166

Плачът на Слънцето

преди 13 години

Къде се буташ сред медицинските специалности? Далече си от медицината, нямаш капацитета, за да станеш някога лекар! Медицината е царицата на всички следвания, останалото са алабалистики. Следването по медицина е най-тежкото! Само по анатомия и физиология съм прочела повече страници, отколкото ти през целия си живот!

165

Калин

преди 13 години

ти да не си учителка по български.. по коя редакция на езика за последните няколко десетилетия си капацитет :)

164

Плачът на Слънцето

преди 13 години

Казваш, че следваш психология! Та ти си толкова неграмотен, правиш по 5 грешки в изречение, а за главни букви изобщо да не говорим. И други правят правописни грешки, но при Вас положението е просто катастрофално! Ужас!

163

Калин

преди 13 години

*** каква си ти.. че ще ги гледаш.. гледай си с ушите седмичното слово на путин:)

162

Калин

преди 13 години

хех.. добре, че ти имаш:)пионерко .. на науката ..имам магистърска степен по икономика ..покрил съм критериите дори и вашите .. а за тях се знае, че са простовати .... :)

161

Плачът на Слънцето

преди 13 години

Подобни пропагандни канали не гледам. Особено като видях как превъзнасят този десанд над Нормандияя...смешковци! Хитлеристите бяха разбити в три главни битки-Москва, Сталинград и Курската дъга. този десанд е театър, пародия, направен 9 месеца преди капитулацията на Германия и то направен доста некадърно.

160

do166

преди 13 години

sprise s tvoite izmishliotini tisi prosto edna ne zadovolena i nedo e.......a pachavra

159

Калин

преди 13 години

хаха..не ми съждавай.. бъдещите ти пациентки дали ще знаят кой ги лекува.. някава подмокряща се комунистка пред поста на анна чатман:)

158

Плачът на Слънцето

преди 13 години

И как влезе тази психология? Та ти нямаш елментарни общообразователни знания от гимназиален курс. Леле..какви хора влизат да следват висше..

157

Калин

преди 13 години

може да се образоваш малко.. вместо да цъкаш на съветски телевизии ..погледай малко виесат хистори .. примерно... и да си знаеш колкото да се надуваш.. по квалифицирана и по епилирана няма да бъдеш.

156

Анонимен

преди 13 години

Тоя Буковски в Русия го имат за смахнат. Самопредложи се за президент, излезе в няколко предавания по телевизията и говори такива глупости, че човек се чуди има ли изобщо ум в главата. Тук в България ни го пробутват за месия - големия умник! Казал това, казал онова ... Ми питайте и селския ***, пък пишете какво е казал... Кой кръсти този *** дисидент, е много интересно? Какъв дисидент, участвал в изборна кампания за президент?!? Просто поредния платен американски лакей на заплата в САЩ

155

Плачът на Слънцето

преди 13 години

Повечето, които записват психология го правят, за да разберат какви проблеми имат! Но психологията е алабалистика. Имаш нужда от лекар, на първо време психиатър!

154

Калин

преди 13 години

ако всеки път давахте по левче когато поставяте диагнози .. да сме ви изплатили борчовете:)

153

Плачът на Слънцето

преди 13 години

Добреее, Пол пот ти е говорил, супер! И разкажи какво ти каза? Просто се отпусни, спокойно! П.С. Ще ми кажеш ли дали имаш високо кръвно налягане, ако продължаваш да го вдигаш си застрашен от церебрална вазоруптура и хеморагичен церебрален инсулт. Не се шегувам, питам те сериозно. Положението ти не е за подценяване, вземи си мерки за здравето.

152

Ъъъъ

преди 13 години

Не се притеснявай, ей сега ще дойдат едни чичковци с бели манти. Ти не се притеснявай. Ще те почерпят със сок от портокал, ама е с изтекла трайност и е с вкус на лекарства. Ти не се притеснявай, ще те заведат в едно хубаво място и ще ти прожектират филмчета за Америка!

151

Калин

преди 13 години

уоуу .. хаха завършвам скоро втора магистратура по психология .. запази си съветите и не лекувай.. още по малко за клетви не ми дрънкай.. мир на праха им на пациентите ти.

150

Калин

преди 13 години

така така .. той пол пот такива ги е говорил...

149

Плачът на Слънцето

преди 13 години

Добре, Калинчо, аз съм лекарка, все още съм стажантка, но преди 2 години съм положила Хипократова клетва. Не специализирам психиатрия, но съм минала естествено задължителния курс! Сподели какво още те тревожи, все пак трябва да изпълня дълга си! Отпусни се и просто говори, наистина съм разтревожена за теб!

148

Ъъъъ

преди 13 години

Няма нищо комунистическо, щото феодалите развалят пак работата. Комунизъм се прави с хора, а не с маймуни. За съжаление всички, както по- долу пише са маймуни.

147

Анонимен

преди 13 години

давай Калинчо,смачкай тези мекерета! ама си вземи един студен душ,че взе да се излагаш вече