227

vlatko

преди 13 години

Машалааа се врааат печалбарите од Франциа. е се вртат добри пари во Бугариа зимава!

226

Анонимен

преди 13 години

15 000 *** и тези скачат като ужилени. Леле какво ли ще става ако им пратим всичките? Нали натискаха за интеграция? Нали постоянно ни хокаха за интеграцията, та заради това в държавата ни стана анархия. Полицията не смее да закача *** да не би поредния западен дипломат да не ни нахока. Какво стана сега?

225

Анонимен

преди 13 години

Част от *** вв Франция са български граждани, така, че ще ги връщат в България. Иначе *** са си свободни и по душа и по закони навсякъде в ЕС. Даже си привишават правата, като не си изпълняват задълженията - не си плащат сметките например.

224

Алекс

преди 13 години

Хубаво е, че сме научили *** да си отстояват правата, бравос! Тука се изсипаха всякакви чужбински организацийики, които последните 20 години наливаха на ***'те акъл, че те задължения нямат, но затова пък права - бол. На им сега, да ходят да си търсят правата от тия, дето има наливаха,че имат. Пак да блокират магистралата, тоя път за 5 дена, пък аз и сандвичи ще им изпратя, там да си седят и да си протестират, и да си се интегрират.

223

nane

преди 13 години

sarko ka4vai gi v samoleta i im otvori nad india vratite da ska4at

222

роман

преди 13 години

*** са бьдещето на БГ . след 50 г не се знае кои кого ще гони

221

тсо

преди 13 години

Президента Саркози трябва да стане Президент на ЕС та да вкара всички *** в ред.

220

Гегов

преди 13 години

Хубаво е когато човек се облекчи на някоя *** в устата,било чрез еякулация,уриниране или просто изхождане.

219

Това Решение

преди 13 години

Има елегантно решение.Трябва да се преразпределят етносите и гражданствата между БГ, Македония, Косово и Босна. Македонци идват у нас. *** - у тяхната държава, като за примамка им се дават апартаменти (с много паркет за горене и доста желязо във вид на стари американски танкове). Косово да ги приеме ако иска признаване. Сърбия да признае Косово, ако Косово приеме српските ***.Накратно всички *** в Косово и Албания и 1/2 Мацедония.

218

л

преди 13 години

Браво на мерките на президента Саркози,аз ги подкрепям.Той ще промени много неща в ЕС,стига пари за ***.

217

do 888

преди 13 години

be nau4i se da pishesh ve ***

216

Анонимен

преди 13 години

*** си е *** навсякъде.свобода,равество ли.....защо не си плащат ток,вода и данъци като ще сме равни.***....

215

рр

преди 13 години

България е дала право да живеете по човешки,а вие *** какво правите,кражби ,убийства,изнасилвания и нагли пристъпления.Как така ще живеете на гърба на българския народ или се оправяйте или ще бъдите изолирани.Прав е президента Саркози няма да ви търпи мискинлъците и вие да диктувате правилата на Франция,вън от всички страни и в Индия.Номер20 е описъл всичко прекрасно.

214

Гларус

преди 13 години

Ромите да отиват в Рим, а обикновените *** - за тях има ваксина.

213

888

преди 13 години

*** sws bednotiata i chergarskia si nachin na givot ne sa vinovni za POLITICHESKITE ambizii na "visokorazvitite" dwrgavi.Daite da zlobeem sreshtu *** i da ne vijdame koi ni hvwrlia v bezmisleni voini koi, istinski zamwrsiava prirodata ,koi dwrji v podchinenie i nevejestvo horata!!!!???Kwde e miloswrdieto i choveshtinata-otswstvat ot vsichi komentari....?

212

Pula

преди 13 години

Сетих се за картината на Делакроа "Свободата води народа".Може да превземат Бастилията със своите каруци и ножове.

211

Анонимен

преди 13 години

da otvoraiat ausswiitz i she si trygvat ...samo da pripaliat kotela i da pusnat 2-3 parcheta ot soundtracka na *** the best

210

да

преди 13 години

Няма такава магическа пръчка, с която всички *** в ЕС да изчезнат под земята - във формата на нефт около Ловеч.

209

много топлото,ма не

преди 13 години

имам идея,как да поевтинее парното....

208

Друго Решение

преди 13 години

Една ивица от БГ - Видин Монтана София Благоевград (ама да се преименува най-сетне) Сандански Петрич само за българи, от която изтласкваме ***. Може и повече, вкл. Плевен Ловеч Пловдив Смолян. Морската ивица също да е наша. В останалата част - остатъка, някакто сиганско Косово Кокосово.В нашата ивица викаме да ни управляват германци, може и да поискаме да станем германска област. Вярвайте ми, ще си живеем живота