37

Амброзия

преди 13 години

Ooooooo, той търси формулата на божествената храна - АМБРОЗИЯ.Но, г-н Гейтс, тя съществува. Няма нужда да я създавате чрез генно моделиране и след създаването й 50% от човечеството да са алергични към нея.

36

Ох

преди 13 години

*** той няма телефон, бе - има само компютър.

35

Радо

преди 13 години

А ти да не би да знаеш какво е направил той? По телефона ли ти каза?

34

Анонимен

преди 13 години

Първо - никакво глобално затопляне няма, а идва ледников период. И второ - това с храните само цели да убие хората. Всеки по-умен го знае.

33

Въх

преди 13 години

Че да не би Гейтс да е писал операционна система?

32

Бонго

преди 13 години

Въртят се покрай Бил разни съмнителни откриватели и му пълнят главата с почти сбъднати чудеса. Целта е винаги една - да ги финансират мощно.

31

re

преди 13 години

На тоя му е през оная работа за гладуващите. Всичко е PR, интереси и пари. Всяки един милион за благотворителност му се е върнал двойно като печалба заради данъчните облекчения, които получава срещу "благотворителността" си.

30

Радо

преди 13 години

Батко, ти откъде знаеш колко добър програмист е Гейтс? Тука всички се правят на гении и затова всички сме по-богати от него. Като си толкова добър програмист, ще не напишеш една операционна система и да направиш милиардите?

29

mind twist

преди 13 години

бил Гей отново към печелбарския бизнес. С брилянтната идея ГМО - от метли, хранителна панацея :)Е американците ще ядат ГМО метли. След 20 години ще имаме първите трикраки и двуглави човешки екземплари.

28

Анонимен

преди 13 години

Русо гладно няма!(стара народна мъдрост)

27

Анчо

преди 13 години

Абе русо да е, ако ще и метла. :))

26

Анонимен

преди 13 години

Всъщност - да ви светна. В хАмерика данък наследство достига до 70%. тия богати мошеници са наясно, че парите им ще идат (включително и това, което са скрили) в държавата и сега търсят начин да се отърват от парите преди това.А благотворителността е много удобна за такава цел. Познайте, обаче, къде ще отидат парите.

25

Анонимен

преди 13 години

Всичко на M$ (освен Basic) е крадено или купено. Да, Портата е адски добър в маркетинга и търговията... като програмист не е бог знае кво.

24

сд

преди 13 години

това ще ни довърши, а фарма-*** вече пресмятат печалбите, ние още не сме се приспособили към зърнените хррани - кеф ти безброй болести и мил хаповетой ще ни набутва още едно, хората искат десетки хил години за приспособяване към храна и то при наличие на еволюционен натиск, който сега липсва, и най-недъгавия има поколение, и остава жив с помощта на хаповецветна картинка, ни при това размножаване просто няма друг шанс, да се чудиш как африканците са живеели предии 500 години и какво са яли

23

Тъй, тъй ...

преди 13 години

Що ли се сетих за една чудна книжица "Пътешествие в Уибробия" на Емил Манов.Там точно соргото беше основата на обществото.:)

22

оптимист

преди 13 години

Очаквам американците да произведат метла с обеднен уран...

21

Анонимен

преди 13 години

до 12Викаш, по добре гладните от Африка да не умрат от глад, ами да умрат от рак ?!

20

gugu

преди 13 години

Бойко Борисов му е наредил на Г-н Гейтс да се занимава с това!!!

19

Анонимен

преди 13 години

гнусна глобалистка *** ,що той не си яде генномодифицираната помия да го видим!

18

NemaZna4ka

преди 13 години

Харесван или не - чичо Бил е номер 1! Респект! Тия дето го псуват да вземат малко да си напънат кратуните и да постигнат поне една милионна част от неговите постижения (не само финансови) пък тогава критикувайте и обиждайте !