75

Анонимен

преди 13 години

Ми то няма за кой да гласуваш.Аз поне не виждам.Всичките си показаха управлението.Аз също гласувах за Костов,най-малкото защото по негово време сви сърмите на Доган.

74

Виновен съм аз

преди 13 години

Не разбирам как може да обвинявате Станишев, Костов, Борисовили Овчаров. Как пък всички управляващи са виновни? Ами койги избира, бе дами и господа умници?

73

BG

преди 13 години

Do 73 Az za Boiko ne sam glasuval glasuval sam za Kostov,kaji ti za koi da glasuvam na drugite izbori i ne mi vikai komunist molia te

72

Анонимен

преди 13 години

и ти какво искаш да кажеш, че трябва да се молим на ченгето Борисов да не подава оставка, ако случайно реши. Ще ти кажа нещо друго - той нищо не решава, защото марионетките са безгласни букви. Прави това, което му казват червените генерали, които продължават да управляват България, макар и в сянка.

71

Анонимен

преди 13 години

Ами ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ, отрочето на КГБ в България, която разработи проекта "Борисов" и ви го пусна на вас балъците, тя да не би да има нещо общо с демокрацията. Или милиционерите в ГЕРБ. Смешни сте, платени бойколизачи, противоречите си - плювате комунистите, а защитавате човека, разтривал ушите на комунистическия диктатор Тодор Живков. Станишев и Овчаров може да са всякакви, но нямам спомени да са били в личното обкържение на Т.Живков!

70

Анонимен

преди 13 години

Борисов е въздух под налягане и колкото по-скоро и колкото повече хора разберат този факт, толкова по-добре за България. Иначе много ще има да патим ако продължаваме да живеем в самозублудата си.

69

До 70

преди 13 години

Евала за коментара!

68

Анонимен

преди 13 години

Иван Костов -- да не би да не може. Само моля спести обяснението ,какъв крадец и какъв комунист е . щото веднага ще ти обясня ,че си лутащт се комунист почитател на милиционеродемокрацията намерил своя пристан в лицето на ГЕРБ.

67

BG

преди 13 години

Dobre de daite da si dadem smetka primerno Boiko re6i utre i podava ostavka i koi 6te upravliava Dogan Stani6ev i tazi mutra na snimkiata li da varnem ?

66

Анонимен

преди 13 години

Така е ; а Путин никога няма да спре да е от КГБ. А КГБ няма нищо общо с демокрация,

65

Анонимен

преди 13 години

Веднага Ви отговарям господине. Аз също говоря руски и харесвам руската култура, НО ... никога няма да приема факта, че нямаики НИТО ЕДИН ДЕН демократична традиция в историята си, руснаците допуснаха да бъдат управлявани от най-лошия режим в Европа - смесица между КГБ, комунистическа номенклатура и криминална мафия. Защото ТОчНО ТОВА в момента е на власт в Русия. Фашистка партия на КГБ олигархията, която мечтае за нов СССР убива и потиска всеки който е прозападно настроен или пита за демократични права.Прочети нещо различно от сталинско-живковите писания и може да ме разбереш, но едва ли ...

64

Анонимен

преди 13 години

Нещо не им вярвам, че са такива друзя...а по-скоро се дебнат от близо.

63

Анонимен

преди 13 години

Невярвам млад човек да избере ( ако има избор ) Русия пред възможността да се установи да кажем някъде в района на Женевското езеро , така че Бг-евро ориентация е правилна ,а за Путин нямам коментар - от страх.

62

ГацоШмацо

преди 13 години

Важното е, че винаги имаме избор:1. Виденов или Костов;2. Костов или Нищожеството3. Станишев И Нищожеството4. Те или БожествотоКато във вица кой да те уважи: афроамериканецили жител на близкия изток?

61

xixi

преди 13 години

Това `е е мъж на място от личен опит ... или само си гледал(а) ?

60

BG

преди 13 години

Toia ni takova mamata komunista mrasen,gazovite dogovori elektro drujestvata toplofikacia,firmite zatoplinno s4etovodstvo vsi4ko e negovo delo

59

Волов

преди 13 години

Не мисля че "в Москва сталинските порядки в момента са на мода и Путин е новия Брежнев на път към новия СССР". Обидно е дори, че може така някой да разсъждава и то българин! Щом толкова симпатизирате, всички негативно настроени срещу Русия ще попитам следното? Защо в САЩ толкова уважават Русия, в училищата изучават руск език, литература, култура и история? Американците заедно празнуват 9ти май с руснаците на червения площад и заедно посрещат нова година пак там!

58

do &&&

преди 13 години

Бойко си е мъж на място ... комунистите като тебе са опасни и трябва да бъдете затваряни в психиатрия

57

Sorry

преди 13 години

Той е по полицейските проверки и не е по интелектуалните проверки. Може да провери биографията на всеки, но не може да я оцена, за съжаление.

56

&&&

преди 13 години

Ние и без война сме най бедните в Европа,какво ли ще стане ако саакашвили ни въведе в война!!боко е много *** и затова е опасен за България,да си ходи