692

Анонимен

преди 13 години

Аз пък гледах в съда полицаите как люпиха семки и се кикотеха в коридора, и то в новинарски репортаж по национална телевизия.

691

Анонимен

преди 13 години

Вчера гледах в нашата църква българките - голи, тука само на зърната на циците нещо. А рускинята не. И най-долната *** да е. Забрадката - и тогава вътре".(Божидар Димитров )

690

Анонимен

преди 13 години

Етикет скъпа, има си етикет, никой не му иска мнението.Мнението си може да го изкаже вкъщи, пък ако иска може и да набие жена си.

689

Анонимен

преди 13 години

*** rabota.

688

пипи

преди 13 години

До 729Доводът ти за културата го приемам, но в конкретния случай нещата са по-различни. Аз лично не намирам точното му изказване за пълно с обида или омраза, а по-скоро пълно с огромна болка и разочарование. Ние сме свикнали ВСЕ МАЗНО ДА НИ СЕ УСМИХВАТ И ДА НИ УВЕРЯВАТ КАК ША' НИ ОПРААТ, и вярно ни оправят. По три пъти на ден. А ние кротко си търпим и блеем, пасейки. Важното е какво ни говорят... А тук човекът споделя директно мнението си, чувствата си, реалността, и го плашат с уволнение?!?

687

Анонимен

преди 13 години

Не ме интересува кой като какъв се самоопределя, ИСКАМ публично извинение по медиите и оставката на този самозабравил се министър и историк.

686

Миньор

преди 13 години

При цара ударихме дъното. Сега копаем, яко и меуморно.

685

Анонимен

преди 13 години

Ясно, тук се подвизават едни истински *** които си мислят че живеят на полюса и с вярата че всичко се върти около тях.Моето виждане е че един министър и министър-председател, продължават да сеят раздор и манипулират обществото.Още повече продължават да насаждат негативизъм и шизофренизъм в обществото.Постоянно народа бива обиждан на необразован, неразбиращ, недоволен, престъпници, *** и т.н.Като сме ги избрали за такива са длъжни да спазват поне някакъв етикет, не да бъде спазван само за различни посланици и чужди политици.

684

Hustler

преди 13 години

Абе на тоа от шибане в ануса ли са му се събрали очите?

683

цецко

преди 13 години

Ми проблемът е, че това може да го каже всеки, с изключение на един министър! *** презрението трябва да питае към хората които са го избрали!!! В това е проблемът.. Щото да си министър не означава да си всеки. Предполага се че трябва да си малко по културен. Водач си все пак. Какъв пример даваш? Възмутен съм от т.нар. професор! Не е проблема в това дали е прав, а в отношението към свойте...

682

пипи

преди 13 години

N:713, гузен негонен бяга... ОБИЖДА СЕ ТОЗИ, КОЙТО СЕ ОТЪЖДЕСТВЯВА С ОБИДАТА!!... ***, ако я наречеш *** се засяга, магарето пък, ако му кажеш магаре... (Тук да поясня - не говоря за животното, а за определена пОрода хора. Някой да не се обиди?)

681

един от народа

преди 13 години

А нима проф. Божидар Димитров не е прав? НАПЪЛНО прав е! Прав е на 100%. Ако не бяхме такъв народ, нямаше да търпим 20 години всякакви *** да ни газят, мачкат, крадат, ограбват и унищожават. Поздравления за Божидар Димитров за точното определение.

680

М

преди 13 години

Абсолютно е прав Божидар Димитров! И не е ясно защо някои се правят на ощипани госпожици, след като даже и на тях им е ясно, че е така.

679

Анонимен

преди 13 години

Щом се чувстваш така, стой си вкъщи и си живуркай сам с одеалцето.

678

Анонимен

преди 13 години

Абе какво толкова ненормално виждате в това което е казал министъра да не би да е лъжа? Факт е, че никога не сме били обединени около нищо пък било то и БЪЛГАРСКО. Не сме единни в името и интересите на държавата БЪЛГАРИЯ. А сега ми отговорете ама си сложете честно ръката на сърцето не сме ли *** народ? И не е ли по важно сега да се организираме за да си подредиме ДЪРЖАВАТА или да си бъбриме кой министър какво е казал.

677

Анонимен

преди 13 години

Чедо ти от пържолите ли си, пак ти казвам не ме интересува в какво обкръжение е живял твоя велик литературен класик.Ти ако искаш върни се 120 години назад и си живей с западняците от него време.

676

kurcho

преди 13 години

Geroq na Bulgariq :)

675

за 709

преди 13 години

Ако ти си в ***, вината е изцяло твоя...........без обобщения, моля

674

709 една"българ

преди 13 години

а ти да си пиеш редовно хапчетата

673

Дедо ви симо

преди 13 години

Не виждам нещо нередно в думите на Божидар Димитров. Нима не сме *** народ? Нима не сме ***?Нима дядо Славеков и той се е объркал? Ние не сме народ, ние сме *** ***, щом допуснахме турци и комунисти да се гаврят с националното ни ХРИСТИЯНСКО достойнаство...да прогонят децата ни и да ни накарат да се срамуваме от българската си принадлежност.Прав бе Дядо Славейков, прав е и Божидар Димитров...Не народ, а ***!*** ***!"""Не сме народ, не сме народ, а ***,хора, дето нищо не щат да вършат.Всичко тежко, всичко мъчно е за нас!"Аз не зная! Аз не мога!" - общ е глас.И не знаем, не можеме, не щемеда работим за себе си със време.Само знаем и можеме, и щемеедин други злобно да се ядеме...Помежду си лихи, буйни, топорни,пред други сме тихи, мирни, покорни...Все нас тъпчат кой отдето завърне,щот сме туткун, щото не сме кадърни...Всякой вика "Яман ни е нам хала!" -а всякому мерамът е развала...Не сме народ! Не сме народ, а ***,пак ще кажа и с това ще да свърша...."""