481

CA

преди 13 години

Поне от първоначалните данни, които са постъпили в дежурната част, полицията е действала съобразно указанията и е направила това, което е можело да се направи на съответното място - Това ли е всичко, което има да каже един вътрешен министър. Излезте по телевизията г-н. Министър с карта на събитието, местомоложение и брой на полицайте в района точните часове, минути и действия предприети от тях, обаждания до централата за подкрепление, до бърза помощ, съпоставете ги със показанията на свидетели и тогава обявете, че полицията е направила ВСИЧКО КОЕТО МОЖЕ. Защото ако наистина това е всичко, което може българската полиция по добре да я разпуснат въобще като организация.

480

Анонимен

преди 13 години

алоооооо ЦЕЦО каква адекватна.там трябва постояно да има танкове.

479

ттт

преди 13 години

и стега с тези простотии, че *** били много задружни, задружни са само в своя родово-общински строй. Иначе хич не са загружни!

478

bg.

преди 13 години

не господин цветанов...НЕтова не е адекватна реакция....ние плащаме данъци за да има държава/полиция/а получаваме секирадържавата трябва да организиа работата си,че да няма подобни комфликти..и тези гета които се създават незаконо..и някой въпреки закона ги покровителства...и ако се опитвате да подкрепяте беззаконието....дните са преброенипитайте как тези получават закнно ток....кой и защо ми даваимат акт 15/16...за катуните си на чуждо място ли..?време е да си стъпите на краката

477

Анонимен

преди 13 години

Брикет

476

Феликс

преди 13 години

Трябва да започнем да се въоръжаваме с лично огнестрелно оръжие.Няма друг начин. Американците не случайно го имат това като конституционно право!

475

Анонимен

преди 13 години

Цветанов: Полицията е била адекватна при инцидента в Овча купелЕееееее оставаше да са надусани, пияни и неадекватни.

474

до ИСТИНАТА

преди 13 години

Напълно подкрепям мнението ти, 517!

473

ЖАЛКИ БЪЛГАРИ СМЕ

преди 13 години

Българи да скочат на *** няма да стане! Ние много добре знаем защо - защото *** са АДСКИ организирани и АДСКИ задружни, докато българите сме АДСКИ индивидуалисти. Нашето мото е "Всеки за себе си", а не "Всички за един и един за всички", каквото е на ***. Като нападнат един *** - идват 70 *** да му помогнат (както в случая). Като нападнат един българин, той се бие сам и идва полицията да му гледа сейра, докато *** го бият.... ЖАЛКИ егоисти и индивидуалисти сме! ЖАЛКИ!

472

Предложение

преди 13 години

Ром и Ромул са основали Рим, според легендата.Ако има роми трябва да има и РОМУЛИ!Хайде ромите да са в София а ромулите в Столипиново!За Сливен остават римляните ...*** в Пазарджик.Кюнците в Ихтиман.*** в Ракитово.Други ПРЕДЛОЖЕНИЯ?

471

Роми няма?

преди 13 години

Дребнави изцепки

470

пол пот

преди 13 години

до 523 нормално

469

Анонимен

преди 13 години

Радваш )))))))))))))))

468

с ръка на сърцето

преди 13 години

Опитвах се да обясня на някои фашизирани субекти, че насилието и агресията са пагубни за страна, като България. Не ме послушаха. Тяхната религия е джоангър, сеир и раздор.(леле тва последното трябва да си го регистрирам като авторско право) , смях на кубик. Халал да ви е, ползвайте го, както сте ползвали и други мои (супер успешни) лафчета.Сега по-сериозно! Младите хора не трябва да следват и да се оплитат в грешките на родителите си.

467

Анонимен

преди 13 години

***, научи български и тогава се мъчи да пишеш!

466

овца

преди 13 години

Направи на прах брикет изкорени гербер- докажи че си българин

465

ИСТИНАТА

преди 13 години

НИТО САМ БЪЛГАРИН НИТО САМ *** НО УВАЖАВАМ ПОВЕЧЕ ***!

464

хм...

преди 13 години

"Ром" е питие, Рим е столицата на Италия, имало е римляни и римска империя. Роми няма, има ***!

463

ИСТИНАТА

преди 13 години

ДО АНОНИМЕН Никои ниама правото да отнема нечии живот нито Българин мито *** или какъвто да е! казах ви истината не ми се спори с не разбиращи хора!

462

читател

преди 13 години

Всяко общество има право да се защитава, когато държавата не прави това.Скинарите, каквито и да са, са една форма на тази защита. *** трябва да се обуздаят иначе всичко това ще ескалира.Ако някой знае по-добър начин от реакциите на скинарите - нека го каже!!!