269

Анонимен

преди 13 години

Както казва една приятелка, оправдан повод да вдигнат цените, а това че ще продължаваме да ядем *** ще продължаваме. Що се отнася до цената на каймата 7-8 лв. е без знак стара планина, а тази на Тандем е почти 10 лв. зависи от магазина.

268

коко

преди 13 години

американските храни са още по отровни от нашите защото те имат голяма химическа промишленост която бълва на пазара за бедни хора нови непроучени добавки за храни-ефекта от тях след 5-10 години.нали видяхте ще правят джамия на мястото на съборения Световен търговски център.

267

Георги

преди 13 години

Не дават да напиша целият адрес на магазина , но вие напишете само COSTCO в GOOGLE търсачката и веднага ще излезе .

266

Анонимен

преди 13 години

Гледам, 2 бройлера - 40 щатски долара.

265

Анонимен

преди 13 години

Върховни продукти с ГМО или прасета, хранени с ГМО ?

264

Георги

преди 13 години

Отново ви прекарват . Ще ви дам link за да разберете сами доколко ви парзалят в Българиa търговците . Това е верига магазини в САЩ където качеството на продуктите е върховно и не подлежи на никакво съмнение . И цените са много по-ниски отколкото в Българиa , въпреки че тук се получават най-малко 10 пъти по-високи заплати .costco/

263

доктор от двск

преди 13 години

казвам з а обикновените потребители-БДС се изпълнява само със прясно българско месо а не със замразено вносно месо. Това което предлагат не е БДС- от всички добавки липсва само соевия протеин всички останали консерванти оцветители пак ще тровят народа

262

Анонимен

преди 13 години

Баламите в БГ НИКОГА няма да свършат.Девиза на *** е :БАЛЪК FOREVER

261

Иво

преди 13 години

Толкова безмислени коментари. Който не иска да не си купува по новия стандарт.

260

Анонимен

преди 13 години

10лв е малко, по 20 да станат.

259

Maraba

преди 13 години

А секса,секса кога ще е по БДС :-)))

258

Спонги

преди 13 години

Вярно са по-хубави, но не са пушени, а имат аромат на пушек. Ако ги опечеш и набъбват, а после се сгърчват - значи имат много вода, емулгатори и мазнина. Тези май са добри.

257

Анонимен

преди 13 години

хахаКакво са 5000 лв за едно предприятие?Аз съм работил в мандра и знам за какво става въпрос.Когато дойдат на проверка им напълнят торбите с млечни продукти и чао!Дори съм виждал един бивш земеделски министър!Просто нямам думи!Нищо няма да излезне докато няма солени глоби и затваряне на предприятия, както и в затвора хора!

256

Анонимен

преди 13 години

Това е България бе пичове, нищо няма да се подобри съществено в качеството. Простао печелбата ще бъде много по-голяма и после пак ще се чудим как така в най-бедната европеиска страна най-много луксозни лимузини на глава от населението. То ако не бяхме в крадлива България няма заплатите ни да са 5 пъти по-ниски

255

опит

преди 13 години

От няколко години като ям кренвиши купувам едни от 9лв/кг - винервурст /бирен вурст/ и стават. По тънки са от другите и са нещо пушени , досега не съм купувал гадни от тях от халите. Издържат неварени 4-5 дни в хладилника без проблем.

254

до 254

преди 13 години

Ще се различава ми то просто оцветителите са повече бе човек ти да не очакваш месото да е повече

253

Спонги

преди 13 години

Преди 30 ходих на екскурзия в Чехословакия. Исках в Унгария , но не ме пусна милицията. Понеже имах малко пари ядох Хот Док предимно. Не ми омръзна. Тогава разбрах, че в НРБ кренвирши няма. Няма майстори. Има само тарикати. И 100 лв да ги направят, пак ще са ***. Много балъци в нашата страна. При криза цените падат, тук растат. КОГА ЩЕ СЕ СПУКА ББАЛОНА.

252

Анонимен

преди 13 години

Купих си от каймата 7,90 на вид се различаваше от таз която имах в хладилника от преди ден два и беше около 5 лева, но на вкус не открих разлика. Честно, може да не съм улучил подходящата но не ми хареса.

251

Анонимен

преди 13 години

процентанта разлика е доста по голяма вече това е проблема

250

Ахил

преди 13 години

Това е направено за богатите които са 40% --- другите 60% ще ядем пак *** или ще гладуваме.