53

Анонимен

преди 13 години

Не сравнявай Бойко със Станишев...Това е все едно да сравняваш детска играчка "самосвал" със истински танк "Пантера" !!!

52

Анонимен

преди 13 години

Сергейчо е за панделата, някои от секретните документи които е скрил са за корупция на министрите му.

51

джумаец

преди 13 години

Зорлем ще направят Станишев герой?

50

жужи

преди 13 години

*** на кръстевото иренче пак се побъркаха мухахаха

49

Анонимен

преди 13 години

Ама нали именно Бойко ги пусна тези два закона, които уж след това стопира. Наистина ли си толкова наивен.

48

Анонимен

преди 13 години

На Бойко повече му отива да е премиер...Действа решително и със замах. Днес стопира два *** закона, а Станишев го беше страх да си каже малкото име пред Доган !!!!

47

Анонимен

преди 13 години

Че беше нелеп премиер Станишев е факт неоспорим. Но че Бойко е още по-голямо недоразумение е вън от съмнение.

46

Анонимен

преди 13 години

Станишев беше най-нелепият премиер, откакто уж сме демокрация...Жан поне се оттегли с достойнство и не карал подчинените си да подписват договори, без да ги четат....

45

Бонго

преди 13 години

Не защитавам Сергейчо, но не е ли малко тъпо да губи секретен документ след като може да информира когото трябва с копие? Копира, връща оригинала и предава копието. Защо трябва да става по тъпия начин? Според мен просто е бил крайно немърлив или разсеян и не е контролирал кой къде влиза и какво взема - съответно някой е отмъкнал папките, а Серго после се чуди как да се оправдае. Страшно тъпо беше да казва, че не бил деловодител. Ами като не е да не пипа секретни документи.

44

Анонимен

преди 13 години

Чудя се колко ли нагъл и безочлив трябва да си, за да продължаваш да се появяваш и изявяваш по медиите, след цялото зло, което си причинил на България и българите. Визирам Иванушка Костов ако някой случайно не е разбрал.

43

Димитър

преди 13 години

В МВР има затвор дори за един загубен секретен документ , а тук става въпрос за 7 такива документа които Сергейчо е покрил!

42

norm

преди 13 години

Ти тръгна по пътя на вожда си Станишев.Ти го питаш за едно,той,като няма какво да каже,бръщолеви глупости.Типично по комунистически.А иначе,след като "Бойко ***",тъпия както го наричаш,въпреки това е стигнал до премиерския пост,ти какъв си,след като не си я докарал до никъде.

41

tototo na tato

преди 13 години

Abe ostaete Ministyr predsedateliat da myti! ne stiga 4e ima seriozna diskusia koe e pyrvi4noto-kokoshkata ili iajcete, na koeto g-. Boce otgowaria kakto dr Jifkof-ce pyrvi4no e kurnikut, ta sega koi prv e kral Kostov ili Diogan, Stnisef ili Caro-nabutaite gi site tea bega4i na kysata stafeta w kausha i da miriasame.otvyn da ostane samo batiu Cecko-zastoto ot nosene na papki prestyplenie nemoe da se oformi. i Ceca ot Plecen, i Fedoska ot montana-tea sa ubavi ora-da juveat!

40

Анонимен

преди 13 години

..ВЛАСТ СЕ ВЗЕМА ЗА ДА СЕ КОНСУМИРА'' ТОВА Е ДЕВИЗА НА ПОЛИТИЧЕСКОТО У-ЩЕ

39

там

преди 13 години

Нека не влизат в затвори и да крадат и да играят игрите си все едно няма бог и да се молят да е така ,а и да не се молят...ще горят във финния свят ... тези богати хора са бъдещи бедняци...кармата никому не прощава !!

38

Анонимен

преди 13 години

Костов пак започна да се изживява като антикумунягя. Явно подушва, че сервилничеството пред Боко в момента му носи само негативи. Имал информация. ***.

37

Анонимен

преди 13 години

Генерал-майор го произведе именно Гоце Първанов, а втората си генералска звезда получи след личните протекции на господина Ахмед Доганоглу. Иначе се бори срещу тях, най-вече по страниците на Пеевско-Кръстевските медии, които го лансираха и от екрана на Бойковизията.

36

Василев

преди 13 години

Костов го оставете, той си е вманиачен престъпник, но...Няма ли кой да се сети и да сезира прокуратурата (а и изобщо на тая прокуратура дали ще и стигне доблест) за един уж фалшифициран от някой си подпис на сегашния премиер Бойко *** по повод на сделка за милиони от брата на зама на ДАНС Иван Драшков, а именно Петър Драшков... Графологична експертиза..., детектор на лъжата за Боко тъпия и тогава - айде в кауша, че да спре тая маниащина

35

Dan

преди 13 години

"...Пък Вие си биете ***..." така бих определил изказването на Станишиев!

34

Неразбиращ

преди 13 години

Пак както ги учеше партията "А вие защо биете ***" ;)