38

Спонги

преди 13 години

Много спортна нация сме ние. Имаме страхотни играчи на голф и пилоти от Ф1. Простите чалгаджии от правителството не преговарят за инвеститори които да развиват индустрия, а за зрелища на богатите. У нас има 500-600 новобогаташи, които до такава степен са си повярвали, че са велики та показват лукс като за световно. Срамота. Мен ме е страх и заради минаретата. Кадафи да не излезе прав.

37

Мара втасала

преди 13 години

Всичката Мара втасала, само до Формула 1 стигнала!

36

Пепо

преди 13 години

Ами по тази логика Пловдив е в центъра на страната, има магистрали към морето и София, прекрасно ново летище и много по-мека зима от София, за целогодишни тестове/ако не зи запознат с локалните температурни аномалии/...За платежоспособното население не ми го пробутвай-който иска да гледа Формула 1 ще мине 120 км с кола;)

35

пешо

преди 13 години

Спокойно, пичове от провинцията, писта няма да има не само в София но и в други градове на страната. Шейхът на снимката, е един от 500-те шейха в Абу Даби. Той не е емирът - Калифа ал-Нахаян. Гостът ни е един обикновен емиратски чиновник. Това е все едно българин да отиде в чужбина и от свалки да го представят, като "Господинът на България"...

34

лека и доходна

преди 13 години

Ще ти го кажа простичко... Който плаща , той поръчва музиката. Кой ще си зароби парите в Сливен , където на футболен мач събират 1000 човека , а Ф1 е спорт който е за платежоспособно население с трубуни за около 100 000 - 150 000 а целия Сливен е 20 000 от които половината са ***. Хората няма да могат да си опазят боксовете от набезите на цветните сливенлии.

33

go0o

преди 13 години

Нито една писта на Ф1 във света не е губеща, печелят се пари и то много пари, само за няколко години вложените милиони се избиват.Трбва да я направим тази писта,това ще е и една голяма реклама на България пред света. На Балканите за сега има само 1 и тя е в Истанбул.Ако ни испреварят съседите примерно Румъния или Сърбия, краи забравете за писта на Ф1 в БГ

32

Байчо

преди 13 години

Спрете се бе *** ! Какви формули искате в тази мизерна държавица или пак се задава голямат кражба ?

31

бай Цеко

преди 13 години

Нямам думи имаме почти 60% направена писта край Сливен,исе чудя защо не се довърши,защо всичко да се почва отначало,а ми тази писта отговаря на всички изисквания и има 92% видимост от зрителя,никоя писта в света го няма...

30

Анонимен

преди 13 години

Това договаряне с арабите дали няма по-далечна цел? Четохте за мероприятието на Кадафи в Италия, нали?

29

Анонимен

преди 13 години

NE INVESTIRAITE V TAZI KORUMPIRANA DARJAVA BALGARIA

28

Бичкия

преди 13 години

Предлагам да прекръстим МИЕТ на:Министерство на Икономиката, Националната Енергетика и Туризма, а за министър да се назначи Цветелинка.

27

Profesora

преди 13 години

A sega seriozno.Za polzite ako po princip ima pista nqma da govorq qsni sa.No kak moje da ste tolkova naivni,4e 6te se stroi pista u nas.Stiga ste se karali kade da e horata ve4e napraviha pista v Turciq i to4ka.

26

Profesora

преди 13 години

A zabravih da predloja Ahmed Dogan za glaven konsultant ( 4ovekat e s opit) i nqma da spomenavam koi 6te reje lentata..BB ets.

25

1

преди 13 години

Metroto she hodili do F1 :)

24

писна ми

преди 13 години

Аман от абдалски коментари. Абе вие пишещите , що не се занимаете с проблемите на футбола в България, липсата на изход на море на Унгария и трошенето на айсбергите? Защо пък да няма и тази писта, ако някой даде парите? Сигурен съм, че Вие многоуважаеми се осигурявате на минимума/ако въобще знаете какво е това/ и ви е крив космоса.

23

Гошо Тъпото

преди 13 години

Бате Бойко да се стяга да открие ....Формулата край Кривунделово,наразпети....петък догодина.Освен това ще освети и бюст-паметник на...нашенката,която докара....зетя,без когото не можеше да се....реши формулата.

22

Пепо

преди 13 години

Моля ви се, само да не е до София - Пловдив/ най-старият град в Европа/ или Стара Загора /прекрасно разположение, хубави хора/ са 10 пъти по удачен избор за писта!

21

дам

преди 13 години

Това може да е шанса на България , да постигне нещо с чужди пари. Дори и да не е печаливша пистата, БГ нищо не губи , защото тези земи така или иначе пустеят , а бившето летище Доброславци в момента се използва от селяните да си разхождат козите и магаретата.

20

Profesora

преди 13 години

te na6te nemogat edin tunel da prokopaqt bez da propadnat 2 sasedni preki i edna prava magistrala da napravqt bez da hlatne ili da e na valni te tuka da napravqt pista za F1 vie redoooovni li ste

19

мък

преди 13 години

То в България няма един километър читав път, те писта за формула1. Освен да построят тестова писта за окачването на болидите.