Както казва една приятелка, оправдан повод да вдигнат цените, а това че ще продължаваме да ядем *** ще продължаваме. Що се отнася до цената на каймата 7-8 лв. е без знак стара планина, а тази на Тандем е почти 10 лв. зависи от магазина.
американските храни са още по отровни от нашите защото те имат голяма химическа промишленост която бълва на пазара за бедни хора нови непроучени добавки за храни-ефекта от тях след 5-10 години.нали видяхте ще правят джамия на мястото на съборения Световен търговски център.
Не дават да напиша целият адрес на магазина , но вие напишете само COSTCO в GOOGLE търсачката и веднага ще излезе .
Отново ви прекарват . Ще ви дам link за да разберете сами доколко ви парзалят в Българиa търговците . Това е верига магазини в САЩ където качеството на продуктите е върховно и не подлежи на никакво съмнение . И цените са много по-ниски отколкото в Българиa , въпреки че тук се получават най-малко 10 пъти по-високи заплати .costco/
казвам з а обикновените потребители-БДС се изпълнява само със прясно българско месо а не със замразено вносно месо. Това което предлагат не е БДС- от всички добавки липсва само соевия протеин всички останали консерванти оцветители пак ще тровят народа
Вярно са по-хубави, но не са пушени, а имат аромат на пушек. Ако ги опечеш и набъбват, а после се сгърчват - значи имат много вода, емулгатори и мазнина. Тези май са добри.
хахаКакво са 5000 лв за едно предприятие?Аз съм работил в мандра и знам за какво става въпрос.Когато дойдат на проверка им напълнят торбите с млечни продукти и чао!Дори съм виждал един бивш земеделски министър!Просто нямам думи!Нищо няма да излезне докато няма солени глоби и затваряне на предприятия, както и в затвора хора!
Това е България бе пичове, нищо няма да се подобри съществено в качеството. Простао печелбата ще бъде много по-голяма и после пак ще се чудим как така в най-бедната европеиска страна най-много луксозни лимузини на глава от населението. То ако не бяхме в крадлива България няма заплатите ни да са 5 пъти по-ниски
От няколко години като ям кренвиши купувам едни от 9лв/кг - винервурст /бирен вурст/ и стават. По тънки са от другите и са нещо пушени , досега не съм купувал гадни от тях от халите. Издържат неварени 4-5 дни в хладилника без проблем.
Ще се различава ми то просто оцветителите са повече бе човек ти да не очакваш месото да е повече
Преди 30 ходих на екскурзия в Чехословакия. Исках в Унгария , но не ме пусна милицията. Понеже имах малко пари ядох Хот Док предимно. Не ми омръзна. Тогава разбрах, че в НРБ кренвирши няма. Няма майстори. Има само тарикати. И 100 лв да ги направят, пак ще са ***. Много балъци в нашата страна. При криза цените падат, тук растат. КОГА ЩЕ СЕ СПУКА ББАЛОНА.
Купих си от каймата 7,90 на вид се различаваше от таз която имах в хладилника от преди ден два и беше около 5 лева, но на вкус не открих разлика. Честно, може да не съм улучил подходящата но не ми хареса.
Десетачка за кило кренвирши, ама ги ядеш по БДС