482

за 519

преди 13 години

абе сладур си е.......мен не възбужда

481

Анонимен

преди 13 години

Червената зараза трябва да бъде изкоренена заради благото на обикновения човек.Пролетарии от всички страни, съединявайте се!

480

Мислител

преди 13 години

Колкото по-далеч са червените от властта в една страна, толкова по-добре за народа........примери за това много,за обратното нито един

479

анонимен

преди 13 години

всеки път този крадец като си отвори устата ни казва да бягаме бързо от българия.щом не можаха да ги вкарат в затвора какво правим тук и за който и да гласуваме все тая.

478

anonimen

преди 13 години

В тая държава освен банките,никой друг не печели.Имат печалба от 700 000 000 лв.за 2009г.,смъкнаха кожата на народа,всичко потъна в батак,няма изгледи да се оправим някога,няма икономика,няма здравеопазване,няма пари за нищо,това го няма и в третия свят.

477

Аз

преди 13 години

Територия на алчни, гнусни, неграмотни, мързеливи ... пенсии - това е България !!! В която и институция да отидеш, на където и д се обърнеш - допираш до злобна, мързелива дърта *** - наречена пенсии !!! Как искаш да има промяна - от кого и с какво ? Лапта-Лапта=бкп=*** доган .. нали трябва да доживеят в охолство своте старани с откраднатото от мен, от теб от собствените си деца откраднат живот !!!!Да не са луди да си ликвидират охолството ?! :) Всички на тази малка територия сме рода - и

476

До Долния драскач

преди 13 години

Не съм гласувал за Станишев. Но знам, че от 1-ви юли синът ми е с нов договор и заплата от 250 лева. Миналата година беше с 800 лева. Другото ще му дават под масата. Борисов е некадърник и плямпало, вече съм 100% сигурен. Нямат изобщо представа какво трябва да правят и само затъват надолу. А за всичко другите да са виновни, просто е смешно

475

any

преди 13 години

Нещо бързо огладня БСП - вече сънува просо...

474

Аз

преди 13 години

Този СЪСЕЛ, няма ли кой да го гръмне ?!Отговор: От територия населена с "работоспособно" население над 60 г. възраст - неграмотно, просто, крадливо, алчно, мързеливо ... изяло собствените си деца .... - кажете ми, какво искате да чувате и очаквате по-различно ?!бкп=*** доганчо - какво искате и очаквате да има ?!Ако бяхме ДРЖАВА - тази *** не би я имало и нещата щяха да са далеч по-различни ! Тъжното е, че все още продължават тези налепи да унищожават и лапат и малкото останало читаво

473

Анонимен

преди 13 години

Предлагам Станищев за Нобелов лауреат по Антипатичност!СТАНИШЕВ КАЖИ СИ Е-МАЙЛА ДА ТИ ПИША КОЛКО СИ ЖАЛЪК!

472

ab v

преди 13 години

ako ne beche 3nata koalicia moje bi ochte niamache da ima kriza.a tova izkazvane na stanichev e tipichno za negovata partia

471

Женя

преди 13 години

Кажете ми как да повярвам, че народа гладува и хладилника празен,като чета повече от половината българи с наднормено теглоне слизат от колитете от фотосинтеза ли дебелеят ?а колите им без бензин ли вървят ??

470

Dmitrii

преди 13 години

Сине, майчин сине! Скрий се, че си смешен! Всички те видяхме, съсел със съсел! Комунист крадлив!

469

GK

преди 13 години

Кажи по кои критерий не го одобряваш и дай алтернативи!

468

Анонимен

преди 13 години

ми е изключително гнусен и противен."Първо трябва да бъде сменен Дянков, това е първата антикризисна мярка."Това го знаят и малките деца.

467

an

преди 13 години

A TI KATO NE SI SEDQL PO KRA4MITE, I NE SI 4AKAL KIORAVOTO ILI TAVANA, I SI GLASUVAL KAKVO SPE4ELI? 20 GODINI SAMO OLIGOFRENI KA4VATE NA VLAST. KAJIMI PONE EDNO PRAVITELSTVO OT 90 GODINA DO SEGA, DA E NAPRAVILO NE6TO DOBRO, ZA ABSURDISTANSKIQT NAROD. AKO BE6E SE POINTERESUVAL, 6TE6E DA ZNAE6, 4E VSI4KI PRAVITELSTVA DOSEGA, RABOTQT PO PLANA RA-NAT. TOTALNO UNI6TOJENIE NA DARJAVATA, I GENOCID SRE6TU NARODA. ZATOVA NE SAM GLASUVAL.. KAKVO DA TI OBQSNQVAM? OVCA NA DALI 6TE RAZBERE.

466

Мара

преди 13 години

Нищо не ни се е разминало. Ако политическите и икономически кръгове на БСП бойкотират правителството, тежко му е на Борисов. Една икономическа блокада и ще го довърши. Ако до сега връзват бюджета, не знаем как ще е занапред.

465

Анонимен

преди 13 години

ГЕРБ засега се справя учудващо успешно в условията на световна криза.Размина ни се /засега/ увеличаване на ДДС, като при съседите, размина ни се и орязването на заплати и пенсии, дори безработицата вече 4-ти месец намалява.Дянков води разумна фискална политика без да се поддава на натиск от синдикати и др. протестиращи.Обнадежден съм и мисля, че вървим в правилна посока.Дано не ни мине котка път.

464

Levcho

преди 13 години

Какъвто и да е тоз път е прав:)

463

GK

преди 13 години

Бас ловя че имаш някоя пържолка но явно не ти стига както на други,други неща!!!