35

Румен Кашилски

преди 14 години

Прав си брато. Тези 240 трябва да ги целим с *** топчета.И да ги вържем после с *** въже за да не могат да го прегризат(пак ще го прегризат).

34

мерц

преди 14 години

*** наглите *** са това нашите депутати

33

Анонимен

преди 14 години

ето им идея, определят цена дават ги на автокъща само в София с лопата да ги ринеш, а те колкото си приберат отгоре халал да им е/естествено идеята може да се видоизмени, но в общи линии това е/

32

КРЕМИКОВЦИ

преди 14 години

тия 240 *** дето дават такива акъли да ХОДЯТ ТЕ НА СКРАП!!Нямаме нужда от 240 ОГЪЗНИКА дети ни ЯДАТ ДЪНЪЦИТЕ И ДОХОДИТЕ!!!АЙШИ ТИ ТАКОВАМ И ПАРЛАМЕНТА И ПРАВИТЕЛСТОТО И ДЕМОКРАЦИЯТА

31

Румен Кашилски

преди 14 години

Е такава лудост не бях чувал:луксозни мерцедеси за скраб.Това било предстоящата оптимизация.А депутатите не могат ли да се ВОЗЯТ на Рено,Дачия,на Шкода или на двуместно колело при положение че ние(народа) плащаме всичко това?За това ли се е борил Левски,Ботев,Вазов,Каравелов?За да може тези хрантутници сега да смучат от държавата ни(т.е. от нас).

30

Анонимен

преди 14 години

МОЛЯ ВИ, продайте ги на мен за старо желязо ще ви пусна 1-2 ст. на килограм отгоре/гадни *** са това депутатите изписваме мечоците, като продадени за скраб-плащаме естествено някой лев, чрез посредник и после ги продаваме ама с много яка далавера, Цецко да стяга операция "Депутати"

29

кравар

преди 14 години

нема далавера,нема далавера,нема далавера ;))))

28

шофъорче

преди 14 години

Това със колите са"бош лаф"работи,защо като във парламента има толкова партии си са гласували единодушно,едни пари като премии-дарения,който са за всеки депутат и то всеки месец ги получават те са 1.600лв.който пари не подлежат на облагане със ддс,за тех цецка-картечарката казва това са пари за лаптопи и принадлежности към същия,а заплата си отделно тя е 2.300лв.която се облага със ддс,но има и др.пари който получават те са за командировки,и това нещо не се оповестява на гласоподавателите ЗАЩО?

27

ПУТКО МАФАНИ

преди 14 години

Си Банк да не е минала към бизнеса със старо желязо.Няма да се очудя ако утре видя в клона на банката някой *** да влачи количка с "бакъри и джилезо" а цветето да го мери и да му брои парички.Щом има далавера предполагам че нашата банка ще е там.

26

men

преди 14 години

Най-евтиния S 500 na 20 години струва около 10 000 лева а в парламента са доста по-нови, реалната цена на кола е поне 20 000 лева ... целта е ясна ДАЛАВЕРА

25

xax

преди 14 години

az shte im gi izkupq za skrab :) na kilogram xixixi :) posle registrirane na novo i op edna avto kushta sam otvoril

24

111222

преди 14 години

Купувам МЕРЦЕДЕСИ - 300 лв. за старо желязо. Ще ги дам за скрап -вервайте ми.

23

doomchant

преди 14 години

Всеки намек за корупция и делавера е всъщност комунистическа пропаганда. Депутатите просто не могат да намерят време да се занимават с такъв маловажен проблем. Дори е правилно мерцедесите, вместо с търг(от който държавата явно ще е на загуба) да се дарят на крайно нуждаещи се младежи, определени от парламентарното ръководство с теглене на чоп (списъка да бъде определен от г-жа Цецка Цачева лично, като гарантирано неподкупна, некорумпирана и безрезервна патриотка). Така ще се избегнат обвиненията, които неминуемо ще възникнат, ако се мине през тръжна процедура.

22

бмв на кило

преди 14 години

Предлагам на това да се казва операция " СКРАБАДЖИИТЕ "

21

клъв

преди 14 години

А фирмата за скраб по ЗОП ли ще бъде избрана?;-))))

20

ме4о

преди 14 години

Предлагам заплатите в парламента да бъдат равни на минимлна работна заплата. Да си плащат сами осигуровки! И здравни и всякакви. Предлагам също цената на храната за тях да бъде равна на нормалната цена умножена по 2!Предлагам всеки месец освен това, всеки депутат да отделя по 50 лева за фонд, подпомагащ малки деца и ученици!

19

men

преди 14 години

Най лесно е после се взимат номера от катастрофирала кола и ето ти S класа на цената на скрап. Толко очевадно е , че се цели да се направи далавера че няма накъде повече...много са нагли тия ейййй...

18

Предложение

преди 14 години

Аз мога ли да ги изкупя като скрап и после да отида да си ги регистрирам/продам? При мен процедурата е крайно улеснена :))

17

MURDOC

преди 14 години

Танковете си дадохме за скрап ,сега мерцедесите ..... усещам че пак някой ще се облажи и ще си прибере една солидна сума в джоба ........от скрап.

16

бай Иван

преди 14 години

аз ще ги купя за скрап, даже ще дам по 100 лева от горе