83

хаахах

преди 14 години

нали :) а най-доброто дело знаеш ли кое е (според теб) че именно БОГ Е СЪЗДАЛ ТЕЗИ КОИТО ВЪРШАТ ТЕЗИ ДЕЛА! :) тогава това какъв го Прави Бог?

82

аз

преди 14 години

Ха-ха-ха - все хубави неща описваш като дело на човека!

81

аз

преди 14 години

И какво ще постигнеш? Искаш да превърнеш ЕС в Северна Корея или в Албания на Енвер Ходжа? Вече сме гледали този филм. В крайна сметка Църквата винаги е излизала победител - така е вече 2000 г.

80

Анонимен

преди 14 години

Ха такааа от човек нищо не зависело значи... Бог ни качи в космоса , Бог направи Атомната бомба , Бог създаде Двете Световни войни все работи на Господ така ли? Дано пък на теб някой ден ти влезе акъла в главата!

79

From Swiss

преди 14 години

Ако Европейския Съд отхвърли жалбата на Италия, можем да започнем процедура по забрана на всички релииги в ЕС и обевяването им за антихуманни и нечовешки. Крайно време е Човечеството да си отвори очите и да не позволява на разни папи, попове, хожди, молли, имами, равини и тем подобна пасмина, да му промива мозъка.

78

аз

преди 14 години

Ти явно си здрав човек. Какво би казал, ако изведнъж паднеш на легло и не можеш да станеш с години? Бих искал да видя тогава вярата ти в себе си - ще бъдеш едно смърдящо, разлагащо се подобие на човек! И ще разбереш, че от теб нищо не зависи. Дано Господ не ти дава това изпитание!

77

123

преди 14 години

до 76 до 76Атеиста си остава атеист,а човека,който ще повярва и в илюзия само и само за да се спаси е навсякъде.Хората отдавна са доказали,че религиите и особено християнство,ислям и юдаизъм са лъжа,не мога да разбера защо все още има хора,които вярват в тези заблуди.Вярно бе,религията не плаща данъци

76

ахахахахах

преди 14 години

Пропусна това да коментираш:"Това с Господ е извинение за неудачниците които не искат да поемат отговорност за самите себе си и вечно прехвърлят вината на ...някой друг!!"защото е самата истина, опре ли ножа до кокала стискаш зъби, стягаш си з.....ка и продължаваш!!! Като вярваш в себе си! Няма кой да слезе от небето да ти оправи проблемите за твое съжаление!

75

маги

преди 14 години

Всяка страна си има своя официална религия и щом като 90% от населението се определят като християни, защо в училищата на децата им да няма разпятие. А ако на някой мюсюлманин или будист това не му харесва, може да отиде да живее там, където неговата вяра е официална религия.

74

аз

преди 14 години

Как ли? Ами като опре ножът до кокала, много атеисти изведнъж стават вярващи! Доста позорно за тях, но човекът си е такъв.

73

Quo vadis domine

преди 14 години

Да не говорим, че тия дни католицизма не се ползва с сосбено добра репутация..... визирам всички педофилски скандали. Мисля, че с оглед на това е редно църквата да си посипе главата с пепел и да отстъпи.

72

123

преди 14 години

do 72Атеистите са по голямата част от България,а вярващите само на хартия или от благоприличие са 99 процента

71

аз

преди 14 години

Мюсюлманките така или иначе носят забрадки. Те са си извоювали привилегии, които християните нямат. Като ударите християнството, само ще засилите повече исляма.

70

аз

преди 14 години

Аменхотеп, забелязал съм, че в този сайт има най-много атести. Комунистически ли е какъв е, знаеш ли?

69

Quo Vadis domine

преди 14 години

Ценности ценности ама одавна вече свещенника си контактува с Господ прел лаптоп-а и гугъл. Всичко добре но времената се менят и трябва да сме в крак със съвремието си. Не може да се живее с архаизма. И да добавя, че съм принципно против религиозните символи в светските училища. Просто това е прекалено за развито общество изградено от мулни-етническа и мулти-религиозна народностна маса.

68

123

преди 14 години

хитр ли е незнам,но виж кога съм го регистрирал

67

321

преди 14 години

хитро си регнал 123 ;)

66

123

преди 14 години

до аменхотепВ училище спокойно могат да се учат децата на ценности,но трябва да се разбере,че религията е една лъжа,която има за цел да контролира хората и да ги използва

65

Анонимен

преди 14 години

Никакви религиозни символи в училищата в светските държави. Поставянето на кръстове в училищата ще подтикне мюсюлманите да искат в училища, в които учат техни деца да слагат ислямски религиозни символи, децата да ходят със забрадки и , будистите ще искат статуи на Буда и т.н.

64

ахахахахах

преди 14 години

как щом досега (според теб) като не се е молил на Бога, ще тръгне да се тюхка защо Бог е толкова несправедлив и защо му се случва на него?!?!?? ХАхахахаТова с Господ е извинение за неудачниците които не искат да поемат отговорност за самите себе си и вечно прехвърлят вината на ...някой друг!!Смешен си!