що не помислите малко а, каква е разликата между крайните парчета и средните освен естетическа, просто немските и италиански колбаси на ниски цени пречат на нашите да си продават ***
ЗНАЧИ ЗА НЕМЦИТЕ САЛАМА ,А ЗА НАС ОГРИЗКИТЕ ,ОЩЕ МАЛКО И ЩЕ ГИ ИЗКАРАТ ПОЛЕЗНИ ЗА ЗДРАВЕТО...
По-глупави коментари от тези не бях чела. Ясно е, че ядем ***! Млякото вече не е мляко, хлябът и него го развалиха, типовият хляб е боядисан, ядем синтетични продукти със шест месеца срок на годност! Крайно време е някой да започне да внася ред в това безобразие. Далече съм от мисълта, че Герберите ще оправят за две години всичко, но поне трябва да се започне отнякъде!
Пука ми за здравето на българите!И, ако в тези продукти са вредни ще съм против те да излизат на пазара! Само че ЗА СЕГА знам, ЧЕ ТАКИВА ПРОДУКТИ СЕ ПРОДАВАТ и в БЕЛИТЕ СТРАНИ! Където са произведени и контролирани и то не от комуно-капиталисти! Ако са купени от Белите Страни със сертификати и годност и отговарят на това-остава ОТГОВОРА, че КАРТЕЛА на комунистическата олигархия остава без ЕДИНСТВЕТО СИ ПЕРО(другите умряха)-ХРАНАТА НА НАРОДА без която не може! Или Дупетата изядхоха Гъзовете:)
AЗ ПРАВЯ ОБРАТНОТО - СЛАГАМ САЛАМА СИ В ДУПЕТА! НАЙ-ОБИЧАМ ДА ГО СЛАГАМ НА ФИДОСОВА, А ПОСЛЕ ДА МИ ГО ОБЛИЖЕ!
Някой няма ли да попита с какъв допълнителен "легален бизнес" се занимаваха братята Маргини? И да се направят някои изводи, когато се намери отговора на този въпрос! P.S. За да е адекватен анализа, вземете предвид следното:-Блокирано количество: 200т-Годишна консумация на месо и колбаси в България - 30-35кг на глава от населението-По експертни оценки на браншовата асоциация производството на месни продукти в страната е около 100-120 хил. тона годишно.Какво беше казал Божидар Димитров!?
През хубавите години на татовото" време се редеехме за кокали от които с опакото на ножа стържехме огризките и правехме кюфтета и т.н.
Не се залъгвайте .. всичките тия "операции" са измислица и отчитане на дейност от управляващите.
Ами ползвали са "дупета" в саламите си, ама сега ще ползват салами в дупетата си, като ги тикнат на топло.
особено народен.. от каймата - няма да коментирам какви *** имам после.. И на вкус и на външен вид като я сравнявам с каймата от една транжорна която в моя роден град и не само няма равна - просто няма място за сравнение, а разликата в цената е минимална.
Бе тя публикува, ама дали само тези дребни, безизвестни фирмички са така? Да не искат да кажат, че онези - големите - Кен, Сачи, Браво, народен и кви ли не - не злоупотребяват? Нещо ме съмнява.
95.... ами малко справка в gogle и както каза Данчо за фирма камарко, че са качествени се оказва, че те са "Саф Магелан АД София850 кг. кренвирши"96 кой ?
Не е ясно обаче дали това не са най-добрите фирми който внасят качествена продукция и са голям конкурент на наще *** и просто ги разчистват.
Кои са търговците, ползвали "дупета" в саламите си?