54

Юлия

преди 13 години

Те са синоними тия двете понятия :)

53

Amenhotep

преди 13 години

Ник`ъф Сатурн за тия ... за тях е нужен само един железен астероид, на който да ги качим всичките. Там те да си направят катуни, да "берат жилезо" през 60 годишния му цикъл на обикаляне из Слънчевата система и на всеки 60 години, да пращаме по 1 совалка да им изкупува "набраното жилезо"...

52

Анонимен

преди 13 години

днес.бг е крайно време да сложи секция в сайта си само за ***, примерно горе между КРИМИ и СВЯТ

51

Анонимен

преди 13 години

С малката разлика, че ако беше дерайлирал влак с пътници...

50

Анонимен

преди 13 години

С малката разлика, че ако беше дерайлирал влак с пътници...

49

адем

преди 13 години

е , в днешно време да си *** е най-добре ...

48

Червената шапчица

преди 13 години

Само в *** държава *** крадат безпрепатствено. Само в *** държава самата тази държава плаща здравни осигуровки, детски надбавки, социални помощи, помощи за отопление и др. на ***, а те въпреки всичко това ни крадат, изнасилват и убиват и това им се разминава. Разочарована съм от ГЕРБ, не се справят с този *** проблем, защото разчитат на техния вот за всякакъв вид избори.

47

Анонимен

преди 13 години

Представете си че е бил бърз пътнически влак и се натресе на този стълб.Какво правим тогава? Защото сега няма жертви и все едно нищо не е станало,но трябва да се случи нещо трагично ли за да се намерят и тикнат задълго в панделата тия ***? Това си е опит за убийство. Иначе нямаше да оставят стълба на линията.

46

Hes

преди 13 години

Днес новините са само за *** !!!,,*** УДАРЛ ЧЕНГЕ С ТУХЛА ПО ГЛАВАТА !!!,,,,*** ОТКРАДНАЛ ПРОВОДНИК И Т.Н. И Т. Н. ,,Явно нищо интересно не се слу4ва в тая държава ,освен простотиите на ***!!!

45

PPP

преди 13 години

Не дей така с:"*** на Сатурн!" Ще стане като: "България на 3 планети, а *** на Сатурн!" Сатурн се римува с *** ама си е пак планета до го е.. Има и други галактики за тях...

44

до законотворците

преди 13 години

Предложение да пасивните управници: кражбата на жица от електропреносната мрежа да се счита за терористичен акт и да се наказва с доживотен затвор (понеже няма смъртно наказание).

43

диагноза

преди 13 години

Затвор ли? Да го храним с нашите пари???Има само един изход - летален край !

42

адем

преди 13 години

както във всичко кетото носи пари, са замесени и полицаи и политици и влиятелни бизнесмени и затова не може да се ограничи това ... както наркотиците, както проституцията и т.н.

41

SXS

преди 13 години

***!!!!!!!!!!!!!! ЛОШ МАТ'РЯЛ И ТОВА Е !!! КАК МОЖЕ ДА СИ ТОЛКОВА МАЛОУМНО СЪЩЕСТВО, ЧЕ ДА КРАДЕШ ВСИЧКО КОЕТО ТИ ПАДНЕ БЕЗ ГРАМ РАЗУМ ?!?!?!

40

ПРИНУДЕН

преди 13 години

Призивите да интегрираме *** са призиви ДА ПРИВИКНЕМ ДА ЖИВЕЕМ С ВЪШКИ ПО ТЯЛОТО СИ. Нека *** да престанат да са въшки и никой няма да има нещо против тях.Вижте другите малцинства у нас - никой от тях не живее на гърба ни, не пищят че имали права ,не ни скапват атмосферата тотално навсякъде. Не сме им виновни на ***,че са ***. Ако законите ги хванат за гърлото за всяко тяхно престъпление и не им харесва ,да се сложат в ред сами,да се променят или да вървят на майната си.

39

Анонимен

преди 13 години

do 36: не е точно така защото съм виждал как носят кабели, за които след проверка мойе много лесно да се установи от къде са взети... аз не видам такива кабели по улиците ....

38

Иван

преди 13 години

*** НА САТУРН !!!Ако на всеки стълб с откраднат кабел обесят по един ***, кражбите ще престанат.

37

mango

преди 13 години

ако в тази държава нямаше *** и турци щахте да си умрете от скука. Извода е че българите нищо не правят :))) ха - ха . Добре че сме че да има матриал за пресата....

36

до 34

преди 13 години

Ако не им изкупуват металите ще крадат по къщите ,или нещо друго!!!!Лечените е само едно бой бой бой *** от друго не разбира!!!

35

Amenhotep

преди 13 години

Прав си ... на тия дето изкупуват метали без сертификат за произхода им тябва да им се режат ръцете ... разбира се и на тия дето ги крадат също трябва да им се режат ръцете. Въпросът е, че в "Нов Път" най-вероятно металите се изкупуват я от клана Зрънкови, я от някой друг *** мафиотски клан.