105

Анонимен

преди 13 години

Вяра Петрова от ГЕРБ - тази или е *** или е женена за ***.Такава омраза към българите не мога иначе да си обясня.

104

Анонимен

преди 13 години

Грешката е на НОИ, но там уволнени или дори наказани и глобени няма! Нали всеки на подобна работа и на тлъста заплатка е на някого човек?! Впрочем Алексей Петров бе дълги години член на борда на директорите на НОИ и там е пълно с такива като него. Значи смятайте за какво точене става дума.

103

До Малее 93

преди 13 години

Цялата ви теза се движи около това, че неправомерно прибраните от майките пари са "благородна" кражба и вие с удоволствие бихте я толерирали и дори сте готови да плащате за това. Никой не ви говори за (не)равнопоставеност, а за спазване на правила. Наистина никъде по света законите не се спазват на 100%, затова държавата е въвела наказания за провинилите се. Или приемате, че има два вида престъпления - благодорни и не толкова ?

102

тъп

преди 13 години

Данък общ доход е еднакъв за всички - 10%. А иначе българите, които укриват доходи са не по-малко от ***, които укриват доходи. Не ми разправяй, че българите си плащат, а *** не. В България всеки гледа как да преебе държавата. Ако само циаганите не плащаха сега държавата щеше да е богата и просперираща.

101

Малее

преди 13 години

99 - Ей приятелю, благодаря за поста. най-после човек който борави не с квалификации, а търси проблема. Е има шанс за тази държава още. Благодаря.

100

мама

преди 13 години

Винаги съм се чудила на тези майки,които не работят,но пращат децата си на ясля.Та те са още бебета,много са мънички.Ако родителите работят и няма,кой да се погрижи за детето разбирам,но иначе не мога да проумея.

99

Малее

преди 13 години

Като държавата дава еднакво на всички, защо и не взима еднакво от всички.

98

Анонимен

преди 13 години

Държавата трябва да има по добра комуникация между инстанциите.Когато реши една майка да си даде детето на детско заведение да и дъде обяснено какво ще се случи ....какъв е неиния казус ,а не от яслата да спеколират и да и кажат ,че няма проблем и след това да настъпват хиляди такива.Всичко трябва да се направи по несния ,простия начин и достъпен за майките.Също така знаем,че на децата им трябва време да свикнат на детско заведение,боледуват и т.н .Закона трябва да се промени.

97

Анонимен

преди 13 години

"избягвате въпроса,г-н адвокат на ***.Ако се абстрахираме от етноса мислите ли че е правилно" Не е правилно. Нито ***, нито българките трябва да получават помощи. Доволна ли си? Да спрат помощи на всички майки, без значение дали са българки или ***! Тогава *** ще спрат да раждат. Българките и без това не щат да раждат, тях помощите не ги греят.

96

тъп

преди 13 години

Ако искате държавата да спре да плаща на многодетните ***, тогава ще трябва да спре да плаща и на многодетните българки. Тогава обаче всички ще скочите, че държавата не правила нищо за многодетните майки. Няма как да напишеш в закона, че помощи се полагат само на жени със светла кожа. Държавата дава еднакво за всички. Друг е въпроса, че *** се възползват, а българките не. Не искате многодетни *** да вземат помощи? Добре, тогава и на многодетните българки ще им бъдат спрени.

95

анонимен

преди 13 години

А работещата майка стои ли си вкъщи , че взема половин майчинство?

94

баба Яга

преди 13 години

До #89избягвате въпроса,г-н адвокат на ***.Ако се абстрахираме от етноса мислите ли че е правилно ?

93

Малее

преди 13 години

Гаранция за просперитета на нацията ни е всеки да е равен пред закона, а не утопията всеки да го спазва, защото това го няма никъде по света. Неравнопоставеността предпоставя незачитане на правилата и това води до неблагоприятни последици.Да ви посоча ли примери затова?? Хаха. Около това си движи цялата ми теза. Не оправдавам никого, както и не мога да съдя никого, защото нямам това право. А и смятам, че е признак на лошо възпитание. Българите обаче сме дабре възпитани.

92

Анонимен

преди 13 години

Нека да сме на ясно с едно: българките не раждат деца не защото държавата не им помага, а защото не искат да раждат деца. Познавам доста финансово обезпечени семейства където родителите имат само по 1 дете. Не ми е направило впечатление богатите българки да раждат по 5-6 деца понеже имат повече пари от бедните. И богати, и бедни раждат по 1-2 деца понеже не исакт да раждат повече.

91

bolqrka

преди 13 години

Ti da ne si Cvetelin Kun4ev?Obvinqva6 bulgarite,za6itava6 ***...Kazah ti-OSUZNAI SEP.S.Imam dve deca s koito se gordeq-ne sa narkomani,u4at,a az im gotvq vseki den.Taka 4e stiga s tiq kafeta.Predpo4itam da dam parite si za decata,a ne kato nqkoi-za Arda i evtina rakiq...

90

Анонимен

преди 13 години

това е повсеместно:)новото поколение така прави.това е модерно.резултатите ще дойдат по късно-затлъстяване,болести,развалени зъби,обездвижване.това не означава че няма майки ,които същност учат децата си на хигиенни навици как да се грижат за себе си за да бъдат здрави,нали това е най важното за родителя -даосигури бъдеще на детето си.не обиждай всички бг ***:)а 4е има кафеджийки с претенции,с цигари в уста ,обикалящи моловете -безспорно е така

89

Анонимен

преди 13 години

"Питам за пълнолетната,т.е за бабата която получава помощи за майката... "А аз питам дали има значение дали е *** или българка? Ако бабата не беше ***, а българка нямаше ли да получава същите помощи? Щеше. Престанете с тея ***!

88

Анонимен

преди 13 години

"Hi4 ne mi govori za cigankite,koito rajdat kato hlebarki a posle dacata im goli i bosi prosqt,kradat,ubivat a umstveniqt im kapacitet i sveden do minimum"Очевидно умственият капацитет на *** е повече от нула щом успяват да оцелеят при тези условия, които описваш ти самата. Държавата плаща пари на всички многодетни майки, без значение дали са българки или ***. Ако искате да спрат помощите за многодетните ***, значи ще спрат и за многодетните българки.

87

Малее

преди 13 години

Благодаря за поста ви. ".Не чоплете *** и мутрите,мутрите не би трябвало да са ви отправната точка след като сте родители." Защо ли пак въвеждаме изключения? Нима мутрите и *** не стават родители?!? Съвсем се обърках в този форум. Изнасям се. Тук с незнанието си създавам само комплекси. Хаха.Явно едни хора имат едни права, други само едно имат едно право - да си плащат данъците и осигуровките. харесва ми.

86

баба Яга

преди 13 години

До #83Питам за пълнолетната,т.е за бабата която получава помощи за майката...