289

СВИДЕТЕЛ

преди 13 години

В кафето на архивите на Московска 5.Ш**анякът Н.Овчаров е разговор с византиец представящ се за учен археолог но говорещ само гръцки се гавреше с тшеславният археолог и му "набиваше" евроидеи как гърчолята да печелят от Перперокон със съвместен исторически туризъм.Ш**анякът вече примираше от "честа" оказана му от византиеца да бъде слуга.На изпроводяк даже маститият учен му подари книжлето си за което шибанакът бе в поза партер.Сега толкова може и продължение..

288

Анонимен

преди 13 години

Български Войн = Български ***

287

Български Войн

преди 13 години

Да ти поясня, че не е гръцко, а византийско...гърци няма от доста време :)

286

СВИДЕТЕЛ

преди 13 години

Продължаваме!Какви са тези обидчиви виб... дето по заръка на византийските учени светила закриха институтът по тракология.На тази основа виб.. Овчаров се прехласваше пред византийските напъни да направят от техните открития обекти на "съвместен туризъм" дето парсата ще обират византийците.Самият шиб..Овч. спомня ли си какви тези развиваше за своите открития и как ще ги докаже.Всички плюят срещу човека открил светите мощи анонимно затова и Б.Д. ги определи като Ш. да се познаят!

285

Български Войн

преди 13 години

Надявам се децата ми да не бъдат част от тази "ши*ана" нация...нека да бъдат част от я германската, я английската, или пък американската нация :)

284

светла

преди 13 години

Ние сме ш**ан,но затова пък здрав народ,който е оцелял след 2 века гръцко и 5 века турско!Качествена семка сме и няма да умрем скоро,ако и на някого да му се иска.

283

ла лече простече

преди 13 години

Какво искате от един народ, който нарича благотворител на годината една пачавреса, която помогна да бъдат убити без време две деца. Така е сред народа на лонганлоните и лайноните. ПРав е Божидар.

282

Анонимен

преди 13 години

Снимката говори красноречиво: "Материала" ще бъде ш**ан,стрига ,клецан и освен да се оплаква нищо друго не може да направи!

281

Анонимен

преди 13 години

"Изказването на Божидар Димитров 100% автентично" I kakvo ? Novina li e? Izlete na ulicata i vseki shte vi kaje che sme shiban narod.

280

Български Войн

преди 13 години

Абе аз се опитвам да Ви кажа, че и ние сме ш**ало народите на балканите, а вие пак продължавате за тия 500 години да ми приказвате...ама май наистина ще се окажете прави...да ни бяха изклали турците...

279

Анонимен

преди 13 години

BALGARITE SME KATO K***ITE KOLKOTO POVE4E NI **AT TOLKOVA PO HUBAVO NI STAVA I SE RADVAME 4E NQKOI NI *** ..6**AN NAROD''

278

Български Войн

преди 13 години

Да не намекваш за едни 5 века....защо всички наблягате на това..а не на това че, пък и ние сме ш**али всички на Балканите...ей ти още едно доказаталество, че сме ш**ан народ....

277

Honorik

преди 13 години

Vav vseki narod ima svestni hora,kakto i dolnoka4estveni.Ne moje vsi4ki da se slagat pod edin znamenatel.

276

ла лече простече

преди 13 години

Божидар като историк добре ги разбира тези работи. така е в страната на лонганлоните и лайноните.

275

Минувач

преди 13 години

Ш**ан народ сме!Думите не са на министър, а на мой колега.Казва ги всеки ден.Не е нужно да ги казва министър, ние ги казваме всеки ден.Да, но когато друг ни го каже, е неприятно.Неприятно беше и сравнението с клекало по-миналата година.Обиждаме се.Единственото ни утешение е, че не сме уникални.Другите народи са същите.Да, но и това ни обижда.А ти, мене уважаваш ли ме?!? blog

274

Български Войн

преди 13 години

ТИ ако по това определяш кой е ш**ан...то и ние сме ш**ало сърбите 400 години, албанците 200 години...ама какво?!?Нищо....А да не забравяме, че и ние бая сме ги ш**ало ***....

273

Анонимен

преди 13 години

След като на изборите ГЕРБ спечели заради гласуване основно за Борисов. След като се знае че в тази партия всички са личен избор на лидера ,Защо избирателите сега се правят на изненадани от поведението и компетентността на този и онзи Гербер. По скоро е изненада когато някои от тази партия проявява компетентност и добро възпитание.

272

Български Войн

преди 13 години

ТИ познаваш ли ме, че да ме определяш така?Кое ми е "ш**аняшкото"

271

Анонимен

преди 13 години

Dobre da go kaja i az :) BYLGARITE SA *ASI S***ANIA NAROD. :) koeto si e viarno viarno si e:) pliute kato ne vi iznasia:)

270

58

преди 13 години

Заради такива Ш**АНЯЦИ като теб,сме на този хал.Правилно го е казал царя че българина трябва да си смени чипа.