави ми седиш тук.Май не искаш демокрация,а:) Ей, гумени глави са това герберите. ***, по-***, най-***, гербер. Знаеш ли я тази превъзходна степен.Няма смисъл да я учиш, ти просто я олицетворяваш.

324

Анонимен

преди 13 години

Това е едно мрънкащо правителство, промрънка Сергей Станишев.

323

dp

преди 13 години

336, това - да не гласуваме - е последното останало ни оръжие.Хвърлят целия си агитационен апарат в посока да закарат хора да гилегитимират, все едно е кой ще бъде "избран", всички са от една мафия.Дори 20% участие им стига, от молив с лекота ще го изкарат 40; истинскипроблем ще имат чак когато хората почнат да се споглеждат питайки се"а бе кои са си играли на гласуване и какво са избирали че не разбрах?".

322

Анонимен

преди 13 години

Той народа хубаво би шут на предишните, но защо сам си вкара този двоен ръбест пас отзад ?!

321

Тъпира

преди 13 години

Абе Стани-Шефченце поне не е крадливо като твойто. Може да е квадратен премиера ама поне са му здрави китките. :D И СраниШефче не ,че съм горд от него ама поне не ме е срам, че е евтина продажна ***!

320

а сега де

преди 13 години

Те са ми ясни и аз имам някой у USA и според него първите пуснати с зелени карти са от ДС и прецакват емигрантите в USA по всякакъв начин!Но това ме навежда на мисълта ,че CIA и КГБ играят колективно с/у народите си...........коментарите на вас оставям!

319

Анонимен

преди 13 години

Откакто искат да ми вдигат стажа, вече нищо не вдигам ! Избирам цар Киро /продукцията му/ и сетне вече няма да гласувам.

318

Аз

преди 13 години

Много празен поглед е извадил другаря Серж на снимката! В нищото ли гледа или в партията ,което е едно и също ,май !? Прехапал устна ,като *** с пълен памперс ! Жалка картинка! Какъв ли хаос цари в малката му кратунка?

317

Аноним

преди 13 години

Тоз малее ,сигурно е самия серГЕйчо !

316

SD

преди 13 години

До малееПисах ти за влака !Ама то това сте *** - едно си знае баба и това си бае.Човек не може да ви наддума !Главите ви циментени - не увират .Щом си за ком.режима бегай в Куба или Северна Корея .

315

аз

преди 13 години

Те вярват ли си изобщо, че ще смъкнат Борисов ?! :) Атака е плътно до *** на ГЕРБ . ''Успех'' :) И да го смъкнат, което само най-големите *** шарани би им дошло на ум аз пак ще гласувам за него :) .

314

za 329

преди 13 години

Da - kakto demokratite u nas se okazaha agenti na DS sled prevrata na 10/11 , taka i shumkarite sa bili v teftera na Geshev.............ot toz tefter se strahuvaha pove4e ot smyrtta kashkavalenite kauboi

313

za 328

преди 13 години

N. Korea........:)) ama e taka de

312

а сега де

преди 13 години

Преди време си направих труда да разбера подвизите на борците срещу фашизма и капитализма и с УЖАС установих,че са били агенти на Гешев който уж ги е преследвал.........

311

za 326

преди 13 години

A kyde - v Rusia ne stava- tam sa miliarder do oligarhaV Kuba gumena lodka struva pove4e ot Mercedes 4aves i S. Korea im ostavaP.S. S. koreiskata televizi a obiavi 4e te sa stanali svetovni shampioni :))) tova e vdyhnovilo Gergo i co za vota :)))

310

Анонимен

преди 13 години

Тези червени плужаци да хванат да се скрият някъде.То не бяха кражби ,то не бяха заменки ,то не бе защита на мафиоти,то не бяха далавери. И сега с цялата си наглост искат да се явяват като застъпници на народа. Кой ли ще ви повярва вече червени господа стройте си социализма но някъде другаде не при нас и не с нас.

309

бивш атакист

преди 13 години

Е да те са мрънкащи и некадърници ,то станишковото правителство бе крадливо на н-та степен. Присмял се хърбел на щърбел. Най-смешното е ,че Болен подкрепя безрезервно правителството на бочо. Това *** болен успя маса народ да излъже/включ. и моя милост/,.

308

Анонимен

преди 13 години

bil sym komunist 1 mesec i syjaliavam za tova............ basi zombite - 1 krade 1000 vikat ole