7

Анонимен

преди 13 години

Момичето разкри една далавера в Пловдив и я отстраниха.Жалко за ББ! Надявам се ако разбере наистина за какво става въпрос да направи нещо.Иначе...просто нещата се повтарят.

6

Ахил

преди 13 години

Преди ми беше симпатична 50% зотова , че е жена и 50% я мразех ,че е от Герб .Сега я харесвам на 100% -защото показа ,че има характер-защото другите активисти от Герб Пловдив са слагачи и дребни душички,плоски тарикати и духовни клошари.:)))))))))))))))))))))))))

5

Анонимен

преди 13 години

Дани, ГЕРБ е полицейска организация и строгото спазване на правилата за служебна дисциплана, тъй наречената субординация, е на почит ! Сега ревеш - не знаеше ли кой е ББ и ЦЦ ? Не знаеше ли какви житейски принципи изповядват или, просто, не е станала твоята лична далавера и сега къртиш кочини от злоба и безсилен гняв....

4

Анонимен

преди 13 години

Знам я тая - пълна въртиопашка. Беше учителка по английски, караше едно старо пежо 307, обаче започна да ходи в едно заведение с богати чичковци, хвана си приятел, минаха месец-два купи си новичко пежо, след това смени чичкото и т.н. от легло на легло та до общинския съвет.

3

Ахил

преди 13 години

Правилна постъпка--тя не е избрана от Борисов ,а от гражданите на Пловдив.

2

Peev

преди 13 години

Egati i m1jete deto ni upravlqvat 6tom edna jena im pre4ela!!!

1

Тая пък.....

преди 13 години

......никой не я е чувал Борисов си я е избарл да се опарвя!