220

Зрънчо

преди 14 години

Абе човек, *** живеят с ***, а не с българки. Какво ти пука на колко години са щом са от тяхната семка. Такива са им традициите и никой, освен тях няма да промени това.

219

Меси

преди 14 години

Зад така наречения "***" седи комплексиран наци провокатор, българин, който дращи мнения като долното само, за да сее страхове. Но докато има наивни форумци да го вземат насериозно...

218

Amenhotep

преди 14 години

Утре, като в България се засели някое канибалско племе, нима ще им бъде разрешено да ядат деца, само защото това са техните "културни" особености?

217

Amenhotep

преди 14 години

Защо ПЕДОФИЛИЯТА е разрешена за един етнос? Защо не се прилага НАКАЗАТЕЛНИЯ КОДЕКС? Къде са защитниците на правата на човека? Къде са защитниците на правата на децата?

216

nqkoq si

преди 14 години

Твърдо за газовите камери

215

axaxax

преди 14 години

1 закон само: помощи и детски само ако родителите са над 18 години :) и така *** няма да се множат и да живеят от помощи и детски цял живот :) но.. нали ще дойдат избори и кой тогава ще гласува за герб ?

214

Анонимен

преди 14 години

трябва да се помисли малко за газовите камери

213

Агата

преди 14 години

До 259/анонимен-защо мислиш че тука е гето, явно имаш предвид себе си в селянията сред която живееш или си доста комплексиран?

212

Rad

преди 14 години

Това е престъпление, което се наказва по НК-но комунистите са заети с по важни милиционерски акции-едва ли това ги впечатлява нещо

211

Анонимен

преди 14 години

хаха, Бг се е превърнала в някакво огромно гето и то не заради ***, а заради все пове4ето българи със селски манталитет, а ина4е ми е смешно как всеки плюе по *** и ги обвинява за собствената си некадърност и селянияняма друга държава с толкова много омраза и простотия, колкото България

210

Анонимен

преди 14 години

Алоооо, агенцията за защита на детето, къде сте? Какво значи това 10 годишни момичета да живеят с партньор, а вие ни чули, ни видяли! Било традиция! Ами яко някой каже, че и убийството или човекоядството е традиция? Ненормална работа! След като тия *** не могат сами да живеят нормално, време е някой насила да ги вкара в пътя! И после защо имат 15 чавета! Ми като почват на 10, не 15, а 20 ще имат! А България бавно се ***!

209

Сандокан с 2та ножа

преди 14 години

*** зъбатия кон на снимката.. от моите 'ора!

208

Анонимен

преди 14 години

".......Близо 54% от тези роми вече са сключили брак със своя партньор, а малко над 20% живеят на семейни начала без брак.........."???????????? Какво означава "сключили брак"? в статията. Всички знаем, че *** граждански брак не сключват! Раждат по няколко деца от един и същи баща, но се водят "самотни майки", заради помощите! За тях "брак" е одобрението на старите и 3 дни ядене и пиене на вересия ;)

207

Анонимен

преди 14 години

Кви *** бе ???!!!! Чисти *** - ядат и пият от социални помощи...Осакатяват децата си, за да бъдат по-ловки джебчии...Крадат каквото им попадне....Живеят в гета и българите им плащат тока и водата...Дип ни е слаб и сегашният премиер,откриха колосални злоупотреби в ЕРП-тата и вместо да връщат пари на потребителите,както е по европейскитедирективи,те вдигат тока с още 2%....*** са по-големи тарикати от българите,щом ги храним и поим,а те ни се *** на главите !!!!

206

Мартин

преди 14 години

***....искаш да кажеш ***. Господстващ етнос, признание от европа... май те е напекло нещо :)

205

Анонимен

преди 14 години

Добре де, ***, да речем че ние, българите, измрем като народ. И после? Кой ще ви хрантути? Кой ще работи от вас, като ви бива само да правите нещастни деца, да пиете, да крадете и да "маате" кючеци? На кого ще ревете по телевизията? Кой ще ви дава кебапчета по избори? Вие сте *** - така сте живяли хиляди години и ще продължавате.

204

Анонимен

преди 14 години

Българският народ не е само покорен...той е *** народ......

203

wertyo

преди 14 години

Тези "хора" възпроизвеждат в огромни количества непълноценното си потомство, за което ТРЯБВА да се грижи държавата с пари от данъците,които плащаме ВСИЧКИ НИЕ !

202

Копирам Темида Голас

преди 14 години

"Според Диагностичния и статистически наръчник на психичните разстройства (DSM) на Американската психиатрична асоциация педофилията е парафилия, при която са налице постоянни, интензивно сексуално възбуждащи фантазии, сиксуални подтици или поведенчески актове, включващи дете или деца в предпубертетна възраст (13-годишни или по-малки), което предизвиква значителен дистрес или затруднения в междуличностовите взаимоотношения (код 302.2)."Крайно време е правосъдието да се намеси адекватно,а не мангалоидите да се оправдават с "културата и начина си на живот"!Правова държава сме и законите трябва да важат за всички!

201

Аз

преди 14 години

Да, би било чудесно. Няма расова дискриминация няма нищо - има и българи без средно образование, няма как да писнат ***. Но се замисли защо не е направено - някой има интерес цялата тази мизерия да се случва у нас...