76

777

преди 13 години

Ако все още има млади учени в България или умни деца спечелили олимпиади и т.н., напуснете държавата незабавно. Тук в която и да е западна държава или в САЩ ще бъдете най-уважаваните хора. Това в което се инвестира най-много е науката и умните хора. Как е възможно в 21 век малди учени да живеят в *** и да си дават знанията и възможностите на тези гнусни комунистически ***. Вие сте бъдещето на човечеството. Вие сте технологичния и духовен прогрес. Давайте тези знания и възможности на Западния свят. Нека това племе се затрие само от лицето на Земята. Ако имате възможност, веднага заминавйте за САЩ или Западна Европа. Тия глупости "България над всичко", България за българите" и прочее са абсолютно безсмислени. България е такава мизерна страна, която за нищо не става. Там, дори и да си умен, амбициозен, пак ще си останеш зидаро-мазач примерно, само щото някое комунистическо *** е решило да набута синът на втория си братовчед на твое място. Всеки УМЕН в България направи така и сега там са останали само Комунисти, *** и заблудени "Патриоти", на които им харесва да живеят в такава мизерна Държава като България, в която Управлява МАФИЯТА, чрез поставени политически партии!

75

topor

преди 13 години

Ам чи май ги обвиняват в пране на пари (с изключение на 1-2). Освен това имената им са все американски. Шоу да става!

74

Анонимен

преди 13 години

Ан-225 не е украински, а руски самолет и АН е руска фирма.Произвеждал се е в СССР, по-точно в Украинската ССР.

73

!

преди 13 години

5 години не е ли прекалено малко?

72

Tryumfan

преди 13 години

Do-истината е важна.Kakъв туполев та гони.Превозиха си Бурана с Ан-225.И той е Украински.Малее.

71

Анонимен

преди 13 години

Хапчетата, взе ли си хапчетата, момче?Или тревата ти е дошла в повече!!!

70

Mitko

преди 13 години

Господа, не се дърлете за глупости. КРИЗА е, а пък трябва да се приема военен бюджет на САЩ за 2011 година. Ако не се хванат няколко шпиона , бюджетът на разузнавателните ведомства се съкращава за сметка на операциите в Афганистан. Така че ще се отчетат хванати шпиони, руснаците реципрочно ще изгонят няколко американеца за дейност, несъвместима с дипломатическия статут и с това ще се свърши.

69

ники

преди 13 години

До 90 и сие. А бихте ли казали какво разузнаваха "тези мъже". Единственото им задължение бе да направят така че да ни държат зад желязната завеса, да ни топят и предават, да разкриват други достойно мъже който се жертват за нашата свобода... да точно така свобода без комунизъм и насилие над личността

68

АЛЕКС2

преди 13 години

ТИЯ ДА НЕ СА СЕ РАЗКРИЛИ САМИ,САМО И САМО ДА ОСТАНАТ ПО ЛЕСНИЯ НАЧИН В САЩ,ДОРИ И В ЗАТВОРА...

67

Мюлер

преди 13 години

Е тук си прав Щирлиц.

66

От 90 до 68

преди 13 години

Извинявам се на Щирлиц 68. Е, аз съм Щирлиц-2. Подкрепям мнението му.

65

Щирлиц

преди 13 години

А ние, българите, като най-умни, сами си съсипахме разузнаването, защото преди двайсетина години, единствени в света, решихме, че вече "нямаме врагове"!!! Превърнахме разузнавачите си, тези мъжки момчета, в изкупителни жертви на криворазбраната "промяна". Поне да беше се случила!

64

Gnusmus

преди 13 години

Присъда за шпионаж до 5 години???Ха-ха-ха!

63

Анонимен

преди 13 години

ei siga ve4 si razpletoh 4orapite !

62

za 86

преди 13 години

ти си СТРАНЖДАТА колкото аз астронавт.......... не можете да му стъпите на пръста на пича, вий нискочели злобарчета :)))) но може да ми се качите на ...клона

61

СТРАНДЖАТА

преди 13 години

Руснаците са готин народ.Осъзнах го, от как споделя постелята с мен и ме прави щастлив.......братушка.Друго просто няма какво да кажа.

60

Норман Шварцкопф

преди 13 години

Нещо по-същественно да имаш да кажеш? ***, ***, плямпане, мизерници го знем. Ти сереш маргаритки и си най умният ни войник, на "мисий". Да не беше ти тоя дето падна от вишката бе? ***, заспа ли бе бомбе? хахах

59

Язе

преди 13 години

Русия и САЩ си играят на криеница, а тука ние се накендзваме, докато се чудиме чии *** да лижеме по тоя случай.

58

Норман Шварцкопф

преди 13 години

Аз съм се накендзал преди шамара, добре че беше ти там, да го пусна в устата ти :) По-войнишки така. Ти знаеш най-добре.

57

Норман Шварцкопф

преди 13 години

Ти изобщо за кои войници говориш? Оня ден тука имаше новина, как един паднал от вишката на летището в Кабул, заспал явно от тежката служба, за тея войници ли говориш? Тях да питам, или да отида в Крумово където са фактите :) Ама са заровени там някъде фактите или? Къде да ги търся?