143

фил

преди 13 години

Не може да поставяш турци и *** в един кюп, *** да видиш в Родопите как живеят турците-работят до изтощение и няма човек, който да не си плаща здравните осигуровки за разлика от *** , които са паразитирали всеки един от нас, както и немалка час българи, които също са здравно неосигурени

142

Български лекар

преди 13 години

Трябва да се започне отначало. Тази система е тотално грешна и предразполагаща към злоупотреби със средства, без да се върши нищо! Прилагана е в Чехия-доказана като грешна и отхвърлена, а ние я налапахме като пълни баламурници! Но за това трябва яко дупе, политическа воля е силна подкрепа на правителството. За сега, за 10г. нищо такова не се прави, напротив вървим безсрамно в грешната посока. Нямате си на представа на какви безумия, почти граничещи с престъпления, съм бил свидетел!

141

Пора

преди 13 години

Ами започнете с национализация на имоти и средства на незаконно забогатели /меко казано/ или не ви отърва ??? Днес например даваха за такива по НОВА - митничари с палати построени с пари от родителите пенсионери и наеми...и всичките конфискувани пари в здравеопазването

140

gtf

преди 13 години

Можете да започнете от там - да не лекувате *** без пари. Примерно техни роднини да полагат обществено полезен труд ( по държавни или общински проекти примерно ). Така болниците ще могат да запълват голяма част от бюджетите си

139

user

преди 13 години

Тази ако се чуди още малко и ще трябва да се пенсионира :)

138

'фен'

преди 13 години

Някой да е виждал СТРАНДЖАТА????Изгуби са нещо тоа човек по форума тез дни...

137

еркюл

преди 13 години

do PIFама точно това е идеята!

136

пиф

преди 13 години

Е те тая кукунделница наистине ще загроби здравеопазването.

135

владо

преди 13 години

До това дередже преди 89г. ни докара комунизма,а след 89г. комунистите.

134

Анонимен

преди 13 години

ти 140 какъв беше до вчера бе пацоранко когато нямаше това Герб

133

Анонимен

преди 13 години

138, ти къде спа досега 20 години бе юнако. Тръгна да се вдигаш когато накрая някой ти казва истината че живееш в пълен ***, и понеже не ти харесва какво казва айде на бунт ?!?! Ми живей със утопията на БСП,НДСВ,ДПС,СДС...те нали ти каваха истината и реалността....само се питам що стигна до тук..

132

Анонимен

преди 13 години

20 години ви обират и ви лъжат. Превърнаха държавата в СХЕМА. Пенсионни,здравни и всякакви фондове се крадът безогледно и кашата е тотална. Накрая излиза някой и казва какво е положението и всички вкупом почвате да плюете и обиждате. Несе ли замисляте защо това продължава 20 години. Проблемът е във вас самите...Живейте си в розовият сериал, но все някога ще свърши.Това и ще ви бъде краят...не народ а ***..

131

Анонимен

преди 13 години

Време да се вдигаме на бунт събуди се българино Стани Стани юнак балкански

130

Анонимен

преди 13 години

Давали аванта на пенсионерите?Е.ати смеха.

129

георги

преди 13 години

МИСЛЯ КАТО 133 ДАВАЙ НОРОДЕ ДА СЕ ВДИГАМЕыЗАЩОТО ГОЛЯМ "Х" НИ ЧАКА ,АИ БЪЛГАРИЯ ЩЕ Я ЗАТРИЯТ ЩЕ ОСТАНАТ САМО *** И ТУРЦИ ВБЪЛГАРИЯ И ТОГАВА И ИМЕТО ДА Й СМЕНЯТ ЦИГАНО-ТУРЦИЯ ДА ЯПИШАТV

128

утро

преди 13 години

абе ако ни създават по-малко ядове и не ни вдигат цените стресово, при ти; ниски доходи, мисл; че ще се излекувам и н;*** да се раззбол;вам повече. Ами така, де.

127

ганка

преди 13 години

нека е справедливо който внася щебъде лекуван!ето ви естествен подбор--ако и аз не плащам да мра като куче така съм си го избрала.и българия ще се очисти от всички търтеи!иначе наистина ще станем мангалия,защото вижте само кои се размножават!

126

Българин

преди 13 години

131 - точно - всички да плащат - 80% от парите по индивидуална партида, 20% в общ взаимоспомагателен фонд, който обаче да се ползва САМО от осигуряващите се и от децата им, а не като сега - едни да плащат, други само да ползват.Който няма осигуровка и се разболее - плаща и го приемат, който няма пари - негов проблем - да ходи по баячки и знахари или да се лекува със самовнушение или да ляга и да умира - негова си работа.

125

Българин

преди 13 години

И ми писна да дават какви ли не безплатни аванти на пенсионерите - безплатно здравеопазване, безплатно возене в транспорта (които обаче НИЕ плащаме като попове), вместо да им дадат пенсии като на бели хора, които са ги заслужили с трудът си за десетилетия, пък да си плащат всичко като хората.

124

todorka

преди 13 години

до ДА ,НОбраво ,така трябва.всички да плащат дори пенсионерите така ще има пари в здравната каса!направете го така,като в чужбина! стига с тази СОЛИДАРНОСТкойто внася да му се внасят в негова книжка даси ги ползва САМ или СЕМЕЙСТВОТО!така е справедливо!