107

стг

преди 13 години

що не помислите малко а, каква е разликата между крайните парчета и средните освен естетическа, просто немските и италиански колбаси на ниски цени пречат на нашите да си продават ***

106

АЛЕКС2

преди 13 години

ЗНАЧИ ЗА НЕМЦИТЕ САЛАМА ,А ЗА НАС ОГРИЗКИТЕ ,ОЩЕ МАЛКО И ЩЕ ГИ ИЗКАРАТ ПОЛЕЗНИ ЗА ЗДРАВЕТО...

105

буля Мара

преди 13 години

По-глупави коментари от тези не бях чела. Ясно е, че ядем ***! Млякото вече не е мляко, хлябът и него го развалиха, типовият хляб е боядисан, ядем синтетични продукти със шест месеца срок на годност! Крайно време е някой да започне да внася ред в това безобразие. Далече съм от мисълта, че Герберите ще оправят за две години всичко, но поне трябва да се започне отнякъде!

104

Анонимен

преди 13 години

ИДВАТ ИЗБОРИ, НАРОДА ТРЕБЕ ДА СЕ ХРАНИ,КЮФТАЦИТРЯБВАТ,КЮФТАЦИ.

103

Mickey

преди 13 години

Пука ми за здравето на българите!И, ако в тези продукти са вредни ще съм против те да излизат на пазара! Само че ЗА СЕГА знам, ЧЕ ТАКИВА ПРОДУКТИ СЕ ПРОДАВАТ и в БЕЛИТЕ СТРАНИ! Където са произведени и контролирани и то не от комуно-капиталисти! Ако са купени от Белите Страни със сертификати и годност и отговарят на това-остава ОТГОВОРА, че КАРТЕЛА на комунистическата олигархия остава без ЕДИНСТВЕТО СИ ПЕРО(другите умряха)-ХРАНАТА НА НАРОДА без която не може! Или Дупетата изядхоха Гъзовете:)

102

БОЛЕН ЦИГАНИН

преди 13 години

AЗ ПРАВЯ ОБРАТНОТО - СЛАГАМ САЛАМА СИ В ДУПЕТА! НАЙ-ОБИЧАМ ДА ГО СЛАГАМ НА ФИДОСОВА, А ПОСЛЕ ДА МИ ГО ОБЛИЖЕ!

101

Ботьо

преди 13 години

Абе нещо ме е напънало червото - дали ще да е от колбас ??

100

Наблюдател

преди 13 години

Някой няма ли да попита с какъв допълнителен "легален бизнес" се занимаваха братята Маргини? И да се направят някои изводи, когато се намери отговора на този въпрос! P.S. За да е адекватен анализа, вземете предвид следното:-Блокирано количество: 200т-Годишна консумация на месо и колбаси в България - 30-35кг на глава от населението-По експертни оценки на браншовата асоциация производството на месни продукти в страната е около 100-120 хил. тона годишно.Какво беше казал Божидар Димитров!?

99

Ущипана мома

преди 13 години

През хубавите години на татовото" време се редеехме за кокали от които с опакото на ножа стържехме огризките и правехме кюфтета и т.н.

98

Анонимен

преди 13 години

Не се залъгвайте .. всичките тия "операции" са измислица и отчитане на дейност от управляващите.

97

Анонимен

преди 13 години

някой знае ли какви търговски марки бълват на пазара тези фирми

96

Анонимен

преди 13 години

Ами ползвали са "дупета" в саламите си, ама сега ще ползват салами в дупетата си, като ги тикнат на топло.

95

Анонимен

преди 13 години

особено народен.. от каймата - няма да коментирам какви *** имам после.. И на вкус и на външен вид като я сравнявам с каймата от една транжорна която в моя роден град и не само няма равна - просто няма място за сравнение, а разликата в цената е минимална.

94

Анонимен

преди 13 години

Бе тя публикува, ама дали само тези дребни, безизвестни фирмички са така? Да не искат да кажат, че онези - големите - Кен, Сачи, Браво, народен и кви ли не - не злоупотребяват? Нещо ме съмнява.

93

tulski

преди 13 години

Дупета, дупета, ама ако не са ГЕРБ умиргате.

92

Анонимен

преди 13 години

Монтето в Монтана е на Искра Фидосова Хипопотама

91

МоРсКи

преди 13 години

95.... ами малко справка в gogle и както каза Данчо за фирма камарко, че са качествени се оказва, че те са "Саф Магелан АД София850 кг. кренвирши"96 кой ?

90

Анонимен

преди 13 години

е тия дупета дадоха пари на Герб

89

Анонимен

преди 13 години

кой даде пари да дойде на власт Герб знаете ли

88

Анонимен

преди 13 години

Не е ясно обаче дали това не са най-добрите фирми който внасят качествена продукция и са голям конкурент на наще *** и просто ги разчистват.