69

Amenhotep

преди 14 години

Капанът беше в това, че ДПС знаеха за размера на тия субсидии още от миналата (а може би и по-миналата) година, но си траеха и не казваха.И сега, докато ГЕРБ се чудят к`во да правят, тия вдигат нискообразованите тютюнджии на бунт.

68

Питанка

преди 14 години

А какво стана с бившия кмет на Дулово и Кубито. Нали последния унищожи гората на Каракуз. Май прокуратурата ги забрави? Наистина тези хора деребействатаха из района и какво - нищо! Г-н Цветанов, защо не насочите внимание към митницата в Силистра, както и към компанията на Кубито. А тя не е малка!!!

67

norm

преди 14 години

ГЕРБ не са падали в никакъв капан,просто това са последните,одобрени от ЕК,субсидии за тютюнопроизводителите,които следва да се изплатят.Големият рев ще е догодина,тогава да питат Доган,къде са биволите,дето им беше обещал.

66

lambo

преди 14 години

Преди 15-20 години, когато бастисаха хиляди заводи и 2 милиона българи останаха на улицата, никой не се загрижи за тях.Е тези 2 милиона българи се изселиха, което бе и истинската цел.За турците премиите и за *** помощите обаче, през цялото това време не само не спряха, а продължиха и да се увеличават. Гадове ...

65

Рънърса

преди 14 години

къде я видя тази честност?! да не би Боко тикавата да ти е дал 1 000 000

64

norm

преди 14 години

То ако с 450 човека можеше да се бута власт,комунистите никога не биха я дали.Но си спомням,че щяха да протестират 10000,къде са.Май престанаха да слушат вече и Доган.Тъжно,тъжно.

63

Рънърса

преди 14 години

хоооооораааа, хооооорааааа вместо да напишете нещо полезно, дрънкате глупости! това ли е нивото ни?

62

13

преди 14 години

ТИ ЛУД ЛИ СИ ВЕ КОГО ИСКАШ ДА ВРЪЩАШ НА ВЛАСТ--КРАДЦИТЕ ,РАЗБОЙНИЦИТЕ И МАФИЯТА ЛИ----ТОВА НЯМА ДА СТАНЕ ЗА НАПРЕД ПОНЕ 20 ГОДИНИ А ЗАЩО НЕ И ЗАВИНАГИ.ТЕЗИ КОИТО ИСКАШ ТИ СА ЗА ЗАТВОРА ЗА 100 ГОДИНИСАМО ГЕРБ --НАРОДА Е С ГЕРБ И БОЙКО---ПЪРВОТО ЧЕСТНО ПРАВИТЕЛСТВО НА БЪЛГАРИЯ А КОМУНИСТИТЕ ---В *** НА ВЛАСТТА

61

Amenhotep

преди 14 години

Тоя лаф се изтърка, измисли нещо ново!

60

Amenhotep

преди 14 години

Пич, Доган и ДПС са направили така, че това да се случи. Мислиш ли, че преди 1 година не са знаели, че ще спрат парите на тютюнопроизводителите? Ако мислиш така, грешно мислиш! ГЕРБ са неадекватни и за това паднаха в капана на ДПС и БСП, но при всички положения, вина за тая история имат точно турците и комунистите. А, ако си мислиш, че на тия дето живуркат в сараите им дреме за вас, значи си в още една голяма грешка!

59

Селянски

преди 14 години

Ти сигорно работиш в всестранната сфера- харанениче на Волен,расате и тем подобни маниполатори колко ти плащтат ,марзелив търтей

58

Да пич

преди 14 години

На запомни и аз съм християнин! Само с хлаб и зрелища не става!!! Ако искаме да развиваме НАШАТА ДЪРЖАВА!!! е според мен по добре да се покаже на хората, че има алтернатива, Да се отглеждат продукти които спомагат за здрава и силна нация!!!! не на такива които разболяват хората! Защото при три милиона пушачи има поне 1000000 които се лекуват за сметка на нашите данъци, така че това с търсенето и предлагането тук не е точно така според мен!!

57

домакин

преди 14 години

Май забрави как ви *** преди 20 години и защо всъщност започна Възродителният процес преди 26 години. Късопаметен си! А на Лудогорието им трябват точно 10 джипа барети. И не се заблуждавай, че Турция ще се застъпи за вас. Ако ви искаше, отдавна да го е заявила. Ама сега се напъват да влязат в ЕС и пазят поведение, така че ще ви се смеят през плета!

56

Емо

преди 14 години

Не си ме разбрал,просто изкам да ти кажа,че Доган и ДПС са единственните,които могат да предотвратят това да не се случи,и затова трябва час по скоро да се върнат.

55

Amenhotep

преди 14 години

А тия протести ДПС-то ги подготвя още от миналата година ... дайте да видим дали са ги организирали долбре или пак ще правят *** истории.

54

до емо

преди 14 години

забравил си хапченцата палячко

53

до 46

преди 14 години

От написаното личи само ТВОЯТА тъпотия! Никой не може да ти каже на кого да продаваш, ако си независим производител. Но не си! Ти чакаш субсидии, за да произведеш нещо, и после субсидии, за да го продадеш. Така че просто си наемник. А за качеството на българския тютюн анализите никак не са добри, така че може би ще си представиш сам на какви цени се продава от държавата. Просто това е вид социална дейност, не ми я маскирай като бизнес!

52

Amenhotep

преди 14 години

Само опитайте, да видиш чия представа е бедна.п.п.Виж член 11 ал. 4 от Конституцията. Нека и ДАНС го видят, нека видят и Р адреса ти!

51

До хохо

преди 14 години

Това ,което си направил е добре,само ,че в България има над 3 милиона пушачи.Ако тук спрем да отглеждаме тютюн те ще спрат ли да пушат -не.Ще пушат вносни цигари и ще дотираме гръцките и турските производители,а тук земите ще пустеят и цели райони ще се обезлюдяват .И не вкарвай тук ДПС защото аз съм християнин и също отглеждам тютюн.Докато има търсене ще има и предлагане-дали български или турски тютюн ти кажи

50

Емо

преди 14 години

Не,не си познал,тези ще ги върнем на власт,ТУКА.,ако трябва с кръв и терор!Бедна ти е представата какъв потенциал се крие в Родопите и Лудогорието.Ще пометат всичко,ако се надигнат.