96

Чуждата фирма

преди 13 години

Вярно е. Осигурили сме договори на всички български чиновници. При нас едни марамоти завиват шоколад :-)

95

sidi

преди 13 години

Като се има в предвид,че тепърва ще възраждаме земеделието,мисля ,че е грешка да се съкръщават структури със значение и традиция в селското стопанство.И въобще, какво значи "спестяваме по 20млн.месечно",отивайки зад борда ,тези хора и семействата им са обречени на недоимък.

94

7859-тия

преди 13 години

Благодаря ви Г-да Робосъздатели но мисля първо да се възползвам от 3годишния договор със западна фирма, след това ако сте все още на пазара на труда може да си пусна CV-то....

93

Бачкатор

преди 13 години

Болшивизма драги, няма нищо общо. А образованоста си, вземи я докажи на реалния трудов пазар. Т.е. казано с думи прости - работи, произвеждай, печели.Но да ми седиш до купичката и да нагъваш от нея е нагло !п.п. Всъщност, можем да си `премерим образованията`. Съгласен ? На едномесечната ти заплата ?

92

Азъ

преди 13 години

А даваш ли си сметка колко документа ще паднат,ако има по-малко чиновници да ги обработват,г-н Бумажка.

91

Азъ

преди 13 години

А другите които си губят работата заради така наречените "вишисти"?Превилегийка ли търсиш в живота?Бе 4 години загубил да учи история на винпрома и после ШИШИСТ!И какво научи в университета ,което да оправдае високото ти мнение за "вишист"?

90

Анонимен

преди 13 години

То досега щото беше рай и всичко за минути ставаше, като в Скандинавия. По-зле от сега няма да стане, ама поне няма да ги хрантутим ненужните комунисти.

89

Шофьор - Магистър

преди 13 години

Убеден съм, че висшето им образование и интелигентноста им, няма да ги оставят на улицата. Непременно ще си намерят работа в която нищо не вършат, но им се нариват едни сериозни пари. Убеден съм :-)))

88

Друг Работодател

преди 13 години

Думата "Работодател" няма значението на обръщение в нашите коментари. *** учи и се върни във форума.

87

Анонимен

преди 13 години

Предлагам работа на уволнени чиновници. Нужно е само да правят това, което са правили досега - тоест да ми целуват шефския ***, когато им кажа.

86

pandrski

преди 13 години

а даваш ли си сметка,че за всеки необходим документ,ще се налага да се редим на масивни опашки,заради това,че един чиновник ще трябва да върши работата на пет,например? Тогава каква песен ще пееш?Няма лоша работа-всяка е необходима,и работническата,и чиновническата.

85

7859-тия

преди 13 години

Приятелю, разсъждаваш като новоизлюпен болшевик, мама едно време не ти ли е обяснявала "Учи момче , за да сполучиш" , но ти си ровеше цифката в час. Е сега аз като съм с образование невиждам защо да не съм с по -хубава работа...

84

3-ти работодател

преди 13 години

Понеже си много отворен, на теб ще дам предимство да си първият ми кандидат, като започнеш да виеш от глад. Само си дай данните за контакт.

83

ned

преди 13 години

До 81,80,79,76,74,70,67 ...... Още 7860 човека които ще загубят работата си (голям процент от който с висше образование) .Какъв по добър повод за радост за неграмотите озлобени строителни работници и всички останали конкуриращи ги по интелигентност(или по-точно конкуриращи ги по липсата на такава) :) .

82

Работодател

преди 13 години

Що за намеци ми правите уважаеми чиновнико ? Досега не сте знаели, че работниците, които ви плащат заплатите, работят при такива условия ? Може би е време да свиквате. Впрочем, нека допълня, че при повече от три дена болнични годишно - хвърчите от работа моментално. Ако искате. Не ви карам насила.

81

СЕЛЯНИН

преди 13 години

"...... Затова седиш и пишеш глупости по нета."Просто си запълвам времето, че ще поливам цяла нощ. Сега в тази жега не е полезно за цаверицата. ;)

80

БСП

преди 13 години

Предлагам работа:По цял ден клатене на крака, пиене на кафе и чайчета, сладки приказки с колегите и вицове. Квалификация не е нужна, специални умения също. Нужно е само да сте "наш човек" и да ви докара друг партиен член. 96699

79

7859-тия

преди 13 години

Г-да Работодатели има някаква грешка в обръщението Ви, трябва да се пише "Робосъздател"....мисля че по приляга....?

78

Бачкатор

преди 13 години

Ахааа, чиновника в теб ропотае, а ?! Казва си `ама как така се работи по осем часа, че и навън, в студ, пек и дъжд, а и за толкова малко пари` , а ?! Честно, искам да видя наколко дебелогъзи от вас, които са ме правили на ***, как умират от глад и се гърчат на строеж за по 200 лева заплата ! ИСКАМ !

77

СЕЛЯНИН

преди 13 години

"Имаш дрънци. Затова седиш и пишеш глупости по нета. "И дрънци имам, но тях съм ги запазил за теб. ;)