170

MURDOC

преди 13 години

"Доган отива на съд" пишат в други сайтове и вестници ,но по скоро "Доган отива на цирк" АМА НЕ защото ГЕРБ са циркаджии ,а защото българския съд е ЖИВ ЦИРК .

169

Анонимен

преди 13 години

Откога и в психиатриите вече ви дават да ползвате компютри с нет връзка?

168

васко

преди 13 години

Всичко е само пушилка.

167

Джугашвили

преди 13 години

За неразбралите пояснявам: "Ако не е Доган ще е друг" означава, че 1 млн турци винаги ще са в парламента и винаги ще тежат на президентски и всякакви избори. И да разстреляме Доган, друг лидер ще си изберат и ще сме пак на същия. Ножна е тънка, фарисейско-йезуитска политика. С други думи: "Дедо Коле, леко коли"

166

Анонимен

преди 13 години

Ей, тъкмо имаше свестен коментар тук в защита на етническите турци и се появи един домуз да осе*е всичко.

165

Анонимен

преди 13 години

Виж през прозореца дали вече не идват ония с белите престилки да те преберат на 4-и километър.

164

==========

преди 13 години

Къде си , бе , шматко ? Какво стана вчера на протеста ?

163

!

преди 13 години

ГЕРБ е най-добрата случка на България от целия преход досега

162

==========

преди 13 години

Нали Бойко беше човек на Доган ? Някой от тези хора , които го твърдяха ми е интересно как ще коментират това :''С три гласа "за" на Димо Гауров (Синята коалиция), Николай Коцев (ГЕРБ) и Валентин Николов (Атака) комисията за борба с корупцията в НС реши да изпрати преписката за консултантските договори на Ахмед Доган за проекта "Цанков камък" във Върховния административен съд (ВАС)''.

161

Атака

преди 13 години

Дано Бойко се представи мъжки както Борис във филма:А именно, Княза отива при сърбите да преговаря за мир, тъй като те са пленили големия му син - Расате. В ореговорите сърбина изисква придворната на Борис, но неговия съветник вади меч за таз обида. Борис маха с ръка и му я дава. После същото се повтаря и за белия му кон. Накрая сърбина изисва 2 голи хълма. Тогава борис става и казва:"Жената ти дадох, коня ти дадох, но от земята българска и един камък не давам"Една невероятна сцена!

160

154

преди 13 години

Аз оценките ги давам на база написаното от някой. А това, което си написал са глупости. За регреси наистина няма смисъл да си говорим, още повече тук. А мисля, че ти зададох много ясен въпрос? Какви според теб биха били правните последици от тази пушилка? Аз ти отговорих много ясно - ако изобщо се приеме, че ЗПРКИ е приложим в случая последицата от пушилката ще бъде хипотетична глоба в разер на 5000 лв. (максималната) И? Или сега ще чуя стройно изложена концепция как след като се установи конфликт освен моралната награда после държавата ще заведе граждански искове за обявяване на нищожност на догановите договори и после ще си върне парите обратно. Преди да ми напишеш тези глупости имай предвид, че договора е между НЕК и Доган, а НЕК е търговско дружество (без значение, че е държавно). Шефа на НЕК отговаря за увреждане на дружеството, но в определен лимит. Държавата няма възможност да встъпи в процес на база правата си на акционер (въпреки, че вече съм правил успешен прецедент в тази насока). Отгоре на всичко шефа на НЕК не може да бъде съден по един куп състави от НК просто защото НЕК както ти казах е обикновено търговско дружество (нещо, което голяма част от бунаците, занимаващи се с право в БГ не щат да разберат, когато става дума за такива фирми).

159

ГЕРБер

преди 13 години

Когато комунисти и турци са недоволни, значи сме на прав път.

158

jojo

преди 13 години

Абе тая парламентарна комисия що не се заеме и останалите крадци, които гепеха и със задниците си, а сега кротуват в парламента...? Когато ги подхванат и тях НАРОДА може и да се убеди в правотата на някои действия.

157

народ

преди 13 години

ако вземат да ги прибират на топло,на свобода няма да има политик

156

Анонимен

преди 13 години

И какво предлагаш? Да оставим Доган намира понеже ,ако не е той друг щял да заеме мястото му? Ми много ясно че ще има такъв човек. Но Доган-най-големият мафиот в държавата трябва да си понесе отговорността.Това е!За съжаление,нищо няма да му направят (да го тикнат в СЦЗ).

155

Анонимен

преди 13 години

Джугашвили, "дългосрочната ти национална стратегия" включва ли кражби от по 2 милиона или "Ако не е Доган-друг ще е? Не намесвай тук етническите турци, щото те нямат нищо общо с кражбите на тоя ***.

154

MURDOC

преди 13 години

Мандат-носителя Доган не се пипа не го ли разбрахте бе хора ,без Доган няма да има избиратели да гласуват за която и да е партия защото всички партии си правят сметката според ДПС-то,тъжно но ФАКТ. Боко обеща да арестува Ахмет Доган ,но САМО обеща.....

153

fghfgh

преди 13 години

Дано да изгние в затвора тоя мазен ***.

152

ДЪБЛИН

преди 13 години

Искренно ви казвам хора-ако този *** живее и "твори" това тук на Запад,вече да е пета или шеста година в затвора-ДОКОГА,ДОКОГА хората ще гледат и търпят този ЦИРК с тази измислена съдебна система-разберете в случая никой политик не е виновен,просто ако има държава със съдебна система-поема сигнала,разследва го и..........*** в затвора,това е всичко.

151

kam vsi4ki !!!!!!

преди 13 години

Ahmed Dogan ubi Ahmed Emin tova go znae cqla BG ni6to ne mu napraviha a sega za nqkakvi si 2 000 000 lv 6te mu kajat ne6to aidi de ha ha ha ha sme6na darjavica si imame !