113

perekly

преди 14 години

Името което си избрал говори вместо теб.Цената на тока от Белене ще е по-скъпа от вноса дори.

112

.neutralen.

преди 14 години

а Кой го позволява???искаш да ми кажеш,че не съществуват механизми,с които политиците ни да спрат доенето ако желаят ли ?????Каква е им властта тогава???хаха

111

САМО БОЙКО !!

преди 14 години

Комунист ли е - една лопата зад врата и плитко заравяне ... Аз лично бих избил цялото БСП/БКП вкл. и семействата им !САМО БОЙКО !!!

110

Stalin111

преди 14 години

Много повърхностни *** пишат в този сайт!Навремето Ал.Стамболийски предупреди Фердинанд Първи ,че загубата на войнат аще му коства главата.Но излезе лош пророк дебелия аристократ се измъкна с цяла композиция ценности от страната.Сега Б.Б. проваля атомното ни бъдеще и ще внасяме от Турция и ток .И вие *** герберски каналии ми пишете против комунизма .Всички сте за в Белене заедно с костовистите там да ви вградим в основите на новата АЕЦ ,поне за нещо полезно да послужите .

109

Gaskoing

преди 14 години

Явно е че не си прав, билетите за влака са по евтини, сега ако си пътувал от София до Карлово със влак, и от Люлин до Младост с автобус явно е че билета на автобуса е по евтин,ама не се изказвай неподготвен в случая

108

76

преди 14 години

92Имаш ли идея че фосилните горива са се запътили към историята??И че днешната сруктура на енергодобива няма да е същата утре??Баламурници сте вие господа електорални единици.А един БАЛАМУРНИК си е БАЛАМУРНИК FOREVER!!!

107

Анонимен

преди 14 години

Кой ни дой?ЧЕЗ,ИВН и ЕОН са чуждестранни фирми,не са на политиците ни!

106

Анонимен

преди 14 години

около 15 години внасяхме акъл от тях , какво чудно за тока , доколкото си спомням това е второто или третотоправителство без ДПС

105

The Punisher

преди 14 години

Кои фирми се хранят от тецовете? Едни пиявици, които само могат да точат. Един пример: ТЕЦ 2. Плащат ли тези фирми нормално на хората си...Плащат my ass. Плащат 400+600 под масата. В най-добрия случай. Ама като не работите там няма как да го знаете. Така че колкото социална е ползата от тях толкова е и антисоциална ама айде :)

104

7777

преди 14 години

Всички проекти са добри за България и пари ще се намерят,след като бойко издахна за реферандум.Проблемът е че всички са свързани с русия а това не се харесва на обама.Затова Козлодуй се спира по политически причини.Белене ни я спират франсетата защото са инвеститори в румънската и не искат конкуренти на балканите.И още БГ е малка държава за да има 2 АЕЦ,съседите няма да могат да си продават тока,защото от АЕЦ тока е най евтин

103

Порно актьор

преди 14 години

Тоя от снимката ми харесва. Не го знам от енергетика колко разбира, но от музика съм сигурен, че разбира. Ще му позволя да ми посвири малко.

102

перт

преди 14 години

Икономиката гълта е.енергия, непрестанно. Дори и при подобрени икономични показатели на техниката, то нали искате да развиваме пазарна икономика? Това означава растяща нужда от инвестици - нарастващ хаос, претрансфформиране на материята, нови нужди от енергия? Ако си имаме гарантиран източник, независещ от Слънцето и другите ВЕИ (те също са важни), това ще ти обезпечи енергопреносната мрежа и потребление. А себестойността се калкулира и разпределя. както и КПД-възвръщаемостта, от продажбата и.

101

.neutralen.

преди 14 години

Знаете ли кое е най-тъжното и жалко нещо в цялата ситуация???И моля ако някой не е на същото мнение-да сподели.Всички реват,че ако Белене се построи,тока за българите ще е по-евтин и не знам си какво...Братя Българи,знайте ,че каквото и да става,С или БЕЗ Белене,токът или каквото и да е друго нещо в БГ,никога няма да е евтино за нас!!!Никога!!Нашите политици за на принципа"В Чужбина може да даваме Евтино,но народа ще доим до последно!!"това е жалкото.......

100

Анонимен

преди 14 години

94/Доко(върви ти като на свинче звънче),Та ТЕЦ-овете Охо са НЕРЕНТАБИЛНИ И ИКОНОМИЧЕСКИ НЕИЗГОДНИ.Колко хора ще си загубят работата?иДИТО,ако хората по Света разсъждаваха по този начин още щяхме да ловим зайци с лъкове!!И кой ти е казал че можеш да се изказваш по такива теми??Мислиш че си умен?МНОГО ГРЕШИШ!

99

The Punisher

преди 14 години

Не си прав. Железница има. Тя е същата като от едно време с изключение на няколко влака. И вместо да е на печалба, тя е на загуба. Докато билетите за автобус са евтини, условията във влаковете и скоростта, с която пътуват - такива каквито са не виждам как тия хора въобще оцеляват?!

98

перт

преди 14 години

Какво ще правим ли? Ами ще се оженим, ще сиимаме по две българчета, а не да храним ***, ще си направим компютри, ще си направим нови машини и тя енергията ще се оползотвори. Във време на растящ световен глад на енергия, къодето всеки компютър иска повече, въпреки икономичността им, енергията често е в недостиг. А, ако имаш собственна гарантирана АЕЦ, дори и да не можеш да избиеш рентабилността и в кратък срок, това ще ти донесе гарантиран източник на екологична енергия. Ако имаш е добре.

97

Анонимен

преди 14 години

Абе умнико , знаеш ли по колко я плащаш ел.енергията от вятърни и слънчеви инсталации ? Не знаеш , понеже мама и тати я плащат ! З а другите глупости дето си ги навързал , няма въобще да говоря ! 3000 мвт мах.товар на ЕЕС - смееееех . . .!!!

96

5kov

преди 14 години

Какво като внасяме ток та било то и от Турция. Да не е по-малко ток от това че е от Турция или да мирише? Стига да не е по-скъп от нашия.

95

Цецо

преди 14 години

Тоя УМЕН, ако имаше малко повече акъл щеше да разбере колко е ***.

94

ядосан

преди 14 години

Май тук хората са само тиквеници - малко са тези дет могат да мислят в перспектива - едно баба знае едно си бае - комунистите тва комунистите онова - стига ве всички сме един дол дренки дет за нищо не стават само плямпат