22

Анонимен

преди 14 години

Ясно е ,че Дянков слуша Брюксел,ама брюкселските баби ядат ли само брюкселско зеле като нашите пенсионери.Дянков да си дава съветите на аборигените от Тринидад!

21

Гошо Тъпото

преди 14 години

Добре че....поне тиквите в Кривунделово не ....замръзват и си растат на....воля.

20

Анонимен

преди 14 години

Вчера прочетох един цитат на Б.Биолчев в СУ:"Виждам,че работите добре.За сега няма да ви намалявам заплатите!"

19

Анонимен

преди 14 години

Явно това е метод на Дянков за стопиране демографската криза и проблемите със застаряването на населението .... да умори пенсионерите от глад !

18

до 19

преди 14 години

Мне само в София са горе доло добри заплатите предлагам всички там да се преселим :).И без това всички инвестиици са там прованса духа супата яко!

17

Анонимен

преди 14 години

Че откога пък самоуките започнаха да правят двегодишни прогнози и да си ги удобряват. Те тримесечна не могат да вържат, седнали да разписват 2 год. Апропо, планират увеличение за армията и полис. Тъдъ дъ дъъъъмммм.

16

с.

преди 14 години

Какво ни интересуват нас тия неща!?Пенсии,доходи,цени!Това са подробности!Важното е да слушаме за наглите,кьоравите,дебелите,килърите,терминаторите,изгъзаторите,комунистите,Станишев и естествено Негово Бляскаво Ненагледно Светлейшество Боко Тиквата и вярната му свита подгъзници и ***!Нещастници!

15

СВЕТ

преди 14 години

Който има възможност и нищо не го задържа тук да бяга докато е време, че след някоя друга година и да избягаш няма да имаш пари !

14

SJ

преди 14 години

Още решенияВарна,Бургас,Пловдив :)

13

Анонимен

преди 14 години

Щом Дянков казва че сме добре ,значи е така,щом казва че сме първи в Европа -пак му вярвам ,само да уточнява ,че по глупост и търпение

12

до 15

преди 14 години

Това е в ход от 20 години след 10 години тук ще остане само мършата която за нищо не става!Крадат ни омните деца още на олимпиадите!

11

pak az

преди 14 години

Има два изхода от кризата - Терминал 1 и Терминал 2 на летище София!

10

321

преди 14 години

Очаква ни зверски глад , стягаите коланите.

9

Ясен

преди 14 години

до 11Споко СерГЕЙ ще ви обещае пак увеличение и ще го изберете!!!!

8

БАУ

преди 14 години

Да ви замръзнат авоарите в банката на Цветелина дано! Проклети да сте и вие, и предшествениците ви! Всички сте едни и същи ***! Но най- голямото *** съм си самият аз, защото ви "ПОВРЕВАХ"! Защото "повервах" на бъдещето на либералната демокрация в БГ, нееее, в грешка съм бил! У нас може да просперира само и единствено ТОТАЛИТАРИЗМА и олигархичните му наподобявания! Очаквах демокрация и просперитет от недемократични и прости хора- няма да стане!

7

пенсионер

преди 14 години

А бяха казали че ще има увеличение на пенсиите догодина.Лъжат и крадът.Впрочем ще има увеличение..........ценитеееее

6

Дея

преди 14 години

Прогнозата била "опасно" оптимистична - така както е "опасно"оптимистично да повярваме,че и това правителство ще ни оправи.

5

Анонимен

преди 14 години

Пенсиите са такива защото комунисите изнесаха пенсионния фонд и изгониха 2 000 000 млади хора няма кой да ви работи за пенсиите ,но все пак се радвайте за днешните млади ,и толкова няма да има!

4

2

преди 14 години

dragi kolegi ,pak glasuvate za boko, 2011god. septemvri ste gi namalyt,za tova prez ostanaloto vreme ot nasiya skromen jivot ,nikoga ne glasuvayte za novosizdadena partiya.bidete jivi i zdravi bilgarski pensioneri.

3

Анонимен

преди 14 години

Мъка, мъка, мъка ,мъка.Зимата като няма хляб, ще нагъваме МАГИСТРАЛИ.