183

mlyknete kAmunSDi

преди 14 години

Kakwo?Помогна му и партийният му другар Кирил Добрев, който даде насоки за източника на вестника: Срещата е била на четири очи, подхвърли Добрев. Тоест източникът на вестника би трябвало да бъде или Борисов, или Панета.abe Penata koga e nau4il bylgarkiat be? to ot drugata strane e iasno 4e kogato Borisov zagovorin a nemski, evreiski, turski, angliiski vse ruskite futbolisti se smeiat.Ot kade na kade cel US top BOss ste se razpraa s nekakf pazvantin.

182

Анонимен

преди 14 години

Цялото ЦРУ трепери да не хване трипера на гоце - това е проекта Първанов. А докато ние лапаме мухите ще ни вдигнат лихвите, парното и тока и ще мръзнем както винаги.

181

jiko

преди 14 години

chista kom insinuacia

180

лудия

преди 14 години

като се има в предвит ,че министри от кабинатя пишат ,че е несериозно разполагането на руски ракети у нас които да защитават България от ракетни атаки ДАЛИ НЕ Е ЧОВЕК НА ЦРУ?! америка има финансов интерес тук ако и русия има интерес сме независими и от америка и от русия такаче ако не е от ЦРУ да разположи руски ракети.

179

присмехулник

преди 14 години

Виждам...раздвояваш се вече. Няма значение, аз си пиша и с другото ти аз "весма успешно"

178

присмехулник

преди 14 години

190 Не съм на кабел, но все тая....ще дойдат. Как са се разбрали на иврит?... Не знаеш ли, че Боце слуша молитви на всички езици в.тч и на отдавна изчезнали... Те с Цецо тренират памета си по този начин. Единият говори на арамейски, дрругият му отвръща на езика на маите. Приказката с янкито се е състояла в явочната квартира на Тошо Тошев, а той взел, че оставил "бръмбар" Не за друго, а записва житието на Боце. Обаче онази по чорапите, не по жартиери била този път гепила записа и ...

177

Икономист

преди 14 години

до "присмехулник" протестирам,аз съм следващия по-висок етап " интернационалист-гереушник".

176

за 196

преди 14 години

де ги нормалните журналисти...........нормалните ги е страх, медиите са или на Доган или на ченгета...........

175

за 191

преди 14 години

и на МИ- 6 и на МИГ-17, Мосад, китайците, етиопците..............:)))

174

присмехулник

преди 14 години

187Той ме разбра. Ние комунистите -чекисти сме взаимнозаменяеми

173

Анонимен

преди 14 години

Нормалните журналисти преди да пишат за брътвежите на пияници като петков е добре да проверят колко и какво е пил.

172

Мишестев

преди 14 години

Румбата е голям манипулатор и очевидно е как хвърля прах в очинте на хората. Жалко обаче за Корумбашев, жалко за момчето изглеждаше свястно, пък и то манипулатор, то явно с какъвто се събереш такъв ставаш. Ама проблем е, че Бойко не е правил стенограма, та сега да я публикува като Гоце, та като лъсне истината в тъмното да светнат червените з.....и. Интересно *** и Кутев къде са се смушили?

171

viva shpioninyt

преди 14 години

Daite STENOGRAMATA.da vidi celiat bylgarski narod kak Borisov stene kogato merne Леон Панета i da razbereme zasto Borisof bega k0ogato merne ПанAта-trenioryt na veka.ina4e absurdni gluposti. Stanishev bil ba4kal za ruskite, Ahmak Tigan za Turskite, Solomon PASE na MOSatskite, a sega i Borisof za CRUskite.verno e ce imase zalavania na BG prestypnici v US, no nevervam Borisof i Ceco da sa gi naklepali

170

МУСТАФА

преди 14 години

"полуграмотните ДПС активисти" - с юридически дипломи от Френската Сорбона, напр. Четин и Метин Казак ..............................:) ДПС знае да инвестира в хора.

169

Анонимен

преди 14 години

Цветанов и Борисов са агенти на ЦРУ и МИ-5

168

Икономист

преди 14 години

до 182 И дума не отваряй за тези неща.Нали знаеш, вече има кодови думи, по които по кабелчето,по кабелчето и у вас!А освен това американците търсиха и все още търсят оръжията на Садам.Най-добре е да дойдат да търсят и у нас.Белки ни върже.Ейго на долара сега как се на..дига.Само не разбрах как са се разбрали на иврит.

167

Анонимен

преди 14 години

Жал ми е за България и за българите умирали за нея.

166

присмехулник

преди 14 години

Съжалявам. Написах ника ти вместо моя

165

МУСТАФА

преди 14 години

продължение:.....от част от електронните документи, биха дали основание да се извадят изводи, кой и защо предизвика икономическата криза в България. Оверявам ви, че ако станат публично достояние, буквите БСП ще бъдат изтрити от Българската азбука ............................:)

164

Анонимен

преди 14 години

*** упорито се опитват да създават спекулации и слухове, на които никой не вярва. После, ще продължат да раздухват тая история, и да я поднасят като петно, а де факто никой нищо не знае, само публикации с един източник : БСП. Слабо, другари, постарайте се повече ... настъпили са ви по опашките ...